FORUM.DOPALAMY.COM: dopalacze - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

dopalacze

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   czarna mamba 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 28 kwiecień 2011 - 06:56

cześć!
od jakiegoś czasu przeglądam forum i postanowiłam zadać Wam pytanie!
jeszcze nigdy nie próbowałam dopalaczy i zastanawiam się, czy warto.
kiedyś paliłam marihuanę, ale przyznam szczerze, że nie miałam z nią dobrych doświadczeń..
było mi niedobrze i palenie kończyło się tym, że spałam lub wymiotowałam:(
przyznam szczerze, że boję się uzależnić, bo mam w rodzinie osoby uzależnione od różnych środków.
jednak mimo tego, myślę nad spróbowaniem dopalaczy, zastanawiam się, czy są faktycznie bezpieczne, jak się po nich będę czuła.
dlatego zwracam się do Was...
powiedzcie, czy możecie mi z czystym sumieniem polecić spróbowanie dopalaczy? czy warto w takim przypadku?

z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   trawolta 

• kozak

Napisano 28 kwiecień 2011 - 07:18

po marihuanie masz za duży kocioł a chcesz palić coś wielokrotnie silniejszego od niej? i przy okazji w odróżnieniu od marihuany dopalacze można przedawkować więc odpuść...
raz śnię że mam mam 30 lat, innym razem że już za rok będę pełnoletni a innym razem że za 3 lata mogę przejść na emeryturę - wszystko co napisałem i napisze to jedynie moje chore sny i koszmary nocne ;)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak

Napisano 28 kwiecień 2011 - 08:43

Użytkownik czarna mamba dnia 28 kwiecień 2011 - 06:56 napisał

...
dlatego zwracam się do Was...
powiedzcie, czy możecie mi z czystym sumieniem polecić spróbowanie dopalaczy? czy warto w takim przypadku?

Cześć... Nie warto! ^^
Wszystko zmyślam... Niczego nie polecam...

Wszystkie dzieła sztuki mojego autorstwa, rękopisy jak i publikacje elektroniczne w internecie są chronione prawem autoskim (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631). Kopiowanie, cytowanie, wykorzystywanie bez wiedzy i zgody autora w rozumieniu pow. ustawy, w szczególności w powieściach fantastycznych, sci-fi, postępowaniach i protokołach zabronione.

Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy...
1

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   oguras 

• kozak
  • Lokalizacjathe Earth

Napisano 28 kwiecień 2011 - 09:16

Nikt nie powie dokładnie jak zareaguje Twój organizm na dopalacze. Można snuć teorie ale większość reakcji organizmu (w szczególności na tak nowe związki) należy sprawdzić empirycznie i niestety nie da się tego zrobić bez ryzyka. Każdy z nas w bardzo indywidualny sposób odczuwa działanie substancji "rekreacyjnych" (papierosy, alko, drugs......) dlatego sam wybiera, który sposób odurzenia/zaspokojenia jest dla jego receptorów najlepszy. A gusta są różne - po tym rzygam a tamto mnie nieźle wkręca, z kolei to mnie uspokaja a tamto zupełnie nie działa. ;)

Jeśli masz złe wspomnienia z MJ to psychodelia lub euforia po dopalaczach może Cie przerosnąć. Wierz mi.
Może też Ci się spodobać i będzie fun pod warunkiem, że nie przekroczysz pewnej cienkiej granicy...

Niektórym uruchamiają się wtedy zaszyte genetycznie demony i poznają znaczenie słowa NAŁÓG. Masz wszelkie predyspozycje, żeby być osobą uzależnioną? Zachodzi obawa, że nie będziesz potrafiła umiejętnie korzystać z używki? NIE IDŹ TĄ DROGĄ! :angry:

Pomijam ewentualne uczulenia czy interakcje z lekami ale to masz już pewnie przemyślane. Na konsekwencje trzeba zawsze być gotowym. :)
Civilization is a failure. . .
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 28 kwiecień 2011 - 09:52

Cześć Pyłki.com
Dołączona grafika
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   oguras 

• kozak