-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
Oświadczenie w sprawie zbiórki przez A.K...
Napisano 02 kwiecień 2011 - 01:09

Popularny
Coż mi pozostaje napisać, cała akcja miała charakter wyłącznie wkręcenia Was drodzy forumowicze, bracia kolekcjonerzy. Niezwykłym, dla mnie, zaskoczeniem była reakcja Wasza... Brzo, Flash, Gibon i inni - w całej irytacji, słusznej, napisaliście, pomiędzy tymi wierszami, ciepłe słowa. Gdyby taka sytuacja miała miejsca, upadam na dno, bez wsparcia - Wasze słowa by cholernie pomogły - dziękuję
Mam nadzieję, że zrozumiecie dobrze to co chciałem w tym zdaniu przekazać 
Przy tym miłym zjawisku, spotkało nas też, a jak, narodowe poruszenie spiskowe - jasno zostało powiedziane kto, co i jak - mimo to, parę osób poszło z prądem i w imię narodowej dumy starało się znaleźć prawdziwego winnego.
Fajnie, że sporo osób sie w to zamieszało, część pomogła nakręcić panikę, wyszło lepiej niż podejrzewałem. Za rok - bądźcie czujni kolekcjonerzy! Jak widzicie możemy Was zaskoczyć i wkręcić.
Na zakończenie wypadałoby wykrzyczeń - MAMY WAS!
PS: Co ciekawe i dziwne, mimo faktu, że to tylko zabawa i żart, dość dziwnie się czułem i niepewnie, wręcz trochę głupio...
PS2: Nie wiedziałem, że nawet ban na życzenie (mój pomysł
) będzie mnie dobijał....
PS3: 24h bez forum to wielka tortura... już wiem co czują wszyscy zbanowani
Przy tym miłym zjawisku, spotkało nas też, a jak, narodowe poruszenie spiskowe - jasno zostało powiedziane kto, co i jak - mimo to, parę osób poszło z prądem i w imię narodowej dumy starało się znaleźć prawdziwego winnego.
Fajnie, że sporo osób sie w to zamieszało, część pomogła nakręcić panikę, wyszło lepiej niż podejrzewałem. Za rok - bądźcie czujni kolekcjonerzy! Jak widzicie możemy Was zaskoczyć i wkręcić.
Na zakończenie wypadałoby wykrzyczeń - MAMY WAS!
PS: Co ciekawe i dziwne, mimo faktu, że to tylko zabawa i żart, dość dziwnie się czułem i niepewnie, wręcz trochę głupio...
PS2: Nie wiedziałem, że nawet ban na życzenie (mój pomysł
PS3: 24h bez forum to wielka tortura... już wiem co czują wszyscy zbanowani
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Udostępnij ten temat:
-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
Szybka odpowiedź