-
9 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
bobbyshop.eu-ocena sklepu Wszystko związane z w/w sklepem
Napisano 24 marzec 2011 - 16:23
Mimo tego że złożyłem w sklepie 4 zamówienia otrzymałem 2 paczki.
W pierwszej paczce zamiast VooDoo dostałem Shive- sytuacja opisana była na forum
Kolejne zamówienia miały wyjść ze sklepu w poniedziałek, wtorek i środe w zeszłym tygodniu- jeżeli ktoś ma ochotę moge udostępnić wyciąg bankowy
Niestety została wysłana jedna paczka i to dopeiro w środe wieczorem- otrzymałem ją dopeiro w poniedziałek. Po otwarciu packzi okazało się że nie jest ona kompletna oraz widać zabrudzony pasek z klejem (wiadomo że była otweirana), napisałem do Bobbiego czekałem na odpowiedź i nic, więc dzis napisałem że czekam już 3 dni na odpowiedź, dostałem odpowiedź:
elo przy nastepnym zamówieniu dołożymy Ci brakujacy towar chodz tak naprawde duzo Ci go nie brakowało ...
No tak w sumie to nie powinni mi dokładać bo "dużo nie zabrakło"
Jako że mam już zamówione inne przesyłki poinformowałem że narazie nie będe zamawał a zaległy towar chcaiłbym mieć na przyszły weekend
Przyszła odpowiedź:
Porozmawiam z menagerem ja sie tym juz nie zajmuje jesli Ci wysle oki jelsi nie to nie moja kwestia wyslij mu zdjecia otrzymales przesylke nikt nie mial takiego problemu zreszta Ty zawsze masz problem...
z wyrazami Szacunku
General Manager
Nie wiem jaki frajer to pisał ale sklep jak narazie najgorszy na jaki trafiłem. Wcześniejsze odpowiedzi były od kogoś innego w tej chwili obsługa niekompetentna
ODRADZAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE, kontakt i zamówienia z Funboosters czy upalacze na najwyższym poziomie- zero problemów, odpowiedzi dochodziły max po kilkunastu godzinach, paczki(kompletne i z tym co zamawiałem) dochodziły odpowiednio po 2 dniach(raz zdażyło mi się czekać 3 dni na przesyłke) oraz na drugi dzień. Dziś otrzymałem zamówienie z euforii(niestety nikogo nie było w domu i moge odebrać paczke dopiero po 18), kontakt ze sklepem także bardzo dobry.
Brawo dla frajera który najpierw mi odpisał a teraz ocenił ankiete na max. Uwierz że nic to ci nie da, jesteś największym debilem z jakim pisałem, no coż nie każdy jest normalny- jak widać zdażają się wyjątki
Zapomniałem dodać że zapłaciłem za wysłanie 3 paczek 54zł a wysłali w 1 za którą zapłacili 198 koron(max 30zł)
Sklep tak szybko jak został moim sklepem nr 1 tak po 2 tygodniach stał się najgorszym miejscem w którym dokonywałem zakupów
Napisano 24 marzec 2011 - 17:37
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 24 marzec 2011 - 17:41
Może i przy voodoo jest ok (ma się powera), o tyle przy innych maczankach za cholerę nie szło otworzyć! Atakowałem nie raz nożyczkami, by przedziurawić wieczko, podważyć i otworzyć te pie#$%@##$#%^#@#$% opakowanie.
Fajne tylko przy sporadycznym użytkowaniu.
Napisano 24 marzec 2011 - 17:45
Fuckin shit.. imstrukcja obsługi pudełeczka.. mocna rzecz ;D
Odnośnie wiadomości - fakt to było bardzo niegrzeczne z ich strony w jaki sposób potraktowali klienta. Mam nadzieje że odbudują swoją reputację wysłanymi paczkami.. Klient nasz pan.. ( ale bez przesady, rzecz jasna
"..po prostu wsadź cały wszechświat do działa, wyceluj w mózg, STRZELAJ!" .
Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
Napisano 24 marzec 2011 - 17:48
Jest to zapewne pewien sposób na wyróżnienie się na rynku, ale imho dobry na czasy stacjonarek. A i droższe w produkcji, wysyłce itp... Denerwuje czasem konsumentów
Napisano 24 marzec 2011 - 18:00
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 24 marzec 2011 - 18:07
Może właśnie ze względu na to Bobby zatrudnia nową kompetentną osobę na to stanowisko od 1 kwietnia.
Uważam że za zepsucie dobrego mienia sklepu powinien zostać ukarany- np. brak wynagrodzenia(minimum które powinno go spotkać)
Napisano 24 marzec 2011 - 18:34

Popularny
Cytat
Brak wynagrodzenia? Za zepsucie mienia? .. yyy..
Mają mu nie wypłacić miesięcznej pensji w zamian za to.., że zapomniał wysłac ci paczkę?
Cytat
Czyli nie zostawił do końca cię w ciemnej dupie.. prawda?
Cytat
Stwierdził fakt, widocznie zwróciłeś się do złej osoby, porozmawiaj z Bobbym.
Cytat
Uzasadnił swoją wypowiedź.. chociaż fakt, troche zapału by się tej osobie przydało..
Cytat
Zrób co każe oraz poproś o rekompensatę..
Cytat
Pan pisze że ciągle masz jakiś problem, może jesteś troszkę zbyt natrętny, zrozum że handlarz - też człowiek.
Cytat
Przykładowo ja w Smileshopie również zostałem źle potraktowany.
- Czekałem tydzien na paczkę która okazała się zatrzymana przez UC
- 2 dni czekałem na odpowiedź mailową w tej sprawie
- Wysłali kolejne zamówienie, lecz brakowało dwóch połówek
- Rekompensata przyszła po 4 dniach od napisania maila.
Łącznie czekałem 2 tygodnie na pełne zrealizowanie zamówienia. A jednak nie odradzam zamawiac w tym sklepie, gdyż mogłem byc jedynie pionkiem w tej wojnie, towar mieli znakomity, mimo że bez gratisów. Ale nikomu nie odradzam zakupu i nie psuje im reputacji bo pomyślałem sobie że nie ma sensu, skoro tak czy siak załatwili mi tą sprawę.
Troszke cierpliwości i zrozumienia dla pracujących kolego. Rozumiem twoje poirytowanie, ale im bardziej się złościsz tym więcej na tym tracisz.. Podejdź spokojnie do sprawy a założe się że wszystko zostanie wytłumaczone
Pozdrawiam.
Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
Napisano 24 marzec 2011 - 21:23
Po co sie sadzicie co poniektórzy?
Zajarajcie shivke poczciwą i odrazu ogarnie was spokuj, chociaż na czas pisania postu...
Ja zamawiałem już z 5 czy 6 razy od bobbasa i wszystko było git i wydźezane gratisy z którymi nie spotkałęm sie nigdy dotąd, np. we wtorek zamówiłem, dzisiaj przyszło elegancko zapakowane już o 8:30 listonosz do mnie dzwonił żenum podjechał po paczke. kontakt zawsze super-odpowiedź w ciągu 2 godzin.
Dla mnie pan Maciej Sz. był, jest i bedzie super sprzedawcą. Może twoje paczki zatrzymało UC? poproś o nr. nadania i sprawdź zanim zaczniesz rzucać jakies skalumnie i oskarżenia w strone bobbiego. pudełeczka metalowe super.
Pozdrawiam
ps. dla zainteresowanych voodoo bez zmian(speed)
Napisano 25 marzec 2011 - 00:44
Patryk1989 spokojnie bez obaw, wyjaśnij z Bobbym wszystko poprzez PW lub email. Od siebie mogę dodać iż przesyłki nadane od 14-16.03 idą coś naprawdę długo o czym Bobby mnie poinformował jak czekałem na paczuszkę.
Jeśli zaproponują Ci dołożenie zaginionych produktów do następnego zamówienia to zachowaj się jak chłop z "jajami" i stanowczo odpowiedz iż nie zamierzasz w przeciągu jakiegoś czasu zamawiać nic od nich i poproś o wysyłkę natychmiastową pokrytą przez nich
Dla mnie Bobby jest na 10
PS. czemu zniknął dział partnerski Bobbiego ;> Awantura z adminami, brak opłat jeśli takowe były czy chęć pozbycia się informacji o innych sklepach niż haski
Napisano 25 marzec 2011 - 01:02
Cytat
Odnośnie motywu z Shivią.. dostałes paczke Shivii z gratisami, prawie za darmo, bo z tego co pamiętam Bobby prosił abys jedynie opłacił koszt samej wysyłki.. w dodatku wysyłają ci Twoje zamowienie, również z gratisami... a Ty jeszcze śmiesz zarzucać im że nie są rzetelną firmą? Jak kolega wyżej napisał, sprawdź paczke czy nie została zatrzymana przez UC.. wszystkie możliwości, zanim coś znowu napiszesz.Nie zdziwił bym sie gdyby w gratisie przesłali ci jedynie breloki i lufki..
Napisano 25 marzec 2011 - 13:31
Nie? To poznajcie, bo brak co niektórym tutaj pokory i cierpliwości.
Moim zdaniem lepiej by było napisać jakąś korenspondencje bo Bobbiego(próbować na każde mozliwe sposoby jesli jeden nie działa)a pan Maciej Sz. wspomniany wczesniej na pewno jakoś wybrnie z tej sytuacji, piszę tak bo sam nie mam najmniejszych problemów z menagerem bobbyshopu.
Zamówienia dochodzą ekspresowo, promocje -50% grtisy często przekraczające kwote zamówienia, ale oczywiście jedna pomyłka i trzeba robić szum;/
Moje zamówienie z czwartku od Bobbiego było znów zaskakujące
Zamówienie zrobiłem na 10x Hammer 0.5 + Vodoo 10x 0.5
Gratisy które otrzymałem:
-Bobby sense 0.25g
-Smart Shiva 0.25g
-Extasy 1pill
-Super E 2pill
-Jupp 2pill
-Kadzidełka:
-Red Mercury 0.5g
-Aztec 1.5g
-Zephyr 0,72 g
Z moich obliczen że same gratisy wynoszą 230 zł
I bardzo ubolewam nad tym iż Pan Maciej Sz nas opuszcza bo fajnie się współpracowało, ale mam nadzieje że nowy menager będzie tez ok.
Napisano 25 marzec 2011 - 13:46
Napisałem wyraźnie że wysłali 3 paczki w 1 kopercie i dotarła do mnie w poniedziałek więc jak mógł ją zatrzymać UC?
Z Maciejem Sz. także nie miałem nigdy problemu, napisałem w poniedziałek od razu po otrzymaniu paczki, czekałem do czwartku na odpowiedź i wkleiłem odpowiedź którą dostałem. Nie mam prywatnego maila do Macieja więc nie wiem jak się z nim skontaktować. I nie jest to pierwsza pomyłka, po pierwszej pomyłce(która byłą opisana) nie zmieniłem zdania że to mój sklep nr 1 na rynku, ale każdy jest cwany bo nie został tak potraktowany przez obsługę klienta. Postawcie się na moim miejscu, po pierwsze 3 paczki powinny dojść przed weekendem- nawet jakby 1 czy 2 paczki przejął UC zawsze powinna dojść chodź 1 na weekend, dostałem niekompletną paczkę w poniedziałek czekałem 3 dni na odpowiedź i dostaje maila że mam zawsze problem!? Co niektórzy nie rozumieją wogóle o co chodzi więc niepotrzebnie piszą tutaj posty z odpowiedziami, zarówno za 1 i 2 razem przy zakupach w sklepie było coś nie tak i to nie z mojej winy więc jak można do klienta napisać że ma zawsze problem!? Czy niektórzy nie potrafią zrozumieć o co tutaj chodzi czy tylko chcą się podlizać na forum!?
Udostępnij ten temat:
-
9 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Szybka odpowiedź