FORUM.DOPALAMY.COM: Pakunek Oo... - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Pakunek Oo... ...z FT 8-)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak
  • Grupa: Members

Napisano 28 kwiecień 2011 - 17:36

Kolekcja co prawda jest jeszcze w środku, ale rozmiar paczki zrobił na mnie takie wrażenie, że nie mogłem się powstrzymać :E Mam tylko nadzieję, że wszystko jest co zamawiałem :brawo: :cwany:
Dołączona grafika
Wszystko zmyślam... Niczego nie polecam...

Wszystkie dzieła sztuki mojego autorstwa, rękopisy jak i publikacje elektroniczne w internecie są chronione prawem autoskim (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631). Kopiowanie, cytowanie, wykorzystywanie bez wiedzy i zgody autora w rozumieniu pow. ustawy, w szczególności w powieściach fantastycznych, sci-fi, postępowaniach i protokołach zabronione.

Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy...
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   MoZaK 

• swojak

Napisano 28 kwiecień 2011 - 18:05

Rozpakuj i pokaż co masz :biggreen:
No pochwal się no... :P
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak

Napisano 28 kwiecień 2011 - 18:20

Wszystko w swoim czasie :P Jutro będę miał chwilę na sesję zdjęciową :mellow:

na razie poszedł GutStaw.... jebany... tak bardzo tęskniłem :ok:

Wszystkie dzieła sztuki mojego autorstwa, rękopisy jak i publikacje elektroniczne w internecie są chronione prawem autoskim (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631). Kopiowanie, cytowanie, wykorzystywanie bez wiedzy i zgody autora w rozumieniu pow. ustawy, w szczególności w powieściach fantastycznych, sci-fi, postępowaniach i protokołach zabronione.

Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   szoker 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 28 kwiecień 2011 - 20:11

masz po gustawie takie dziwne delikatne klucie w klatce;>
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak

Napisano 29 kwiecień 2011 - 00:54

A więc uwaga....

Tada!!! Jest dokładnie to co zamawiałem czyli przyrządy do higieny intymnej oraz zegarki rolex...
Dołączona grafika

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 29 kwiecień 2011 - 05:57

hehe comet?
Dołączona grafika
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Green_Planet 

• swojak

Napisano 29 kwiecień 2011 - 08:33

cometa juz niestety nie bylo jak zamawialem :ph34r:
Wszystkie moje wypowiedzi są zmyślone przez szwagra kolegi naszego sąsiada piętro niżej. Pozdrowienia dla pana Bożydara.

- Opowiedz mi o Rzeczpospolitej.
- To najdziwniejsze państwo ze wszystkich, jakie widziałem - "republika feudalna". Tworzą je trzy wielkie narody: Polacy, Litwini i Rusini pochodzenia ukraińskiego. Prawie całe możnowładztwo jest polskiego pochodzenia. Króla wybiera sejm, który podejmuje też wszystkie ważne decyzje. Jednak kochająca wolności polska szlachta przez cały czas pozostaje skłócona, doprowadzając do przegranych w walkach. Jeśli się nie opamięta i nie zjednoczy się, wkrótce zostanie podbita przez sąsiadów, gdzie na tronach zasiadają samowładczy królowie.
-----------------------------------Jacque de Clermont----------------------------------

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 29 kwiecień 2011 - 08:44

szkoda
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   szoker 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 29 kwiecień 2011 - 09:19

a dobry jest?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Green_Planet 

• swojak

Napisano 29 kwiecień 2011 - 13:25

Wyświetl postUżytkownik szoker dnia 29 kwiecień 2011 - 09:19 napisał

a dobry jest?

Właśnie bardzo chwalą... ^^
Wszystkie moje wypowiedzi są zmyślone przez szwagra kolegi naszego sąsiada piętro niżej. Pozdrowienia dla pana Bożydara.

- Opowiedz mi o Rzeczpospolitej.
- To najdziwniejsze państwo ze wszystkich, jakie widziałem - "republika feudalna". Tworzą je trzy wielkie narody: Polacy, Litwini i Rusini pochodzenia ukraińskiego. Prawie całe możnowładztwo jest polskiego pochodzenia. Króla wybiera sejm, który podejmuje też wszystkie ważne decyzje. Jednak kochająca wolności polska szlachta przez cały czas pozostaje skłócona, doprowadzając do przegranych w walkach. Jeśli się nie opamięta i nie zjednoczy się, wkrótce zostanie podbita przez sąsiadów, gdzie na tronach zasiadają samowładczy królowie.
-----------------------------------Jacque de Clermont----------------------------------

0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź