"Błędy" narkotestów <coś> wykryte jako <coś innego>
Napisano 21 marzec 2011 - 03:17
"Test firmy X wykrył Y jako Z."
Chciałbym, żebyśmy w tym wątku dodawali takie właśnie informacje o podobnej konstrukcji. Jest na forum rozmowa w wątku WYKRYWALNOŚĆ i tam wymieniamy się spostrzeżeniami, prawdopodobieństwami i poradami. Tam jednak nie ma opisanych konkretnych przypadków, a brnąć w hasła typu: "Słyszałem, że TO w teście na mocz może wyjść jako TO." nie mam sensu, bo w sumie i tak nic nam to nie daje. Na pewno nie jeden z Was sprawdzał to sam, więc chcę, zebyśmy pisali tu o takich właśnie próbach. Nawet jeśli nic nie wykryje, dobrze będzie umieścić informacje o tym co mieliśmy w sobie i jaki był to test (firma, substancje).
Nie jest to temat do rozmów i wymiany opinii. Do takich rozmów służy wątek WYKRYWALNOŚĆ. Tutaj umieszczamy tylko wyniki naszych testów.
Przyda się tu wątek, w którym bez większego szukania będziemy mogli poczytać o tym, co i po czym pokazał (lub nie pokazał) nasz test. Moje wyniki już niedługo, bo planuję zakupić kilka różnych testów.
Fiesta
Napisano 21 marzec 2011 - 03:42
Po wymieszaniu wykazuje, że coś tam jest lub nie - oznacza to kolor w jaki ta ciecz się zabarwia.
Więc tak : amphibia 2 i crack inside wyszły jako amfetamina.
Test wykonywała policja więc nie wiem co to za firma testu itd.
Pozdrawiam teoretyków, którzy w takie rzeczy nie wierzyli. Mniej teorii więcej praktyki.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 21 marzec 2011 - 03:48
Plus za szybkość.
Fiesta
Napisano 21 marzec 2011 - 08:16
Napisano 21 marzec 2011 - 09:05
Napisano 21 marzec 2011 - 09:15
Użytkownik Upalacze dnia 21 marzec 2011 - 09:05 napisał
Dokładnie, jakiś czas temu "wpadłem" z 20g samego podkładu
Skończyło się tylko na kurwidołku k. ZOO
"Historia zawsze się powtarza i nigdy nie przestanie"
Napisano 21 marzec 2011 - 15:52

Popularny
DOI - wychodzi jako 2C-B
5-MeO MiPT, MDPV - wychodzi jako kokaina
Z moich doświadczeń
bufedron - amfetamina
25C-NBOMe freebase - kokaina
Methoxetamina - morfina
4-AcO-DMT - 2C-B
Methedrone - PMMA
Ogólnie rzecz biorąc zawsze im coś wyjdzie
Cytat
U mnie dwie soboty z rzędu "bramy" ustawiali w centrum
Napisano 21 marzec 2011 - 21:26
Użytkownik crianca dnia 26 listopad 2010 - 11:48 napisał
Użytkownik crianca dnia 26 listopad 2010 - 18:56 napisał
Fiesta
Napisano 21 marzec 2011 - 21:30
Użytkownik Greenboy edytował ten post 22 marzec 2011 - 23:02
Powód edycji Proszę jednak o nie pisanie takich rzeczy. Pierwszy post wyjaśnia powód.
Napisano 23 marzec 2011 - 01:37
-jakie spożywał pan substancje?
-żadne nielegalne, odpowiedziałem ( jak wiecie pochodne THC można odnaleźć nawet w odżywkach dla sportowców:)
po około 3 dniach..otrzymałem odpowiedź że jest wszystko ok..
Ja pisze jak to wyglądało z mojego punktu widzenia..powiem szczerze że podczas kontyngentów zagranicznych takie testy nawet nie są przeprowadzane..powód? jedni % inni..palą..ale najważniejsze nie myślą o tym " co się dzieje"..
W rozmowie z żandarmem usłyszałem że oni na dopalaczach tylko tracą pieniądze gdyż nie są to środki zakazane..przez któe można dyscyplinarnie kogoś zwolnić z pracy..( a oni mają ograniczoną liczbę testów na rok
To tyle..
Użytkownik Greenboy edytował ten post 27 kwiecień 2011 - 21:21
Powód edycji Regulamin Ogólny SZRP zmienił się niedawno i teraz nie ma tam mowy o środkach zakazanych, tylko o odurzających ogólnie, więc teraz będą bardziej skrupulatni.
Napisano 31 marzec 2011 - 23:28
Test wyszedł negatywnie na wszystko, mimo zażytych wcześniej:
- buphedron 100mg 4 dni
- metylon 400mg 5dn
- ganja 9 dni
Mimo deklarowanej wg. instrukcji długiej wykrywalności ( marihuana 21dni, amfetamina 3-5dni ... ).
Napisano 27 kwiecień 2011 - 19:41
Ciekawostka:
Cytat
Cytat
Cytat
Źródło: http://www.narkomani...nosc-narkotykow
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 27 kwiecień 2011 - 19:48
Smacznego
"Historia zawsze się powtarza i nigdy nie przestanie"
Napisano 27 kwiecień 2011 - 20:38
Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
Napisano 02 maj 2011 - 20:35
Cytat
5 minut temu
JS / Prosto z Polski TVN24
Pan Dariusz stracił prawo jazdy, bo tester wykrył w jego organizmie narkotyki. Jednak z czasem okazało się, że tester, którego używała policja jest niesprawny - donosi program "Prosto z Polski". Z powodu poniesionych strat poszkodowany rozważa wkroczenie na drogę sądową.
Pierwszego kwietnia pan Dariusz spieszył się na spotkanie. Przekroczył dozwoloną prędkość, dlatego został zatrzymany przez patrol. Spodziewał się mandatu, ale policjanci postanowili przetestować na nim nowy sprzęt do wykrywania narkotyków.
Pan Darek utracił prawo jazdy, siedem godzin spędził na komendzie, a policjanci gruntownie przeszukali jego dom. Jednak nowy sprzęt kupiony za 20 tys. złotych okazał się wadliwy, mimo to nadal jest używany.
Napisano 21 czerwiec 2011 - 19:48
Policjanci byli święcie przekonaniu, że jest to amfetamina i tym nagabywali skontrolowaną osobę.
Znajomy, upierał się o przeprowadzenie testu, tłumacząc się, że są to jego prywatne odczynniki chemiczne z których korzysta na uczelni na labolatoriach.
Multitester policyjny po przebadaniu Bufedronu nie wykrył niczego, i udało się wybrnąć z tej nieciekawej sytuacji.
Napisano 22 czerwiec 2011 - 07:44
Udostępnij ten temat: