FORUM.DOPALAMY.COM: Cenzura w internecie. Pierwsze testy w tym tygodniu. - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Cenzura w internecie. Pierwsze testy w tym tygodniu. Start w kwietniu.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 16 luty 2011 - 10:20

*
Popularny

Nasz wyjebany w kosmos rząd wprowadza cenzure do neta.

Mianowicie specjalny program będzie szukał po necie wyrażeń krzywdzących dla mniejszości etnicznych (np: jebany bambus), mniejszości seksualnych (np: pierdolony pedał), mniejszości narodowych (np: niemiecki chuj) oraz mniejszości religijnych (np: pierdolone, spasione żydzisko z tvn).

Testy mają się rozpocząć w tym tygodniu jeszcze a program ma docelowo ruszyć w kwietniu.

Jak znajdzie treści które uzna za obraźliwe/krzywdzące dla tych mniejszości to najpierw pisze maila do administratora portalu a jesli to nic nie da to na policje zgłasza przestępstwo.
Jeśli naprafi na wyjątkowo rażące, krzywdzące i obraźliwe treści to odrazu zgłasza na policje.

Kurwa czekać tylko jak będzie sprawdzał jeszcze numer buta i fiuta u ludzi.

Jak ten ich program dojdzie do strony sadistic.pl to sie zawiesie :D HAHAHAH :E
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
4

#2 Guest_lansswk_*

• Grupa: Guests

Napisano 16 luty 2011 - 10:34

Daj linka do źródła
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   "Gibon I Bleta" 

• Multikontowiec
  • Grupa: Members

Napisano 16 luty 2011 - 10:38

Jezeli to co Cinek napisał jest prawda, to wg ile z youtube troli zniknie :tulimy:
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   dzikiiwsciekly 

• Member
  • PipPip
  • gg:
    33774665

Napisano 16 luty 2011 - 11:47

mozna machnac programik ktory bedzie rozsysal na slepo pakiety zawierajace takie zwroty,jesli sie uruchomi na np. 10 000 komputerow system sie wysypie na 100 pro :D
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 16 luty 2011 - 11:52

Policja zostanie zalana zawiadomieniami i ch. bombki strzeli.

Jednak... W totalitaryźmie który nam budują, chodzi głównie o to, żeby każdy miał na sumieniu coś, co władza uzna za nielegalne i wtedy.. sięgają po niepoprawnego kiedy chcą, bo zawsze się coś znajdzie. "Rok 1984" G.Orwella
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   drmengele 

• kozak
  • LokalizacjaOne Kilo House

Napisano 16 luty 2011 - 11:55

Rusza program - jaka ta polska śmieszna :)
Bedzie temat dla mediw - cenzura w internecie. Wooooww , a jakie spektakularne efekty : znaleziono 884847394 forow i 9837757483948 uzytkownikow ktorzy sraja sobie i rzadowi na glowe buhahaha.
Tylko ze to po polsku - siedzi Pani Zosia przed Internet Explorerem wciska Ctrl+F lub F3 i wpisuje chuj ci w dupe tusk, wlasnie znalazla tego posta i szykuje dokumenty w celu wszczecia sledztwa :lol:
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Pszo 

• kozak
  • Grupa: Pedzio

Napisano 16 luty 2011 - 11:58

Nie no cenzorować internet?

Chcą zabrać nam internetowa wolność? Heh ... na pewno ktoś się temu będzie sprzeciwiał :D

I Wydaję mi się że nie da się kontrolować tego ...

Będzie śmiesznie :D

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   dzikiiwsciekly 

• Member
  • PipPip
  • gg:
    33774665

Napisano 16 luty 2011 - 12:01

z A.b.w siedza ci od "departamentu bezpieczenstwa teleinformatycznego kraju" i monitoruja internet 24 na dobe :D ale sie boja zeby im ktos go nie potpiertolil :D
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   drmengele 

• kozak

Napisano 16 luty 2011 - 12:03

Cytat

I Wydaję mi się że nie da się kontrolować tego ...

Bo sie nie da, ale wyciagnac kase z budzetu na Pana co wciska F3 to sie da :cwany:
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 16 luty 2011 - 12:06

źródło to informacje ktore w radiu usłyszałem dziś jadąc rano. Albo eska albo radiostacja.
Dołączona grafika

3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   drmengele 

• kozak

Napisano 16 luty 2011 - 12:12

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 16 luty 2011 - 12:06 napisał

źródło to informacje ktore w radiu usłyszałem dziś jadąc rano. Albo eska albo radiostacja.

Nikt nie watpi w twoje zrodla, juz jakis czas temu bylo mowione/pisane w necie ze ma powstac specjalna komorka do zwalczania... nienawisci (politycznej tez) i do ochrony mniejszosci.
0

#12 Guest_lansswk_*

Napisano 16 luty 2011 - 12:18

Ja wątpię w jego źródła bo takich informacji w radiach są miliony nawet więcej niż w TVN i Wyborczej,tam jest coś takiego jak pryma aprylis tyle,że codziennie,żeby ludziom podnieść ciśnienie i nie myśleli o czym nie powinni :torba:
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   drmengele 

• kozak

Napisano 16 luty 2011 - 12:26

To było oficjalne miała powstać rządowa komórka czy coś.. jakiś miesiąc temu było na każdym portalu, nie chce mi się szukać.
0

#14 Guest_lansswk_*

Napisano 16 luty 2011 - 12:52

Tylko,że rządowa komórka cały czas jest i to robi co nie zmienia faktu,że to co mówią w radiu to zwykłe kłamstwa dla głupiego ludu niewolników bo nie da się tego zrealizować technicznie tak samo jak nie da się:
-zablokować stron z hazardem online w Polsce
-cenzurować internetu bo są anonimowe sieci takie jak TOR

Oczywiście teoretycznie można to wszystko obejść tak samo jako można strzelać do muchy z czołgu i ją trafić :tulimy:
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 16 luty 2011 - 13:37

Powiedziałem wam co w radiu usłyszałem. Mowili tam ,ze jeszcze w tym tyg beda startować z testami a w kwietniu ma to ruszyć oficjalnie.
Czy to prawda czy nie ciezko mi okreslic ale brzmiało wiarygodnie.
Dołączona grafika

0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   KonkretnyChłopak 

• swojak
  • gg:
    399555

Napisano 16 luty 2011 - 14:05

Przerzucą domeny na servery zagraniczne i nie będzie problemu, po co się tak spinać.
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 16 luty 2011 - 15:05

Jeśli się lepiej zastanowić, to łatwo dojść do wniosku że prawdziwy cel jest inny niż ten podany do wiadomości.

Chcą stworzyć kolejną instytucję kontroli. Po stworzeniu tej instytucji, będą mówiąc krótko szpiegowali i uzupełniali bazę danych osób, którymi z takich czy innych przyczyn się interesują. Oczywiście grono będących w obszarze zainteresowania zamordystów, diametralnie się rozszerzy. Demokracja to jedynie bajeczka dla naiwnych. Każdy rozsądny człowiek wie, że Hitler doszedł do władzy w demo-wyborach. Cel całej dzisiejszej polityki, to uczynienie nas niewolnikami na żądanie zamawiających tę usługę.
Wchodzimy w co raz dalsze rejony zamordyzmu - wszystko metodą drobnych kroków. Pilnowanie żeby wypowiedzi w necie były kulturalne i nie obrażały murzynków, to tylko i wyłącznie pretekst. Taką globalną (na Europę) instytucją a'la gestapo jest urząd znajdujący się w Austrii i formalnie zajmujący się "nienawiścią rasową" ''równością'' homoseksualizmu, itp.
Tam planowane i wdrażane są wytyczne.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 16 luty 2011 - 16:27

Szkoda ,ze z pedofilią w necie im tak dobrze nie idzie jak z przegladaniem for internetowych :)
Zamiast takie akcje robić to mogliby dofinansować tych co już w policji pracują nad szukaniem tych popierdolonych pedofili zboczeńców do kastracji. Niech sie czymś takim zajmą a nie szpiegowanie obywateli.

Tak jak wczoraj slyszalem rowniez w radio ,ze costam w szkołach mają być bazy danych uczniów dostępne dla wszystkcih nauczycieli w polsce czy jakoś. I bedzie tam kto i ile wagaruje, jak oceniaja go prywatnie nauczyciele, czy kiblował w jakiejs klasie, wszystkie oceny itp.

Niedługo jeszcze mi się podłączą z kamerą i skanerem do kanalizacji i będą sprawdzać po gównie co jadłem na obiad.

Dziwne skąd nasi politycy biorą te pomysły na szpiegowanie i inwigilowanie obywatela.
Dołączona grafika

0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   TetraHydroCannabinol 

• swojak

Napisano 16 luty 2011 - 16:42

Źródło:

http://www.haszysz.com/artykuy/35-newsy/1021-polski-internet-bdzie-monitorowany.html
Dx
Dołączona grafika
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • Opening hours:48/7
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 16 luty 2011 - 16:44

Wyluzujcie nie bierzcie niczego z TV/Radio/gazety na serio. Popatrzcie na wyniki rządu i reszty politykujących. Oni nie maja "technicznych możliwości", na cokolwiek sensownego. Nawet te obawy Konia że "mówiąc krótko (będą) szpiegowali i uzupełniali bazę danych osób", są płonne bo i tak mogą to robić ale niewiele z tego wyniknie.

Już bardziej obawiam się że te "rządowe komórki" zepsują cały internet:

Internetowa bomba atomowa 13.02.2011 16:49

Cytat

Na szczęścia to tylko projekt badawczy. Po przedstawieniu metody działania "bomby: na konferencji "Sympozjum bezpieczeństwa sieci i systemów rozproszonych" Schuchard zaproponował też metody obrony przed opracowanym przez siebie atakiem.

Mój post w wątku o CYBERBEZPIECZEŃŚTWIE na Forum PO, uświadamiający że nie taki haker straszny, bo nagonki MEDIA robią na każdego.
Ćpun
Haker
Obcokrajowiec
Gej
gupek

To normalne etykietki żeby jedne grupy społeczne napuścić na drugie, dlatego ludzie proszę was:

NIE DAWAJCIE SIE NAPUSZCZAĆ< NIE DAWAJCIE SIE ZMANIPULOWAĆ!
Spoiler
1

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2