ten kto dał mi minusa mógłby napisać o co kaman a nie jak cipka na złość minusika zajebał
USER ROKU zwycięzca konkursu
Napisano 04 kwiecień 2011 - 08:01
no dobra a z tymi plusikami to o co chodzi im więcej tym lepiej i są z tego jakieś korzyści?
że tak zależy wam na tych plusikach
co niektórzy trochę za poważnie podchodzą do pewnych spraw to forum to nie życie nie trzeba się aż tak zasad trzymać, zresztą jak to mówią zasady są po to żeby je łamać 
ten kto dał mi minusa mógłby napisać o co kaman a nie jak cipka na złość minusika zajebał
Napisano 04 kwiecień 2011 - 18:10
To jakaś choroba psychiczna z tymi plusami i minusami. Sracie się o to jak dziecko o cukierka. A wielu z was wydaje się być poważnymi ludźmi
Wszystkie powyższe słowa są w szyku przypadkowym, nawet jeśli tworzą sensowne zdanie - nie mogą nim być, ponieważ konto obsługiwane jest przez zmutowanego chomika-alkoholika. Powaga.
Napisano 05 kwiecień 2011 - 13:16
Użytkownik zgm dnia 04 kwiecień 2011 - 18:10 napisał
To jakaś choroba psychiczna z tymi plusami i minusami. Sracie się o to jak dziecko o cukierka. A wielu z was wydaje się być poważnymi ludźmi 
Przypominam, że temat nie dotyczy punktacji, tylko oszustwa ogólnie i podejścia typu "mam wyjebane, czy bana dostanę".
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta

Fiesta
Spoiler
Napisano 05 kwiecień 2011 - 14:05
Ale czy nie powinniśmy być lepsi ... nie zamykajmy niewinnych ... skoro chciał dobrze... zrobił to w sposób jaki zrobił...
lecz nie wiemy na pewno ... nigdy się nie dowiemy...
czy mówi że to celowe było i prowokacja... skoro dowiedzieliśmy się o tym gdy sprawa wyszła... czy ciągle to był zamierzony cel czy czysty egoizm?
Ciężko podjąć właściwą decyzje...
czy mówi że to celowe było i prowokacja... skoro dowiedzieliśmy się o tym gdy sprawa wyszła... czy ciągle to był zamierzony cel czy czysty egoizm?
Napisano 05 kwiecień 2011 - 14:09
Użytkownik Brzo dnia 05 kwiecień 2011 - 14:05 napisał
Ale czy nie powinniśmy być lepsi ... nie zamykajmy niewinnych ... skoro chciał dobrze... zrobił to w sposób jaki zrobił...
był byś świetnym członkiem komisji Brzo
Wszystkie moje wypowiedzi są zmyślone przez szwagra kolegi naszego sąsiada piętro niżej. Pozdrowienia dla pana Bożydara.
- Opowiedz mi o Rzeczpospolitej.
- To najdziwniejsze państwo ze wszystkich, jakie widziałem - "republika feudalna". Tworzą je trzy wielkie narody: Polacy, Litwini i Rusini pochodzenia ukraińskiego. Prawie całe możnowładztwo jest polskiego pochodzenia. Króla wybiera sejm, który podejmuje też wszystkie ważne decyzje. Jednak kochająca wolności polska szlachta przez cały czas pozostaje skłócona, doprowadzając do przegranych w walkach. Jeśli się nie opamięta i nie zjednoczy się, wkrótce zostanie podbita przez sąsiadów, gdzie na tronach zasiadają samowładczy królowie.
-----------------------------------Jacque de Clermont----------------------------------
- Opowiedz mi o Rzeczpospolitej.
- To najdziwniejsze państwo ze wszystkich, jakie widziałem - "republika feudalna". Tworzą je trzy wielkie narody: Polacy, Litwini i Rusini pochodzenia ukraińskiego. Prawie całe możnowładztwo jest polskiego pochodzenia. Króla wybiera sejm, który podejmuje też wszystkie ważne decyzje. Jednak kochająca wolności polska szlachta przez cały czas pozostaje skłócona, doprowadzając do przegranych w walkach. Jeśli się nie opamięta i nie zjednoczy się, wkrótce zostanie podbita przez sąsiadów, gdzie na tronach zasiadają samowładczy królowie.
-----------------------------------Jacque de Clermont----------------------------------
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź