FORUM.DOPALAMY.COM: metedron+3,4 DMMC+bufedron+gbl - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

metedron+3,4 DMMC+bufedron+gbl MEGA EUFORYCZNY MIX

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   blade1xx 

• kozak
  • Grupa: Members
  • Telefon:997 lub 112
  • LokalizacjaWROCLAW
  • Opening hours:NON STOP

Napisano 31 marzec 2011 - 22:18

jestem teraz na tym mixie ale ale juz faza zbliza sie ku koncowi i powiem tylko jedno -JA PIERDOLE MASAKRA-czulem wieksza euforie niz wtedy kiedy pierwszy raz pizgalem ketony
poprostu bajka opisze dokladnie jak przebiegaly testy a wiec:
o 14.30 odebralem paczuszke a w niej metedron i GBL o 15 w ramach degustacji przyjolem 2,5mg GBL i na fajnej bance poszedlem pokrecic sie do ogrodu bo fajna pogoda o 17.30 bylem juz spowrotem no i gdy banka juz zeszla przyszedl czas na metedron no i polecialo 400mg rozcieczone z cola a do tego jeszcze bufedron bo mam go praktycznie naokraglo co do ilosci to niewiem bo jego akurat nie wazylem ale dosc spora sciezka okolo 70-80 mg bylo nawet fajnie euforia na dosc dobrym poziomie okolo 19 faza zaczela schodzic wiec polecialo znow GBL w ilosci 3mg no i znow wskoczyla alkocholowa baniana siedzialem sobie na kapie i grzebalem jak zwykle no i pare minut po 20 wreszcie przyszedl czas na to co poprostu wystrzelilo mnie w kosmos [MASAKRA] a mianowicie 3-4 DMMC W ilosci 200mg ktora dostalem jako probke od astro + metedron 360 mg wszystko razem rozcienczone w coli po wypiciu odczekalem chwile a gdy bania zaczela juz wchodzic dolozylem sciezke bufa tez okolo 70-80 mg no i po 5 min [od momentu w ktorym walnolem bufa] bylem juz kurwa chyba w 3 wymiarze co bym tu teraz nie napisal i tak niejest w stanie oddac tego jak mi bylo wiec napisze tylko bajka [niewiem tylko i wspolnego z osiagnieciem tak zajebistej eufori mialo GBL byc moze taki sam efekt dalby sam mix metedron+3,4 dmmc+bufedron zaladowany od razu] w kazdym razie gdy ta bajka zaczela sie konczyc okolo 21 dolozylem jeszcze 400mg mete i kreche bufa ale to spowodowalo juz tylko to ze moze faza wolniej schodzila ale i tak ta jedna godzina to byl chyba szczyt eufori jaka dane mi bylo przezyc mam nadzieje ze jeszcze kiedys to powtorze ale narazie pojade pare dni na GBL bo akurat na urlopie jestem i trzeba sie troche odstresowac

[chce jeszcze zaznaczyc ze tolerke na ketony mam juz pewnie zajebista bo prawie codziennie od jakiegos czasu jade na bufie z tym ze male ilosci okolo 100mg dziennie lub nawet mniej tyle tylko zeby nie zasnac w robocie bo mam z tym zajebisty problem a do tego przynajmniej raz w tygodniu leci jakis euforyk- metylon lub metedron zalezy co akurat mam]
1

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Asinus 

• kozak
  • gg:
    6731564

Napisano 07 kwiecień 2011 - 14:25

Noo dosyć hardkorowo ja bym się chyba bał tyle rzeczy przyjąć na jednym posiedzeniu. :P BTW, "trzeci wymiar" to akurat jest rzeczywistość, w której jesteśmy (z długościami, szerokościami, wysokościami), więc stosując już taką metaforykę to wywala się do jakiegoś wymiaru wyższego niż trzeci. ;)
Z dziury wyłażą obleśne cherubinki i gremlinują mieszkanie.
Które dragi brać, żeby chcieć brać więcej więcej więcej dragów?
Asinus łapie za lufkę i wychodzi na dach.
Ku postrzeczywistości.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   blade1xx 

• kozak
  • Telefon:997 lub 112
  • LokalizacjaWROCLAW
  • Opening hours:NON STOP

Napisano 07 kwiecień 2011 - 16:57

Użytkownik Asinus dnia 07 kwiecień 2011 - 14:25 napisał

Noo dosyć hardkorowo ja bym się chyba bał tyle rzeczy przyjąć na jednym posiedzeniu. :P BTW, "trzeci wymiar" to akurat jest rzeczywistość, w której jesteśmy (z długościami, szerokościami, wysokościami), więc stosując już taką metaforykę to wywala się do jakiegoś wymiaru wyższego niż trzeci. ;)

LoL- no ale fakt masz racje ale w sumie wiadomo o co mi chodzilo bylo poprostu niedoopisania a co do ilosci to tez z reguly tyle na raz nie biore ale ze byl to moj pierwszy dzien urlopu to troche tego polecialo sam sie na drugi dzien przestraszylem a swoja droga musze nastepnym razem sprawdzic czy sam mix METE+3,4DMMC+BUFIK da taka sama euforie juz bez GBL
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1