Uwaga SIARA JWH 018 JWH250 tajfun grengo I love wid
Napisano 23 luty 2011 - 12:33
Jak w temacie w srodkach Tajfun Grengoo i I Love Wid znajdują się środki JWH 018 i JWH 250 zakazane od 2006roku a znana sieć miała je w swojej ofercie własnie wróciłem z przesłuchania na komendzie. Tak robili nas w chuja.
Może ktoś z was włascicieli sklepów spotkał sie z podobnym przypadkiem??
Może ktoś z was włascicieli sklepów spotkał sie z podobnym przypadkiem??
Napisano 23 luty 2011 - 13:13
a ja się pytam skąd bez ekspertyzy laboratoryjnej masz takie informacje? Wydaje mi się że producenci tej substancji nie są na tyle idiotami żeby sprzedawać Tajfuna z "narkotykiem" w składzie. Na pomyłkę też bym tu nie liczył więc jak dla mnie to zwykła anty reklama! Zwykłe podstawowe testery policyjne wykrywały JWH 210 oraz inne jako MJ więc może tu jest pies pogrzebany. Nie należy pisać głupot. To że Cię przesłuchali to o niczym nie świadczy. postawili ci zarzuty? z jakiego paragrafu? na jakiej podstawie? Bob ja bym to z miejsca to usuwał ponieważ podając taką informację on szkodzi sprzedawcy! Jeżeli już wyrażać zgodę na takie posty to powinny być solidnie argumentowane i poparte dowodami lub przynajmniej tezami na temat których można by dyskutować. Równie dobrze mogę napisać "HASANOWA jest na mefedronie właśnie wróciłem z przesłuchania grozi mi 10lat"
Get Rich or Die Tryin
Napisano 23 luty 2011 - 16:22
to wyniki badań z KRAKOWA( instytut ekspertyz sądowych ) czy wynik wstępnych badań z komendy miejskiej ?
jak z Krakowa to lipa jak z komendy to relax
czyli mówisz że jwh-018 znajduje się w każdych z tych 3 produktów ? czy np ze znajduje sie w greengo
sprecyzuj swoją wypowiedz ..
ps. moze być tak ze w 1-2-3 partia była legalna na PL a czwartna np nie legalna bo sie musieli pozbyc 250 i tak akurat trafileś..
jak z Krakowa to lipa jak z komendy to relax
czyli mówisz że jwh-018 znajduje się w każdych z tych 3 produktów ? czy np ze znajduje sie w greengo
sprecyzuj swoją wypowiedz ..
ps. moze być tak ze w 1-2-3 partia była legalna na PL a czwartna np nie legalna bo sie musieli pozbyc 250 i tak akurat trafileś..
Napisano 23 luty 2011 - 16:34
Upalacz dobrze mówi. Sam byłem użytkonikiem taifuna przez dłuższy czas i widziałem, że partie różniły się znacznie.
Jedna była nowa druga stara i odwrotnie. Baxt daj więcej info i rozwiń temat.
Jedna była nowa druga stara i odwrotnie. Baxt daj więcej info i rozwiń temat.
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 23 luty 2011 - 21:34
Może i ściema. Tutaj za to prawda:
http://bialystok.gaz...za_tydzien.html (JWH-108)
http://www.poszukiwa...szal-wyrok.html (JWF-018) -
Oczywiście pomijając błędy, w artykule chodziło o JWH-018
http://bialystok.gaz...za_tydzien.html (JWH-108)
http://www.poszukiwa...szal-wyrok.html (JWF-018) -
Oczywiście pomijając błędy, w artykule chodziło o JWH-018
Napisano 23 luty 2011 - 21:37
Cytat
Adwokat Hubert Łapiński dowodził w czwartek, że sąd popełnił błąd, opierając się np. na zarzucie handlu ilością ponad 2 tys. preparatów uprawdopodobnionym przebadaniem tylko jednej 2-gramowej próbk
Z tego co pamiętam, sprawa (ta sama lub podobna) dotyczyła Devil'a, jakkolwiek mogę się mylić.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..
MOJE DOŚWIADCZENIE:
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
Napisano 23 luty 2011 - 22:57
Mowcie sobie ze wymyslam staram sie zaszkodzic itp.
nie przesłuchali mnei jako gowniarza ktory zamowil sobie tajfunika w necie
Byłem posiadaczem sklepu,2 października sanepid zamkna sklepy pobierajac próbki towaru to jest po 1 sztuce czy tam 2 z kazdego produktu do tego reszta do depozytu.
Wczoraj dostalem wezwanie z art 56 ust.2 z ustawy o przeciw działaniu narkomani czy jakos tak.
o co pytali skad towar itp itd
na pytanie o jakie srodki chodzi dowiedzialem sie ze o tajfuna grenngo i i love wid
co tam bylo to jwh 018 i jwh 250
mysle sobie moze stara partia towaru i pytam sie od kiedy sa to srodki na nielegalu to dowiedzialem ise ze od 2006
widzialem jakies raporty z badan lecz niestety nie zdarzylem zobaczyc przez kogo wystawione do tego kserowki opakowan i akt na okolo 1/4 ryzy papieru
teraz tylko pada pytanie kto polecial w ch czy producent czy sanepid
co do dowodow to niewiem czy byl z was ktos przesluchany czy nie ale nie bardzo ma sie wglad do akt sprawy przed jej zakonczeniem
usowajcie temat i dalej mydlijcie sobie albo komus oczy
nie przesłuchali mnei jako gowniarza ktory zamowil sobie tajfunika w necie
Byłem posiadaczem sklepu,2 października sanepid zamkna sklepy pobierajac próbki towaru to jest po 1 sztuce czy tam 2 z kazdego produktu do tego reszta do depozytu.
Wczoraj dostalem wezwanie z art 56 ust.2 z ustawy o przeciw działaniu narkomani czy jakos tak.
o co pytali skad towar itp itd
na pytanie o jakie srodki chodzi dowiedzialem sie ze o tajfuna grenngo i i love wid
co tam bylo to jwh 018 i jwh 250
mysle sobie moze stara partia towaru i pytam sie od kiedy sa to srodki na nielegalu to dowiedzialem ise ze od 2006
widzialem jakies raporty z badan lecz niestety nie zdarzylem zobaczyc przez kogo wystawione do tego kserowki opakowan i akt na okolo 1/4 ryzy papieru
teraz tylko pada pytanie kto polecial w ch czy producent czy sanepid
co do dowodow to niewiem czy byl z was ktos przesluchany czy nie ale nie bardzo ma sie wglad do akt sprawy przed jej zakonczeniem
usowajcie temat i dalej mydlijcie sobie albo komus oczy
Napisano 23 luty 2011 - 23:06
niestety nie mam prawa gdyz bylem przesluchiwany w charakterze "swiadka"
u nas charakter "swiadka" jest tylko po to by zachecic interesanta do wstawienia sie,
albo chca dowalic nie mi a spolce czy tam komus
dowiedzialem sie ze nie moge we wtorek mam sie zgloscic postaram sie to uzyskjac a wtedy wrzuce skana
u nas charakter "swiadka" jest tylko po to by zachecic interesanta do wstawienia sie,
albo chca dowalic nie mi a spolce czy tam komus
dowiedzialem sie ze nie moge we wtorek mam sie zgloscic postaram sie to uzyskjac a wtedy wrzuce skana
Napisano 23 luty 2011 - 23:18
Próbki możesz dać, ale to na pewno będzie kosztowało. Coś takie zrobiły dopalacze.com zanim weszły na rynek do Polski. Wydały na to podobno sporo kasy.
baxt wierzę, że mówisz prawdę
Każde info się przyda, a zaglądają tutaj również byli właściciele sklepów. Poczekamy może któryś jeszcze się wypowie.
Musze spytać znajomego jak to wygląda, ale z tego co wiem żadnego wezwania jeszcze nie dostał bo też miał sklepy z sieci dop.com
Każde info nam się przyda także jak coś będziesz wiedział to dawaj znać
baxt wierzę, że mówisz prawdę
Każde info się przyda, a zaglądają tutaj również byli właściciele sklepów. Poczekamy może któryś jeszcze się wypowie.
Musze spytać znajomego jak to wygląda, ale z tego co wiem żadnego wezwania jeszcze nie dostał bo też miał sklepy z sieci dop.com
Każde info nam się przyda także jak coś będziesz wiedział to dawaj znać
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
Napisano 24 luty 2011 - 00:30
przebadanie próbki na 018 kosztuje 400 netto , jak cos to pisz na prive.
co do pytania wg. mnie sanepid nie przyciął w huja tylko dostawca ...
jak byłeś jako świadek (i jak to są wyniki z Krakowa ) to teraz prokurator który to prowadzi będzie prowadził zadecyduje czy jest sens Cie oskarżać czyli czy zgromadzony materiał dowodowy jest na tyle dobry zeby sędzia Ci do.ebał 1-2 lata w zawieszeniu ..
ale jak to mówili DOPALSRACZE maja świetna ochronę prawną i certyfikaty na swoje produkty - ROTFL x 10000
kto zna te sprawy od środka wie ze to chora firma była co widać na wyżej załączonym obrazku ...
współczucia dla Ciebie kolego
pozdrawiam
co do pytania wg. mnie sanepid nie przyciął w huja tylko dostawca ...
jak byłeś jako świadek (i jak to są wyniki z Krakowa ) to teraz prokurator który to prowadzi będzie prowadził zadecyduje czy jest sens Cie oskarżać czyli czy zgromadzony materiał dowodowy jest na tyle dobry zeby sędzia Ci do.ebał 1-2 lata w zawieszeniu ..
ale jak to mówili DOPALSRACZE maja świetna ochronę prawną i certyfikaty na swoje produkty - ROTFL x 10000
kto zna te sprawy od środka wie ze to chora firma była co widać na wyżej załączonym obrazku ...
współczucia dla Ciebie kolego
pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź