zatrudnimy newsmana
Napisano 06 luty 2011 - 01:36
Zatrudnimy newsmana!
Stawki może nie wygórowane, ale jeśli ktoś lubi szperać w internecie, a przy okazji chciałby coś zarobić - mamy dla niego " fuchę ".
Zatrudnimy newsmana : jego zadaniem będzie uzupełnianie portalu dopalamy.com o nowe artykuły znajdujące się w internecie bądź pisanie artykułów autorskich związanych z tematyką dopalaczy/RC/Drug's etc...
Wszelkie szczegóły współpracy udzielam na PW.
Pozdrawiam!
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 06 luty 2011 - 01:40
Chyba newsmana a nie newslettera.
/OT.
Edit Runner: Mialo być temat newsletter, a zatrudnimy newsmana

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 06 luty 2011 - 01:55
Napisano 08 marzec 2011 - 00:22
Użytkownik Runner dnia 06 luty 2011 - 01:36 napisał
Zatrudnimy newsmana!
Stawki może nie wygórowane, ale jeśli ktoś lubi szperać w internecie, a przy okazji chciałby coś zarobić - mamy dla niego " fuchę ".
Zatrudnimy newsmana : jego zadaniem będzie uzupełnianie portalu dopalamy.com o nowe artykuły znajdujące się w internecie bądź pisanie artykułów autorskich związanych z tematyką dopalaczy/RC/Drug's etc...
Wszelkie szczegóły współpracy udzielam na PW.
Pozdrawiam!
no to masz jeszcze jednego chetnego. moje doswiadczenie jest kosmiczne. przezylem wiekszosc sytuacji zwiazanych z RC. Heroina , amfetamina i wszelkimi dostepnymi oszalamiaczami. W zwiazku z tym ucierpialo moje zdrówko wiec mam duzo wolnego czasu który spedzam przed kompem
Napisano 08 marzec 2011 - 00:26
Lekko zwlekam z odpowiedziami ponieważ miałem nadzieję rozkminić program lojalnościowy ( punktowy ) za dodanie newsa - wtedy wszyscy mogli by sobie coś zarobić.
Póki co jednak nie wiem czy będzie możliwa taka opcja.
Jeśli to rozwiazanie nie wypali wtedy zostana wyznaczone osoby do tego tematu
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 28 marzec 2011 - 17:46
trzymajcie kciuki,
pozdro, i zapraszam do poczekalni
"miasto, wciąga"
"And remember, respect is everything"
Napisano 13 kwiecień 2011 - 16:06
Użytkownik ponury_sniffiarz dnia 13 kwiecień 2011 - 15:53 napisał
zdarza się, że nikt nic nie wrzuca przez dłuższy czas, a ja dbałbym o dostarczanie aktualnych informacji NA BIERZĄCO.
Jak zwykle tylko dużo pierdolenia, najważniejsze info zawsze jest, ale generalnie jak czujesz że masz misje to spoko tylko czego oczekujesz ? aż ktoś Ci zapłaci ? o.O
Napisano 13 kwiecień 2011 - 16:28
Użytkownik JerzyNiewierzy dnia 13 kwiecień 2011 - 16:14 napisał
Sklepu typu MediaMarkt?Znaczy,że jak pracujesz za darmo to od dziś pracujesz dla nas?
Moim zdaniem admini powinni nagradzać najlepszych userów bonami do ich sklepu.
Ale ja tam nie liczyłbym na nagrody po zobaczeniu jak zostały rozstrzygnięte inne konkursy forumowe
i sam sobie odpowiedziałeś ... <ok>

Pomoc
Dodaj odpowiedź