FORUM.DOPALAMY.COM: Ogólna prośba do WSZYSTKICH użytkowników forum - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Ogólna prośba do WSZYSTKICH użytkowników forum

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 31 styczeń 2011 - 17:15

*
Popularny

Mam do was jedną prośbe. Tylko jedną i nie bede śmiecić nią wielokrotnie innych tematów więc dam nowy.

Jak wrzucacie fotki to prosze weźcie je w paintcie zmniejszcie chociaż.

Widzicie ,ze np. ja daje każdą fotke 640/480 zrobioną (kiedyś wstawiałem 800/600) mimo ,ze pierwotnie są duże i ciężkie. Ładuje się to każdemu szybko i jest widoczne w poście ładnie.

Niektórzy jednak wstawiają jakieś w rozdzielczości po 5-10mpix.... bez przesady.
Ja mam łącze noestrada 20mbit i jak dziś el tigre temat otworzyłem i kal kliknalem na miniaturki to czekałem i czekałem i czekałem....
Pewnie wina imageshacka ale jakby fotka nie miała kilka MB tylko 100-200KB to by sie szybciej ładowało.

Tyle ode mnie.
Jest to moja prywatna prośba i nie ma nic wspolnego z zarządzeniami forum czy czymkolwiek.

Poprostu was prosze abyśmy wspólnie sobie ułatwili życie.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
7

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 31 styczeń 2011 - 17:22

Od dzisiaj jest to również zarządzenie forum- dziękujemy za celną uwagę Cinek, plusik dla Ciebie.
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Joe 

• kozak
  • Grupa: Members

Napisano 31 styczeń 2011 - 17:35

Ok, postaram się zmienić te fotki w El Tigre :rolleyes: A tak propo to wina imageshack... Bo na tinypic te same fotki wczytują się w ciągu chwili.. A łącze niestety mam kiepskie :rolleyes:
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 31 styczeń 2011 - 17:37

a ile za to płacisz cinek bo ja ci dam te 20mb + telefon taniej

HihU: Warn za spamowanie i robienie syfu w temacie.

ehehehe :D
Dołączona grafika
-2

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Tenihairu 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacja7 Heaven
  • Opening hours:48h/24h

Napisano 31 styczeń 2011 - 23:57

a ja kiedyś pisałem na SB na ten temat, bałem się założyć temat bo myślałem że się do mnie przypierdolą że czepiam się o "byle co" , ale + że TY wygarnąłeś co mnie wkurwia momentami na tym forum :ok:
Dołączona grafika
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 01 luty 2011 - 00:02

Zwróciłbym jeszcze uwage na ludzi walących po 5 tematów naraz byle sobie zając miejsce na 1go posta.
Dołączona grafika

3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 01 luty 2011 - 00:04

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 01 luty 2011 - 00:02 napisał

Zwróciłbym jeszcze uwage na ludzi walących po 5 tematów naraz byle sobie zając miejsce na 1go posta.

I na tych którym zwrócisz uwagę i czytasz: "kurwa" , "chuju" , "śmieciu"
Get Rich or Die Tryin
1

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Joe 

• kozak

Napisano 01 luty 2011 - 01:00

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 01 luty 2011 - 00:02 napisał

Jakaś aluzja Cinuś co ? :rolleyes:

Dla poskromienia Cie troszku stanę sam w swojej obronie, 3 z 5 tematów były zrobione ładnie zgodnie z panującymi zasadami i własnym doświadczeniem. To że kolejne 2 się nasuneły to co będziesz karcić mnie za to i opisywać wszędzie jaki to Pan adeek zły jest :fp: Te tematy również powstały w jakiś celu więc nie marudź, ok ?

Ty jesteś mistrzem w dziedzinie zajmowania tematów ale jeśli ktoś nieumyślnie Ci wejdzie w drogę bycia numer 1 w danym temacie to trzeba bo ukarać minusikami prawda :rolleyes: PS. spamowanie również Ci dobrze wychodzi :rolleyes:
1

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 01 luty 2011 - 01:02

Nie wiem jaki jest sens pisania do mnie w 2 tematach. Moja odp masz w innym temacie.
Dołączona grafika

1

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Joe 

• kozak

Napisano 01 luty 2011 - 01:18

A Ciebie co ruszyło żeby w trzech tematach przyjebać się do mnie :rolleyes: Niech zobaczą jak to Pan Cinek strzeże prawa, przypierdala się gdzie się da a jak ktoś mu odszczeka to jeszcze swoje 5groszy dorzuci :cwany:
1

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 01 luty 2011 - 01:21

Jesli ci bardzo zalezy to ok. Bede w kazdym temacie gdzie tobie odpisuje kopiować 1 posta. Nie ma problemu.

Poki co dojebalem sie do ciebie w 2 tematach.

Tutaj to są twoje jakieś urojenia bo ja pisałem ogólnie a ty skoro poczułeś ,ze to o tobie to może coś w tym jest jednak.
Dołączona grafika

0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Joe 

• kozak

Napisano 01 luty 2011 - 01:34

Słuchaj nie zachowujmy się jak dzieci bo podejrzewam że tak będziemy mogli do rana... To nie był ogół, po złości się przyjeba£es i wtraciłeś tu swój post do mnie w sposób ironiczny. Chcesz nie ma problemu, jutro ktos z obsługi moze skasować tamte dwa posty jeśli nie dam rady dopisać w nich nic. Ale tylko pod warunkiem że ty planujesz zdać jakieś relacje. Bo jeśli nie to serio nie łapie o co ci zapierdala skoro nie bylo tematu o tej mieszane.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 01 luty 2011 - 01:35

Dobra bo zaczyna sie robić głupio.

Przepraszam ,ze na ciebie naskoczyłem. Zrobiłem to tylko i wyłącznie dlatego ,ze coś sobie w głowie uroiłem ,ze dziś na SB pisałeś ,ze dopiero paczke z timpli dpostałeś.

Stąd moje zachowanie.

Przepraszam.
Dołączona grafika

0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   miloszsando 

• swojak

Napisano 01 luty 2011 - 01:51

Brawo Panowie, miło to widzieć, bo z tego co się dzisiaj naczytałem, to aż mi się smutno zrobiło. Forum ma pomagać, doradzić. Być miejscem wymiany doświadczeń i poglądów. Cechujący się logicznym dyskursem, a nie chaotycznymi dywagacjami. A o mały włos bym się stąd zawinął, bo jestem świeżak na tym forum i miałem obiekcję żeby gdziekolwiek się wypowiadać. Szanujmy się. Pozdrawiam i PEACE.
1

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   corleoNe 

• swojak
  • LokalizacjaR

Napisano 01 luty 2011 - 02:49

zostawie tutaj tylko jeden, jedyny post.

dlaczego Wy (prawie) wszyscy tutaj robicie sobie taki chory klimat, ze jak sam nie ma, to drugiemu nie da? lepiej sie dzielic, zyc w komitywie i kazdemu by bylo zajebiscie. niech każdy se hula sam, bez podpierdalania kłód pod nogi. to jest to (~ podobne klimaty), czego (+ o ktorych) się w znakomitej wiekszosci (stwierdzenie celowe) przed dopkami nigdy nie dowiedzieliscie i dlatego jest taka popelina tutaj, jaka jest - ciezko wymagac zmian od razu, dobrze, ze sie cos dzieje.

wiem tylko jedno: ogarniete osoby skminia o co mi chodzi :)

jak najezdzasz, to miej za co. nie do Ciebie Cinku. tak ogolnie.
i w ogole. sami wiecie jakie macie tu problemy, ja sobie z boku pa3

yourass: wypowiedziałem się tak ogólnie, wyjaśnione (w piękny zresztą sposób, + foe u) na shoutboxie :)

Użytkownik corleoNe edytował ten post 01 luty 2011 - 03:30

1

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • Opening hours:48/7
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 01 luty 2011 - 03:02

Nikt z nas nie robi celowo "chorych klimatów". Jednak temat kinderćpunów/trolli/manipulatorów/oszustów/naciągaczy (ludzi którzy przychodzą na forum w celu robienia dymu, nie wnosząc żadnych wartościowych treści) jest wciąż aktualny.

Ostatnio miała miejsce nagonka na Cinka. Jedna albo kilka osób używając kilku kont (mycha, moo, mehez), najeżdżała na forum/sb/pw na naszego głównego i moim zdaniem bardzo obiektywnego testera.

Dlatego m.in ja staram się go bronić. Często wychodzą przy tej okazji nieporozumienia jak w przypadku adkaaa, ale między dorosłymi, rozsądnymi ludźmi każde nieporozumienie można wyjaśnić.
Spoiler
2

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź