FORUM.DOPALAMY.COM: Dopalacze na Ukrainie - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Dopalacze na Ukrainie Stacjonarki, automaty, sklepy internetowe . . . .

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak
  • Grupa: Members+
  • LokalizacjaCapitol City
  • Opening hours:24 hours

Napisano 30 styczeń 2011 - 16:56

Ma ktoś jakieś namiary na sklepy z dopkami/RC na Ukrainie. Wybieram się tam na wakacje (na Krym) samolotem za parę miesięcy i chciałbym się trochę rozeznać w rynku.
"Te słowa muszą zabić, zatrzymać serce Z chromowanej stali Colt Peacemaker Dam dziś ci zagrać w rosyjska ruletkę Na nieświadomce z pełnym bębenkiem To jakbym podał cyjanek bez żalu W powietrzu zapach gorzkich migdałów Orzeł czy reszka, czuć chłód metalu I tylko ja znam trzecią stronę medalu"

Autor: Pih

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • Grupa: Members
  • gg:
    .

Napisano 30 styczeń 2011 - 16:57

Wyświetl postUżytkownik maly_zed dnia 30 styczeń 2011 - 16:56 napisał

Ma ktoś jakieś namiary na sklepy z dopkami/RC na Ukrainie. Wybieram się tam na wakacje (na Krym) samolotem za parę miesięcy i chciałbym się trochę rozeznać w rynku.

Raczej tylko google ci pomoże
Get Rich or Die Tryin
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 30 styczeń 2011 - 17:00

Raczej nie znajdziesz takich sklepów, z tego co mi wiadomo to są tam nielegalne.
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 30 styczeń 2011 - 17:03

Ja słyszałem ,ze na ukrainie są automaty na ulicach z tym nazywane przez mieszkancow narkomatami.

Nie mam jednak pojęcia czy to prawda czy nie i gdzie mozna takie spotkać.

Fajnie jakby ktoś wiedział jak na ukrainie sie mówi na dopalacze i inne rzeczy to latwiej byloby znalezc

Może to tobie pomoże:

http://cosmo-mix.com/ jedyna znana mi firma ukraińska.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak

Napisano 30 styczeń 2011 - 17:15

Dzięki za pomoc. Jak wpisuje w google, to tylko pojawiają się informacje z polskich portali o tych automatach. Podobno ta firma od numeru GG za 35 tyś jest ukraińska, ale tylko polskie strony mogę znaleźć.
"Te słowa muszą zabić, zatrzymać serce Z chromowanej stali Colt Peacemaker Dam dziś ci zagrać w rosyjska ruletkę Na nieświadomce z pełnym bębenkiem To jakbym podał cyjanek bez żalu W powietrzu zapach gorzkich migdałów Orzeł czy reszka, czuć chłód metalu I tylko ja znam trzecią stronę medalu"

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Green_Island 

• swojak
  • LokalizacjaUrząd m. st.

Napisano 30 styczeń 2011 - 17:20

Nie no są sklepy... Aroma czy jakoś tak. Też się wybieram na Krym w lecie. Dowiem się więcej na temat wschodnich sklepów i rzucę linka :mellow:
Problem, który nie jest nasz... - nie jest nasz.

ZBT Dołączona grafika

Wszystko co wyżej napisałem zostało mi przekazane w Syjonie przez Ducha Świętego... Ewentualne zbieżności z rzeczywistością są przypadkowe...
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak

Napisano 30 styczeń 2011 - 17:30

Uderzasz na Kazantip? Mam nadzieje, że uda mi się coś ogarnąć na ten festiwal na miejscu.

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Green_Island 

• swojak

Napisano 30 styczeń 2011 - 18:07

Jadę w odwiedziny do babci :P

generalnie nazewnictwo to
- Курительные смеси (spice,спайс, spicemix, spiceshop)
- (Kлубные) энергетики (party-pills, Легальные порошки)
- Энтеогены (salvia)

Nazwy konkretnych produktów w zależności od dystrybutora.
Mam nadzieje że mogę:
http://www.bombei.com.ua/

ZBT Dołączona grafika

Wszystko co wyżej napisałem zostało mi przekazane w Syjonie przez Ducha Świętego... Ewentualne zbieżności z rzeczywistością są przypadkowe...
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak

Napisano 30 styczeń 2011 - 18:14

Dzięki wielkie. Widzę, że nie jest tam tanio . A my narzekamy na ceny ;-).

0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Tenihairu 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacja7 Heaven
  • Opening hours:48h/24h

Napisano 30 styczeń 2011 - 20:37

Wyświetl postUżytkownik maly_zed dnia 30 styczeń 2011 - 18:14 napisał

Dzięki wielkie. Widzę, że nie jest tam tanio . A my narzekamy na ceny ;-).

O stary, w roku 2008 robiliśmy pewną inwestycję w Przemyślu. Jadąc po pracy na granicę Polsko-Ukraińską za 10 zł kupowało się flaszkę 0,5 + fajki i jeszcze reszta została i nie były to produkty z najniższej półki tylko "zjadliwe" %-)
Dołączona grafika
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   2Pac 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWherever in Poland

Napisano 30 styczeń 2011 - 21:11

Na Ukrainę jedzie się zatankować, kupić fajkę i coś do "popicia" ]:->
Palimy zioło jakby to było czymś normalnym, więc nawet dzieci chcą spróbować...
"Historia zawsze się powtarza i nigdy nie przestanie"
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak

Napisano 30 styczeń 2011 - 21:12

Ale mieszanka ziołowa 1 g = 65 PLN, 2 pille = 80 PLN,1 g JWH od 100 USD to już nie jest chyba tak tanio niestety.

0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Green_Island 

• swojak

Napisano 30 styczeń 2011 - 21:16

Natural jest dość tani, ale zapomnij o jakości jak tutaj. Bardziej przypomina samosieje, choć może są lepsze źródła

ZBT Dołączona grafika

0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak

Napisano 02 sierpień 2011 - 12:36

Wróciłem właśnie z urlopu na Krymie Dołączona grafika. Nie mam zbyt dużo informacji, natomiast może komuś się do czegoś przydadzą, albo ktoś to rozwinie, więc napiszę to co wiem ;-). Byłem w Ałuszcie, dużo ludzi, ale raczej taki Kołobrzeg,niż MIelno Dołączona grafika. W jednym z lokali, barman o "ciemnym" kolorze skóry rodem z afryki, miał to sprzedania MJ. Ze względu na spożywanie wcześniej sporej ilości C2H5OH nawet nie oglądałem. Zaciekawił mnie sposób sprzedaży/działkowania. Zupełnie taki sam jak u nas 16-18 lat temu, czyli na tak zwane "szuflady" (pudełka po zapałkach). Koszt szufladki to około 70-80 PLN (200 wariatów miejscowych). "Jeszki", tzn. dropsy są po około 35-40 PLN (100 wariatów), ale ciężko kupić. O jakości nic nie powiem, bo nie próbowałem. Głównym punktem wyjazdu był festival zwany Kazantip - miesiąc techniawki w miasteczku na plaży (nazywają to Ibizą wschodu - w zeszłym roku na zamknięcie grał Armin i było 200 000 ludu). Niestety byłem przed otwarciem oficjalnym, więc mało ludzi było. Wejście na Kazntip to 100 lub 250 $ / 800 lub 2000 wariatów / 280 lub 700 PLN w zależności, czy wybierzemy jednorazówkę, czy multipass na cały festiwal. Na drodze, w kierunku wejścia na festival, znajdował się kiosk z czymś w rodzaju dopalaczy. Mieli w ofercie tylko jakieś ziółka, więc odszedłem od stoiska. Nie zmartwiło mnie to, bo w kielni miałem "jeszki"prosto z Amsterdam City po 80 mg MDMA :-). Jedna ważna, pratyczna uwaga, jakby ktoś jechał na Kazantp. Lepiej na mijscu korzystać z WC. Mój koleżka po godzinie wyleciał za zwykłego "szczocha" na plaży bez możliwości powrotu w tym roku, a może nawet nigdy (chyba, że uda się zblatować ochronę) - bo to dziwny kraj jest  .  . .        
Acha, ale się zdziwiłem jak dziś rano obudziłem się w swoim łóżku w domu, oby więcej takich snów Dołączona grafika.

0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Moonglum 

• uzależniony od forum

Napisano 17 sierpień 2011 - 21:10

"Mój koleżka po godzinie wyleciał za zwykłego "szczocha" na plaży bez możliwości powrotu w tym roku (...) bo to dziwny kraj jest . . . "

Chyba jednak nie taki dziwny, w tej kwestii normalny. Polska jest dziwna: zaszczane klatki schodowe i obsrane chodniki, poczucie że można bezkarnie naśmiecić i pomalować sprayem ściany.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź