* Set & Setting - Czwartek, czyli wieczór, który nadal trwa. Dom mojej kobiety ; )
* Dawka - Snowy Power, 4 bonie, 3 g mieszanki z 3 fajkami.
* Wiek, waga i doświadczenie - Doświadczenia moje i mojej dziewczyny Spice Silver, Spice Gold, Spice Diamond, Spice Arctic, Genie, Smoke, Ex-Ses, Sence, Sensation, Salvia, Mojo, TaiFun, Snowy Power, Almost Spring, Exclusive, N.O., Smoke TNG, Magic Dragon, Hardcore Fantastic, Dust, Ultra Zen, Rasta, Amphibia v1 i v3. Wiek: Po 20 lat, waga moja 70 kg i 183 cm wzrostu, dziewczyny 60 kg i 166 cm wzrostu.
Dzisiejszy dzień był naprawdę dziwny, miałem jakieś stany depresyjne i ogólnie wszystko mnie wkurzało. Postanowiłem by sobie poprawić humor Snowy Power, którego ostatnio paliłem w kwietniu i miałem takie jazdy, że staliśmy ze znajomym i z moją dziewczyną w lasku i mieliśmy straszne rozkminy na temat Crunchips Shaka Laka, o tym jak to koncern wyrwał smak Afryki biednym małym głodnym Afrykańczykom i zabrał je statkami do Polski w nasze ręce, albo gdy patrzyliśmy na morze to każda łódeczka była statkiem policyjnym: P Ale nie o tym, bo teraźniejszy wieczór też jest piękny i warto o nim napisać tego trip raporcika : ) Od 22 do teraz kiedy to piszę (2:12) jestem porobionym 4 boniami, które spaliliśmy z dziewczyną, stuffu zostało jeszcze na z 4-5 paleń takich ostrych. Stuffu jest 3 g zmieszanego z 3 fajkami co stworzyło naprawdę wielką ilość na kartce ; )
Zapaliliśmy i ładnie przenieśliśmy się w świat rozkminek jak po dobrej MJ, gadaliśmy o tym jak byśmy przeżywali dzień ze sobą gdy będziemy mieszkać razem i pracować od 8 do 15 a później jarać od 15 do 23 i iść spać ; D
Czułem, że faluje, moje ciało ruszało się samoczynnie i uśmiechałem się do świata pokoju w którym się znajdowałem. Obejrzeliśmy spaleni Red Eye, które nas mocno wciągnęło i wywołało dyskusję i chęć dalszego oglądania. Później włączyło się gastro, ruszyły do boju tosty, sałatka ziemniaczana (mniam!) ciasto, prażynki, ciasteczka oraz po 2 danio waniliowe : D to było piękne ^^ Czułem radość i ogólnie cały wkurw, który miałem przez cały dzień zszedł mi w mgnieniu oka i czułem się zajebiście ; ) Po tam chyba trzecim czy czwartym boniu, były psychodeliczne pocałunki (czasami całowanie potrafi być elektryzujące po spaleniu ; ) )a to było naprawdę takie oddziaływujące na psychikę i wciągało ; ) A później moja dziewczyna nie mogła przestać się śmiać, uspokajałem ją a ona się ciągle śmiała przez co ja też nie mogłem wytrzymać ze śmiechu ; D I tak przez jakiś czas, że staraliśmy się uspokoić, już było cicho, popatrzeliśmy się na siebie i wybuchaliśmy śmiechem : D Kiedy już wychodziłem od dziewczyny bałem się odgłosu motoru, który było słychać gdzieś w oddali i przebiegłem przez ulicę w panice, że coś może nagle jechać. Idąc czułem się jakbym sunął po ziemi ; ) i kręciłem się na boki a dodatkowo uśmiechałem się do otoczenia.
Gdy doszedłem do przystanku autobusowego i stanąłem to czułem się jak drzewo, ruszałem się razem z wiatrem i miałem jakieś dziwne jazdy o tym jak poruszam się w zupełnie innym miejscu niż jestem i w końcu pomyślałem o tym jak mi dobrze i się uśmiechnąłem, zrozumiałem, że się uśmiecham do jakiejś pani stojącej na przystanku. Te sześć minut czekania (o 1:04 miałem nocny) było wiecznością. W Autobusie patrząc sie przez przednie okno czułem się jak w statku kosmicznym, który leciał po okrągłej planecie, co wynurzała się z horyzontu, a wszystkie światła uliczne tworzyły mi gwiazdy, to było magiczne ; D I jeszcze takie fajne pozytywne uczucie na bani, a dodatkowo sam się do siebie uśmiechałem i czułem się wspaniale ; D Na jednym przystanku wsiadła pani krasnal, a przed następnym nacisnąłem, żeby otworzyły się drzwi zamiast stop i dopiero przed samym przystankiem się skapnąłem, bo nie świecił się znaczek ; P Wysiadłem i później zacząłem nagrywać swoją fazę przez dyktafon ; ) Hym, zawiesiłem się, bo jest teraz 2:43 ; d robiłem coś na kompie i może umieszczę to z dyktafony jak przesłucham czy nie ma wiochy ;p Peace
Edit:
Godzinka 3:34 a to nadal działa bardzo pozytywnie : ) czuje się odprężony i ogólnie mi fajnie na umyśle, głowa mi lata na boki tak powolutku i z gracją ; )
Strona 1 z 1
Snowy Power - fajna moc ; )
Napisano 30 październik 2009 - 10:26
To nie od kolekcjonowanie, to od pracy, bo już kurde 5 miesiąc robię na durnej poczcie ; )
Kurde wstałem i jeszcze działa a sobie przed snem czyli koło 4 przypaliłem tylko jedną lufkę, czuję zamotkę w głowie, mam spowolnione ruchy i ogólnie złapałem lenia ; d Umysł jakoś normalnie stara się myśleć ale fizycznie jestem uwalony ; D
Edit:
Jeszcze do 16 mnie trzymał stan poupaleniowy taki jak występował po Spice Diamond czy Spice Gold. Nie przeszkadzał mi, a dziewczyna też się cieszyła rano, bo jeszcze jej czas tak powoli leciał ; D W SKM`ce sobie rozmyślałem o tym, kto wchodzi do pociągu, co się dzieje za oknem, takie lekkie ujebanie ; )
Edit2: Warto dopowiedzieć, że po 4 dniach ciągu widać, że trzeba robić przerwy, bo nieźle wymęcza organizm tymi długimi fazami po na następny dzień ; )
Kurde wstałem i jeszcze działa a sobie przed snem czyli koło 4 przypaliłem tylko jedną lufkę, czuję zamotkę w głowie, mam spowolnione ruchy i ogólnie złapałem lenia ; d Umysł jakoś normalnie stara się myśleć ale fizycznie jestem uwalony ; D
Edit:
Jeszcze do 16 mnie trzymał stan poupaleniowy taki jak występował po Spice Diamond czy Spice Gold. Nie przeszkadzał mi, a dziewczyna też się cieszyła rano, bo jeszcze jej czas tak powoli leciał ; D W SKM`ce sobie rozmyślałem o tym, kto wchodzi do pociągu, co się dzieje za oknem, takie lekkie ujebanie ; )
Edit2: Warto dopowiedzieć, że po 4 dniach ciągu widać, że trzeba robić przerwy, bo nieźle wymęcza organizm tymi długimi fazami po na następny dzień ; )
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź