-
7 stron
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
www.timpla.nl - pytania
Napisano 19 sierpień 2011 - 07:06
Do testów trzeba podchodzić na ciśnieniu. Ja pamiętam jak dziś swoje zamówienie. Przesyłka przyszła jak byłem na kilkudniowym ciśnieniu, które u mnie wywołuje drażliwość, potliwość itp. Ulga przyszła z marszu..
Może brakowało im czegoś takiego jak Hapragun z Hasaczy, ale ceny jak na ówczas mieli dobre i tanią wysyłkę
Może brakowało im czegoś takiego jak Hapragun z Hasaczy, ale ceny jak na ówczas mieli dobre i tanią wysyłkę
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
Napisano 19 sierpień 2011 - 13:21
Zgadzam się ze starym koniem. Hurpagan to była dopiero maczanka, chętnie bym d niej powrócił :)wracając do tematu.
Pan z timpli powiedział że realizują zamówienia, a po chwili dostałem maila: Zamówienie przygotowane do wysyłki.
Wziąłem priorytet za 15staka i 2x Upierdalatza. Jeżeli będzie dobrze działał to myślę że 25 za 1g tego cudeńka będzie wart swojej ceny
Więcej szczegółów w next week. pozdrawiam.
Pan z timpli powiedział że realizują zamówienia, a po chwili dostałem maila: Zamówienie przygotowane do wysyłki.
Wziąłem priorytet za 15staka i 2x Upierdalatza. Jeżeli będzie dobrze działał to myślę że 25 za 1g tego cudeńka będzie wart swojej ceny
Więcej szczegółów w next week. pozdrawiam.
Kilka słów na temat LSD, dla wielu ambrozją Bogów:
"..po prostu wsadź cały wszechświat do działa, wyceluj w mózg, STRZELAJ!" .
Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
Napisano 23 sierpień 2011 - 14:52
Zero informacji od timpli. Nie wiadomo czy zamowienie wysłane czy też w trakcie realizacji, dzisiaj drugi dzien roboczy i zero reakcji
Dzwonilem na poczte lecz zadnej paczki nie zastałem. Czy ktoś jeszcze zamawiał? Czy kogos jeszcze wycyckali ?
Kilka słów na temat LSD, dla wielu ambrozją Bogów:
Napisano 23 sierpień 2011 - 15:29
Użytkownik Dooms dnia 23 sierpień 2011 - 14:52 napisał
Zero informacji od timpli. Nie wiadomo czy zamowienie wysłane czy też w trakcie realizacji, dzisiaj drugi dzien roboczy i zero reakcji
Dzwonilem na poczte lecz zadnej paczki nie zastałem. Czy ktoś jeszcze zamawiał? Czy kogos jeszcze wycyckali ?
NO żesz kurwa jego mać....
Cytat
Zapraszamy już niedługo!
Przybliżona data wznowienia działalności: 01.09.2011
Przybliżona data wznowienia działalności: 01.09.2011
Ciężko zrozumieć że wszystko dopiero ruszy na nowo od września ?
Napisano 08 wrzesień 2011 - 01:11
Użytkownik corleoNe dnia 08 sierpień 2011 - 18:59 napisał
ja zawsze ponad wszystko stawialem uczciwosc i stawianie sprawy jasno
od wrzesnia wracam, wszelkie stare dlugi zostana splacone/wyrownane w towarze
fokaoka: rozbojnicy zyja foreva..szkoda, ze Ty nie miales jasnych zamiarow
od wrzesnia wracam, wszelkie stare dlugi zostana splacone/wyrownane w towarze
fokaoka: rozbojnicy zyja foreva..szkoda, ze Ty nie miales jasnych zamiarow
nie wiem jak sie w kupisz w moje laski za ten dlug naliczam ci odsetki!! a co nie wolno mi??
daj info na temat zycia i jak chcesz kare odpracowac........
czekam czy to na maila czy to na ciebie u mnie.......pamietasz
ogarni sie
ps tylko nic nie wysylaj heheh bo adres zmienilem
Udostępnij ten temat:
-
7 stron
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
Szybka odpowiedź