Od: Dopalaczeuk.com (stricte Enjoi)
Wygląd: O ile pamiętam zielono-biała kapsułka
Ilość: 2 kapsułki
Dawkowanie zalecane:
jedna tabsa daje już bardzo fajne efekty - dwie wysoko zaawansowaną euforię
Czas działania: 3-4 godziny
Efekt działania: Euforia, euforia, euforia i lekkie pobudzenie, możliwa delikatna psychodelka, ale niekoniecznie.
Zjazd:
Nic mi o żadnym zjeździe nie wiadomo, dwa browarki i zasnąłem jak dziecko. Następnego dnia mała zamułka, ale dobry humor utrzymywał się jeszcze dłuższy czas, co było dla mnie sporym zaskoczeniem
Opis:
Trance zarzuciłem sobie samotnie w domu (po prostu przyszła paczucha z Dopuk.com i nie mogłem się powstrzymać, żeby czegoś nie przetestować, może ktoś to zna
Po jakiejś godzinie od wzięcia pierwszej pigułki byłem już tak zajarany jej działaniem, że bez zastanowienia oszamałem drugą. Faza stała się jeszcze intensywniejsza i wystąpił też subtelny nieogar, jednak wszystko było pod kontrolą. Po jakimś czasie mocno euforycznej, pięknej fazy postanowiłem wyjść do sklepu po szlugi i browarki. Droga do sklepu była cudowna. Słuchawki na uszach, wyostrzone światła i świat stał się zupełnie inny. Pamiętam, że nawet gadałem z jakąś panienką w sklepie jakby to była moja stara znajoma, chociaż laskę pierwszy raz na oczy widziałem. Wróciłem do domu i już tak trochę bezmyślnie doładowałem jeszcze Mythic, ale to już inna historia bardziej do działu o mixach.
Co tu dużo mówić - Trance polecam każdemu.
Wady i zalety:
+EUFORIA!
+nie miałem zjazdu
+dość długie działanie
-no kurwa, nie ma żadnych minusów (nie wiem... obrzydliwy jest ten proszek w środku kapsułki, ale nikt nie każe jej przecież rozgryzać, ja ją otworzyłem tylko z ciekawości)
Podsumowanie:
Na imprezę, do słuchania muzyki, do kontaktów z ludźmi do wszystkiego, gdzie tylko chcemy i możemy sobie pozwolić na dość intensywny euforyczny lot - do tego właśnie są Trance
NAJWAŻNIEJSZE: To w jaki sposób to działa na mnie wcale nie znaczy ,ze podziała tak samo na ciebie.
Dla ciebie może okazać się za mocne!
Pamiętaj o tym!

Pomoc
Dodaj odpowiedź