bobbyshop.eu-ocena sklepu Wszystko związane z w/w sklepem
Napisano 28 marzec 2011 - 17:03
To jest jakis znak ze "niechcaco" wyszla taka fajniutka mieszanka, nie mozna tego zlekcewazyc
Pozdrawiam!
// EDIT:
Tylko gdyby dalo sie troche zredukowac niesamowitą chęć dopalenia i "tesknoty" za tripem następnego dnia to by bylo idealnie
Napisano 29 marzec 2011 - 14:12
Użytkownik haker922 dnia 28 marzec 2011 - 14:17 napisał
Witam Was przykro mi bardzo ale stare voodoo nie może juz wrócić... składniki które w nim były będą środkami zakazanymi
Napisano 29 marzec 2011 - 14:29
Napisano 29 marzec 2011 - 18:06
a więc tak ile kosztowało by zamówienie 1 packa smart shiva 0,5 i 1 packa voodoo 0,5 g wraz z dostawą
tu podaje swoj mail gandzia1405@wp.pl z góry dzięki za odpowiedź i sory za zaśmiecanie tematu
POZDRAWIAM
Napisano 29 marzec 2011 - 22:11
Użytkownik gandzia1405 dnia 29 marzec 2011 - 18:06 napisał
a więc tak ile kosztowało by zamówienie 1 packa smart shiva 0,5 i 1 packa voodoo 0,5 g wraz z dostawą
tu podaje swoj mail gandzia1405@wp.pl z góry dzięki za odpowiedź i sory za zaśmiecanie tematu
POZDRAWIAM
Witam podje maila kontaktowego
technicalmanager@bobbyshop.eu
pozdrawiam
Napisano 30 marzec 2011 - 15:12
Właśnie otrzymałem paczkę z brakami, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. W środku masa gratisów, których wartość jest ponad 2 razy większa niż suma złożonego zamówienia razem z kosztami wysyłki(ponad 300zł!!!!)
Strasznie mi głupio że nie załatwiliśmy tego na PW, postawienie sklepu na 1 pozycji w rankingu po 1 zamówieniu było jak najbardziej słuszne.
Jestem przekonany że kolejne transakcje będą wzorem do naśladowania.
Jeszcze raz dziękuje za wszystko
Załączone pliki
-
DSC02158.JPG (71,67 KB)
Ilość pobrań: 110
Napisano 30 marzec 2011 - 16:24
"..po prostu wsadź cały wszechświat do działa, wyceluj w mózg, STRZELAJ!" .
Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
Napisano 30 marzec 2011 - 17:16
Użytkownik Patryk1989 dnia 30 marzec 2011 - 15:12 napisał
Właśnie otrzymałem paczkę z brakami, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. W środku masa gratisów, których wartość jest ponad 2 razy większa niż suma złożonego zamówienia razem z kosztami wysyłki(ponad 300zł!!!!)
Strasznie mi głupio że nie załatwiliśmy tego na PW, postawienie sklepu na 1 pozycji w rankingu po 1 zamówieniu było jak najbardziej słuszne.
Jestem przekonany że kolejne transakcje będą wzorem do naśladowania.
Jeszcze raz dziękuje za wszystko
Nie ma za co Patryku godność mi na to nie pozwalała to co się stało .... Więc pokazałem Tobie klasę abyś Tył usatysfakcjonowany i abys na koniec zapamiętał że bobbyshop. eu jest ok
3 maj sie Maciej S.
Napisano 31 marzec 2011 - 18:20
"..po prostu wsadź cały wszechświat do działa, wyceluj w mózg, STRZELAJ!" .
Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
Napisano 31 marzec 2011 - 19:37
Użytkownik Ludomir dnia 31 marzec 2011 - 19:18 napisał

Aha i powiem tyle że zamawiałem tylko 5G mieszanki Voodoo to taki mały szczegół
Dzięki i do następnego
no ladnie, czekam tez na ost. paczke od P. Macieja. Pewnie w poniedzilek zobaczymy co bedzie...
Napisano 31 marzec 2011 - 20:37
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź