FORUM.DOPALAMY.COM: Uwaga SIARA JWH 018 JWH250 tajfun grengo I love wid - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3

Uwaga SIARA JWH 018 JWH250 tajfun grengo I love wid

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • Grupa: Members
  • gg:
    .

Napisano 27 luty 2011 - 21:03

Nie ma tu kanaboidów?
Get Rich or Die Tryin
1

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   CH3:/\/\!5+ 

• bywalec
  • PipPipPip
  • LokalizacjaLaboratory

Napisano 27 luty 2011 - 21:04

Na szybko niestety nie ogarnąłem. Może później ;)
UWAGA!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszystkie wypowiedzi, informacje, opinie, które umieszczam na stronie internetowej forum.dopalamy.com mają charakter czysto fikcyjny.
Zamieszczone przeze mnie teksty należy traktować jako twórczość literacką, które nie mają pokrycia z rzeczywistością.
Zapraszam do miłej lektury oraz oceniania moich "wypocin".

----------------------------------------------------------------------------
0

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   sipak00 

• swojak

Napisano 27 luty 2011 - 22:07

Wyświetl postUżytkownik NieOgarNiam dnia 25 luty 2011 - 21:38 napisał

Nie mogą go wezwać na świadka, bo świadkiem czego był?

Nie świadkiem czego ... tylko świadkiem w sprawie mógł być.

Wyświetl postUżytkownik NieOgarNiam dnia 27 luty 2011 - 20:35 napisał

Świadek może odmawiać zeznań

Mylisz się... nie może.

Świadek może odmówić odpowiedzi na pytanie, które obciąża jego osobę!

Odmowa zeznań a odmowa odpowiedzi na pytanie to dwie różne kwestie.

świadkowi nie można domu przeszukać.

Mylisz się... można.

Wyświetl postUżytkownik NieOgarNiam dnia 25 luty 2011 - 21:38 napisał

Skoro osoba ze znajomością prawa karnego i tłumaczącą wam procedury jego działania (poświęcając na to swój czas) jest dla was kandydatem na "minusa" to :ok: Przepraszam, że ktoś zdemaskował Ci tą bajkę którą nam tu opowiadasz.

Może i masz jakieś tam pojęcie ale nie kozacz że jesteś osobą ze znajomością prawa karnego bo tak nie jest. Jak sam widzisz sprostowałem Twoje wypowiedzi bo jesteś w błędzie. Tłumaczyć mi się nie chce.
2

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 28 luty 2011 - 11:02

Cytat

Nie świadkiem czego ... tylko świadkiem w sprawie mógł być.

W czyjej sprawie być swiadkiem w swojej? Jeżeli jest się podejrzanym o popełnienie przestepstwa to jak można być świadkiem w swojej sprawie?

Cytat

Mylisz się... nie może.

Cytat

Odmowa zeznań a odmowa odpowiedzi na pytanie to dwie różne kwestie.

Art. 183. § 1. Świadek może uchylić się od odpowiedzi na pytanie, jeżeli udzielenie odpowiedzi mogłoby narazić jego lub osobę dla niego najbliższą na odpowiedzialność za przestępstwo lub wykroczenie.
§ 2. Świadek może żądać, aby przesłuchano go na rozprawie z wyłączeniem jawności, jeżeli treść zeznań mogłaby narazić na hańbę jego lub osobę dla niego najbliższą.

Celem wezwania świadka jest złożenie wyjaśniej czyt odpowiedzi na pytania prokuratury. Uchylenie się od wszystkich pytań oznacza odmowę zeznań!

Cytat

Mylisz się... można.

Tu nasz rację... rozpędziłem się.

Do tego:

Cytat

Art. 313. § 1. Jeżeli dane istniejące w chwili wszczęcia śledztwa albo dochodzenia lub zebrane w jego toku uzasadniają dostatecznie podejrzenie, że czyn popełniła określona osoba, sporządza się postanowienie o przedstawieniu zarzutów, ogłasza je niezwłocznie podejrzanemu i przesłuchuje się go.

Podstawa POPEŁNIENIA CZYNU z ustawy o przeciwdziałaniu narkomani

Cytat

Art. 56. 1. Kto, wbrew przepisom art. 33-35 i 37, wprowadza do obrotu środki odurzające, substancje psychotropowe lub słomę makową albo uczestniczy w takim obrocie,
podlega grzywnie i karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Cytat

Art. 58. 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, udziela innej osobie środka odurzającego lub substancji psychotropowej, ułatwia albo umożliwia ich użycie albo nakłania do użycia takiego środka lub substancji,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Cytat

Art. 59. 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej, udziela innej osobie środka odurzającego lub substancji psychotropowej, ułatwia użycie albo nakłania do użycia takiego środka lub substancji,
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Jest dowód więc nikt nikogo nie będzie jako świadka przesłuchiwał!!!
Get Rich or Die Tryin
1

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   Runner 

• eks Admin
  • Grupa: Zasłużony
  • Lokalizacjadopalaczowo

Napisano 28 luty 2011 - 13:28

NieOgarNiam
W dupie byłeś gówno widziałeś.
A ja wiem, że się mylisz na 100% i znasz sytuację tylko z teorii!
Praktyka się trochę różni.
koniec tematu i teraz trzeba tu posprzątać.
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
0

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 28 luty 2011 - 17:55

Skoro to wiesz to pewnie tak jest hahaha w końcu admin wie wszystko najlepiej.

jeżeli twórca tematu udowodni , że WSZYSTKO CO NAPISAŁ zgadza się z prawdę to daje słowo nie napiszę tu więcej ani posta!
Get Rich or Die Tryin
1

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   Cichy Bob 

• Odszedł
  • Grupa: Zasłużony
  • Opening hours:0/0
  • gg:
    -

Napisano 28 luty 2011 - 18:14

Tak tylko zauważę, że poza sprawą przeciw sprzedawcy może toczyć się OSOBNA sprawa przeciw dostawcy, w której sprzedający byłby właśnie świadkiem. NON - a przeszukiwany byłeś więcej niż 2 razy w życiu? Jeśli tak to sam sobie odpowiedz gdzie służby mają prawo.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..

MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
1

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 01 marzec 2011 - 00:21

Wyświetl postUżytkownik Cichy Bob dnia 28 luty 2011 - 18:14 napisał

Tak tylko zauważę, że poza sprawą przeciw sprzedawcy może toczyć się OSOBNA sprawa przeciw dostawcy, w której sprzedający byłby właśnie świadkiem. NON - a przeszukiwany byłeś więcej niż 2 razy w życiu? Jeśli tak to sam sobie odpowiedz gdzie służby mają prawo.

On napisał, że miał sklep z dopalaczami więc był sprzedawcą. Chyba nie jest na tyle ......... żeby nie napisać, że on ma już zarzuty, a teraz polazł na świadka przeciwko dostawcy.

Sprostowałem już to co napisałem o przeszukaniach:

Cytat

Tu nasz rację... rozpędziłem się.

Z Bobem się zgodzę w kwestii która nie jest szczegółowo uregulowana przepisami prawa jak przeszukanie (istnieje dużo możliwości naciągania prawa w tym temacie) to policja robi iste jaja!!! Tylko dlatego że mamy luki w prawie pozwalające im się wytłumaczyć z każdego zarzutu dotyczącego tej czynności.
Get Rich or Die Tryin
1

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   Merlin 

• swojak
  • LokalizacjaPolandia

Napisano 01 marzec 2011 - 00:37

Gadu gadu (z całym szacunkiem dla osób wypowiadających się w wątku), ale prowodyr dyskusji siedzi cicho i nie wnosi nic do tematu. Pomijam, że nie chce przedstawić dokumentów (może go to krępować) - ok. Ale nawet nie wypowiada się ani słowem. Dla mnie to wygląda trochę jak antyreklama.

Przyznam, że a mojej ocenie, to trzy mieszanki wymienione w tytule, to główne pole zainteresowania, jeśli chodzi o tego typu produkty o kilku sprzedawców. Oczywiście każdy może mieć inne zapatrywania, ale nie wiem, czy jest ktoś na tym forum, kto nie wie o co chodzi.

Z drugiej jednak strony jedna z największych sieci bazowała wręcz swego czasu na anty-reklamie, jako właściwej reklamie i kosiła mega kasę. Nie chcę mi się wywodzić na ten temat.

Proponuję jednak, aby do czasu wyjaśnienia o co chodzi w tej sprawie - przynajmniej zmienić temat tego wątku. Przypominam, że nie tylko my - forumowicze przeglądamy to forum !!!
0

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 01 marzec 2011 - 01:12

już zgubiłem wątek w tym temacie..... Nie zabijcie sie po kablu tylko.

Czy autor tematu może coś wnieść od siebie jak to wiele osób prosi czy ja musze jak zwykle łapać agresora i pisać to co wszyscy myślimy o tym temacie teraz?
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   Merlin 

• swojak
  • LokalizacjaPolandia

Napisano 01 marzec 2011 - 01:14

W sumie to może lepiej... dzieciaki się przestraszą i więcej zostanie dla nas :-)
1

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 01 marzec 2011 - 13:19

Nawrzucali mi minusów, a ja od początku mówiłem, że to wielka ściema!
Get Rich or Die Tryin
0

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 04 marzec 2011 - 13:54

PODBIJAM we wtorek miałeś iść na przesłuchanie i owklejac skany! Mamy Bogu dzięki piątek!
Get Rich or Die Tryin
0

#54 Użytkownik jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 11 wrzesień 2011 - 05:01

NON, napewno masz żal za te minusy? Tak to już w życiu bywa, że często ma się rację, a mimo tego ludzie dają wiarę kłamczuchom. Ciesz się że otrzymałes tylko minusy! Ja na innym forum dostałem ban na zawsze za to, że ostrzegłem tam ludzi przed opisywanym tam sposobem na zażywania do żyły opium i surowego opium, a sposób ten z dużym prawdopodobnstwem był śmiertelny! Jednocześnie opisałem właściwy sposób podawania opium do żyły. A dwa dni wcześniej w jednej chwili dostałem 6 ostrzeżeń w temacie o acetylacji morfiny przy produkcji kompotu. W obu tych sprawach to ja miałem rację, jednak obecni na tamtym forum ludzie byli w takich nerwach za ujawnienie ich niewiedzy, że tak długo raportowali, aż admini dali mi ban. Admini dali wiarę tamtym wytrawnym użytkownikom forum, a nie jakiemuś pojedynczemu durniowi, który wypisuje jakieś rewelacje. A że akurat ten jedyny miał rację, a reszta kłamała?... Tak to właśnie czasami w życiu bywa, że zamiast podziękowania za info i poświęcony czas, to dostajemy minusy, bany, a nawet i po ryju. Co tam minusy? -Oby tylko to na tym świecie groziło za głoszenie prawdy i za demaskowanie kłamstwa. Nie zawsze dzieli się los Kopernika, bo często dzieli się los Galileusza, Bruno...
0

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   Lubie Kwas 

• kozak
  • Opening hours:jak wstane

Napisano 11 wrzesień 2011 - 11:01

i znowu kompotu brakuje do obiadu
0

Udostępnij ten temat:

• 3 stron +
  • 1
  • 2