Uwaga SIARA JWH 018 JWH250 tajfun grengo I love wid
Napisano 27 luty 2011 - 21:04
Wszystkie wypowiedzi, informacje, opinie, które umieszczam na stronie internetowej forum.dopalamy.com mają charakter czysto fikcyjny.
Zamieszczone przeze mnie teksty należy traktować jako twórczość literacką, które nie mają pokrycia z rzeczywistością.
Zapraszam do miłej lektury oraz oceniania moich "wypocin".
Napisano 27 luty 2011 - 22:07
Użytkownik NieOgarNiam dnia 25 luty 2011 - 21:38 napisał
Nie świadkiem czego ... tylko świadkiem w sprawie mógł być.
Użytkownik NieOgarNiam dnia 27 luty 2011 - 20:35 napisał
Mylisz się... nie może.
Odmowa zeznań a odmowa odpowiedzi na pytanie to dwie różne kwestie.
Mylisz się... można.
Użytkownik NieOgarNiam dnia 25 luty 2011 - 21:38 napisał
Może i masz jakieś tam pojęcie ale nie kozacz że jesteś osobą ze znajomością prawa karnego bo tak nie jest. Jak sam widzisz sprostowałem Twoje wypowiedzi bo jesteś w błędzie. Tłumaczyć mi się nie chce.
Napisano 28 luty 2011 - 11:02
Cytat
W czyjej sprawie być swiadkiem w swojej? Jeżeli jest się podejrzanym o popełnienie przestepstwa to jak można być świadkiem w swojej sprawie?
Cytat
Cytat
Art. 183. § 1. Świadek może uchylić się od odpowiedzi na pytanie, jeżeli udzielenie odpowiedzi mogłoby narazić jego lub osobę dla niego najbliższą na odpowiedzialność za przestępstwo lub wykroczenie.
§ 2. Świadek może żądać, aby przesłuchano go na rozprawie z wyłączeniem jawności, jeżeli treść zeznań mogłaby narazić na hańbę jego lub osobę dla niego najbliższą.
Celem wezwania świadka jest złożenie wyjaśniej czyt odpowiedzi na pytania prokuratury. Uchylenie się od wszystkich pytań oznacza odmowę zeznań!
Cytat
Tu nasz rację... rozpędziłem się.
Do tego:
Cytat
Podstawa POPEŁNIENIA CZYNU z ustawy o przeciwdziałaniu narkomani
Cytat
podlega grzywnie i karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Cytat
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Cytat
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Jest dowód więc nikt nikogo nie będzie jako świadka przesłuchiwał!!!
Napisano 28 luty 2011 - 13:28
W dupie byłeś gówno widziałeś.
A ja wiem, że się mylisz na 100% i znasz sytuację tylko z teorii!
Praktyka się trochę różni.
koniec tematu i teraz trzeba tu posprzątać.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 28 luty 2011 - 18:14
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 01 marzec 2011 - 00:21
Użytkownik Cichy Bob dnia 28 luty 2011 - 18:14 napisał
On napisał, że miał sklep z dopalaczami więc był sprzedawcą. Chyba nie jest na tyle ......... żeby nie napisać, że on ma już zarzuty, a teraz polazł na świadka przeciwko dostawcy.
Sprostowałem już to co napisałem o przeszukaniach:
Cytat
Z Bobem się zgodzę w kwestii która nie jest szczegółowo uregulowana przepisami prawa jak przeszukanie (istnieje dużo możliwości naciągania prawa w tym temacie) to policja robi iste jaja!!! Tylko dlatego że mamy luki w prawie pozwalające im się wytłumaczyć z każdego zarzutu dotyczącego tej czynności.
Napisano 01 marzec 2011 - 00:37
Przyznam, że a mojej ocenie, to trzy mieszanki wymienione w tytule, to główne pole zainteresowania, jeśli chodzi o tego typu produkty o kilku sprzedawców. Oczywiście każdy może mieć inne zapatrywania, ale nie wiem, czy jest ktoś na tym forum, kto nie wie o co chodzi.
Z drugiej jednak strony jedna z największych sieci bazowała wręcz swego czasu na anty-reklamie, jako właściwej reklamie i kosiła mega kasę. Nie chcę mi się wywodzić na ten temat.
Proponuję jednak, aby do czasu wyjaśnienia o co chodzi w tej sprawie - przynajmniej zmienić temat tego wątku. Przypominam, że nie tylko my - forumowicze przeglądamy to forum !!!
Napisano 01 marzec 2011 - 01:12
Czy autor tematu może coś wnieść od siebie jak to wiele osób prosi czy ja musze jak zwykle łapać agresora i pisać to co wszyscy myślimy o tym temacie teraz?

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 11 wrzesień 2011 - 05:01
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź