-
7 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
www.timpla.nl - pytania
Napisano 22 styczeń 2011 - 13:10

Popularny
Nie wzburzyłem się
Info całe o sklepie już padło w innych działach. Zainteresowanie nikłe jest na dzień dzisiejszy sklepem. Jak znajdę chwilę chęci to najważniejsze informacje skopiuje z innych tematów..
Dobra trochę info o sklepie z wybranych działów oraz strony
Timpla.nl
Sklep z kadzidełkami zapachowymi do których dołączane są ładne fotografie. Od niedawna również kategoria POWDERS
Ceny już o 12zł za gramaturę 0.35g do 78zł za 3g
Jakość maczanek została sprawdzona przez wielu użytkowników forum, wszystkie opinie były zadowalające także wskazuję to na dobrą jakość oferowanych produktów.
Skład mieszanek jest podawany przy autorstwie zdjęcia oraz w opisie.
Płatność poprzez pobranie oraz przelew. Dostawa możliwa :
- zwykły polecony
- polecony priorytet
- przesyłka pobraniowa priorytetowa
- E-przesyłka
- Poste Restante
- kurier z racji drogich kosztów odpada
Cena przesyłek zależna od kosztów zakupu
Obsługują płatności :
- rachunek rozliczeniowy w EUR (Rabobank) ( DROGI Przelew ! )
- rachunek rozliczeniowy w PLN (mBank)
- Moneybookers.com i PayPal
Oferują również upusty przy zamówieniach :
* kwota zamówienia 350.00 PLN – 500.00 PLN – 10% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 501.00 PLN – 800.00 PLN – 15% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 801.00 PLN – 1000.00 PLN – 20% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 1001.00 PLN – 1300.00 PLN – 25% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 1301.00 PLN – 1500.00 PLN – 30% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 1501.00 PLN – 2000.00 PLN – 35% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 2001.00 PLN – 2500.00 PLN – 40% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 2501.00 PLN – 3000.00 PLN – 50% zniżki (wg. ustaleń)
* kwoty zamówienia powyżej 3000.00 PLN – do ustalenia
EDIT: Jestem po stestowaniu trzech z pięciu mieszanek Timpli. Poniżej zamieszczam fotki oraz info. Opisy mieszanek znajdą się w odpowiednim dziale.
El Tigre

Mexico Power

Taivan
Lagos (niestety skasowała się fotka pełnej samarki, na zdjęciu końcówka z dna dla pokazania nośnika itp)
Bacano (również niestety tylko jedna fotka)
Teraz nastał czas na opinie o sklepie. Paczuszka została do mnie nadana 27.01.11. Rano 28.01 listonosz wręcza mi paczuszkę która została wysłana priorytetem. Całość szczelnie zapakowana w zasadzie w trzy koperty
Także nie do wykrycia pod względem zrobionej dziurki bądź pięknym i silnym zapachem który towarzyszy zawartości.
Kontakt na najwyższym poziomie. Poprzez pocztę jak i gg. Byłem informowany o każdym szczególe zamówienia jak i wysyłki. Oczywiście towarzyszą również gratisy. Przezroczyste bletki również dodają uroku całości.
Co do jakości towarów to opiszę wszystko począwszy od zapachu aż po smak w odpowiednim dziale. Tutaj mogę dodać tylko tyle że maczanki zasługują na bycie w "Pierwszej" lidze na rynku. To jest po prostu nie do opisania. Bardzo długie fazy (woreczek El Tigre 0,4 starczył na 5godzin dobrej zabawy)
Jeśli nie dam rady dziś wstawić konkretnych relacji z mieszanek a komuś się śpieszy z zamówieniem to ze sprawdzonych przeze mnie trzech mieszanek Bacano, Lagos oraz El Tigre polecam ta ostatnia
Świat jest cudowny po tym. Lagos zwykła typowa mieszanka a Bacano się przestraszyłem po przecholowanej ilości i już jej nie chcę heheh
A tak na poważnie to wszystkie trzy dają rade
Ogólnie na dzień dzisiejszy daję ocenę 10/10 dla Timpla.nl
Wkrótce nowe info
Dobra trochę info o sklepie z wybranych działów oraz strony
Timpla.nl
Sklep z kadzidełkami zapachowymi do których dołączane są ładne fotografie. Od niedawna również kategoria POWDERS
Ceny już o 12zł za gramaturę 0.35g do 78zł za 3g
Jakość maczanek została sprawdzona przez wielu użytkowników forum, wszystkie opinie były zadowalające także wskazuję to na dobrą jakość oferowanych produktów.
Skład mieszanek jest podawany przy autorstwie zdjęcia oraz w opisie.
Płatność poprzez pobranie oraz przelew. Dostawa możliwa :
- zwykły polecony
- polecony priorytet
- przesyłka pobraniowa priorytetowa
- E-przesyłka
- Poste Restante
- kurier z racji drogich kosztów odpada
Cena przesyłek zależna od kosztów zakupu
Obsługują płatności :
- rachunek rozliczeniowy w EUR (Rabobank) ( DROGI Przelew ! )
- rachunek rozliczeniowy w PLN (mBank)
- Moneybookers.com i PayPal
Oferują również upusty przy zamówieniach :
* kwota zamówienia 350.00 PLN – 500.00 PLN – 10% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 501.00 PLN – 800.00 PLN – 15% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 801.00 PLN – 1000.00 PLN – 20% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 1001.00 PLN – 1300.00 PLN – 25% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 1301.00 PLN – 1500.00 PLN – 30% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 1501.00 PLN – 2000.00 PLN – 35% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 2001.00 PLN – 2500.00 PLN – 40% zniżki (wg. ustaleń)
* kwota zamówienia 2501.00 PLN – 3000.00 PLN – 50% zniżki (wg. ustaleń)
* kwoty zamówienia powyżej 3000.00 PLN – do ustalenia
EDIT: Jestem po stestowaniu trzech z pięciu mieszanek Timpli. Poniżej zamieszczam fotki oraz info. Opisy mieszanek znajdą się w odpowiednim dziale.
El Tigre

Mexico Power

Taivan
Lagos (niestety skasowała się fotka pełnej samarki, na zdjęciu końcówka z dna dla pokazania nośnika itp)
Bacano (również niestety tylko jedna fotka)
Teraz nastał czas na opinie o sklepie. Paczuszka została do mnie nadana 27.01.11. Rano 28.01 listonosz wręcza mi paczuszkę która została wysłana priorytetem. Całość szczelnie zapakowana w zasadzie w trzy koperty
Kontakt na najwyższym poziomie. Poprzez pocztę jak i gg. Byłem informowany o każdym szczególe zamówienia jak i wysyłki. Oczywiście towarzyszą również gratisy. Przezroczyste bletki również dodają uroku całości.
Co do jakości towarów to opiszę wszystko począwszy od zapachu aż po smak w odpowiednim dziale. Tutaj mogę dodać tylko tyle że maczanki zasługują na bycie w "Pierwszej" lidze na rynku. To jest po prostu nie do opisania. Bardzo długie fazy (woreczek El Tigre 0,4 starczył na 5godzin dobrej zabawy)
Jeśli nie dam rady dziś wstawić konkretnych relacji z mieszanek a komuś się śpieszy z zamówieniem to ze sprawdzonych przeze mnie trzech mieszanek Bacano, Lagos oraz El Tigre polecam ta ostatnia
Ogólnie na dzień dzisiejszy daję ocenę 10/10 dla Timpla.nl
Wkrótce nowe info
Napisano 22 styczeń 2011 - 15:31
Dokladnie przydalo by sie zrobic osobne tematy do kazdej mieszanki z Timpla.nl
Szczerze powiedziawszy na obecna chwile nie ma zadnej opinii na temat mieszanek dostepnych w sklepie.
W dziale mieszanki ziolowe jest kilka opinii, ale do nieaktualnych juz mieszanek (przynajmniej na stronie nie widzialem ich) - Jamaica (I-am-Aika) , Boombai, i starej wersji Mehicco.
Obecnie pojawily sie zupelnie nowe mieszanki o nazwach :
- Bacono (350mg , 700mg, 2,5g)
- El Tigre (350mg, 700mg, 2,5g)
- Lagos (350mg, 700mg, 2,5g)
- Mexico Power (500mg, 1g , 3g)
- Taivan Wind (500mg, 1g, 3g)
Jesli chodzi o ceny, to zapraszam do odwiedzenia stronki www.timpla.nl i przekonania sie o cenach a takze innych produktach z gatunku " Powders "
W dziale mieszanki ziolowe jest kilka opinii, ale do nieaktualnych juz mieszanek (przynajmniej na stronie nie widzialem ich) - Jamaica (I-am-Aika) , Boombai, i starej wersji Mehicco.
Obecnie pojawily sie zupelnie nowe mieszanki o nazwach :
- Bacono (350mg , 700mg, 2,5g)
- El Tigre (350mg, 700mg, 2,5g)
- Lagos (350mg, 700mg, 2,5g)
- Mexico Power (500mg, 1g , 3g)
- Taivan Wind (500mg, 1g, 3g)
Jesli chodzi o ceny, to zapraszam do odwiedzenia stronki www.timpla.nl i przekonania sie o cenach a takze innych produktach z gatunku " Powders "
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
Napisano 23 styczeń 2011 - 14:34
moim zdaniem, jest to jedyny sklep z klimatem, coś w stylu smart x, jeśli zależy Wam na czasie, albo na czymkolwiek innym (np. forma wsyłki, większy format), zawsze idzie się dogadać.
a co najważniejsze, świetne fotki, profesjonalne i wysokiej jakości, przynajmniej taka jest moja subiektywna opinia.
wszystko zmyślam.
"miasto, wciąga"
"And remember, respect is everything"
"miasto, wciąga"
"And remember, respect is everything"
Napisano 26 styczeń 2011 - 17:24
Witam wszystkich. W skrócie spośród testowanych źródeł timpla w moim mniemaniu przebiła wszystkich jakością i ilością odbitek. Obecne mieszanki El tigre, Lagos, Bacono, naprawdę mogę spokojnie polecić wszystkie, Bacono i El tigre stosunkowo dłużej zapadają w pamięci niżeli lagos, który także ma coś w sobie. Cena powala. Non-stop jakieś promocje. Ważną rzeczą o timpla, o której należy wspomnieć że nigdy mnie nie zawiodła, zawsze stały pewny i sympatyczny kontakt, żadna galeria jak dotąd nie była kiepskiej jakości (a oglądałem wszystkie dotychczas rodzaje) I nie przesadzając timpla jest nr.1 Każda galeryjka to krok do przodu ku coraz doskonalszym jakościowo odbitkom. Timpla troszczy się aby wasze odbitki dotarły szybko i bezpiecznie do zamawiającego. Full opcja włączając poste restante bez przedpłaty itp. Bez jakichś udziwnień Przekonajcie się i sprawdzcie. Serdecznie polecam.
Napisano 30 styczeń 2011 - 17:19
Dawno nie zamawiałem w timpli ale sklep godny polecenia bo znajomy zamawia czasem u nich i mieszaneczki przyjemnie klepiące ;-)
raz śnię że mam mam 30 lat, innym razem że już za rok będę pełnoletni a innym razem że za 3 lata mogę przejść na emeryturę - wszystko co napisałem i napisze to jedynie moje chore sny i koszmary nocne ;)
Napisano 30 styczeń 2011 - 22:30
We wtorek będzie taka mieszanka dostępna.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 31 styczeń 2011 - 02:56
Powiem tak jeśli chodzi o kadzidełka to testowałem Mexico Power 3g ilość ponad 3g dostawa szybka gratisy ,jakość ok tzn u mnie 3 miejsce po Tajfunie i Greengo a przed Konkretem faza do ogarnięcia tzn u mnie zaspokaja chęć na palenie i lekki chill (17 lat jarania) Kumpla załatwiło na mase o,a podobno mają mocniejsze mieszanki,
Jeśli chodzi o Proszki EUFORYCZNE to się nie wypowiadam bo nie lubie moge jedynie porównać to działanie jak Żabki czy Ivory (brrrr) Natomiast jeśli chodzi o rzeczy speedujące:) to TIMPLA nie ma konkurencji WIXO to mój Faworyt można to jedynie porównać do mej dziewczyny Ani czyli nie do zajechania.Jeśli inne mieszanki ziołowe okażą się mocniejsze(a trudno mi dogodzić) to będę miał wszystko w jednym miejscu;)
Jeśli chodzi o Proszki EUFORYCZNE to się nie wypowiadam bo nie lubie moge jedynie porównać to działanie jak Żabki czy Ivory (brrrr) Natomiast jeśli chodzi o rzeczy speedujące:) to TIMPLA nie ma konkurencji WIXO to mój Faworyt można to jedynie porównać do mej dziewczyny Ani czyli nie do zajechania.Jeśli inne mieszanki ziołowe okażą się mocniejsze(a trudno mi dogodzić) to będę miał wszystko w jednym miejscu;)
Udostępnij ten temat:
-
7 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Szybka odpowiedź