Już parę dni temu znalazłem pewien filmik na youtube. Pobrałem i schowałem na dysku, dziś mi się o nim przypomniało.
Niestety jest mały szkopuł po wrzuceniu go każdy serwis go usuwa. Dlatego wrzuciłem go w takiej formie.
http://wrzucacz.pl/file/1001295527748
Co o nim sądzicie. Według mnie to jest jakaś ściema ? A może się mylę, co o tym sądzicie ?
Strona 1 z 1
Ciekawy filmik, dopalacze Co sądzisz na ten temat
Napisano 20 styczeń 2011 - 14:08
FAKE! 1:09-1:12 widać ,ze nie wyjmuje z nosa bilonu tylko obok nosa a filmowane tak aby wyglądało ,ze niby z nosa.
Jeśli mi nie wierzycie to zrobicie to przed lustrem wkładając do nosa i zobaczycie ,ze z nosa wyjmuje się inaczej niż na filmie. Na filmie banknot nie wchodzi w nos!
Nie wiem co za pedały robią takie filmy i po co ale sława na YT chyba sprawia ,ze niektórzy mają wzwód jak po viagrze.
Jeśli mi nie wierzycie to zrobicie to przed lustrem wkładając do nosa i zobaczycie ,ze z nosa wyjmuje się inaczej niż na filmie. Na filmie banknot nie wchodzi w nos!
Nie wiem co za pedały robią takie filmy i po co ale sława na YT chyba sprawia ,ze niektórzy mają wzwód jak po viagrze.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 20 styczeń 2011 - 15:40
'struktura substancji' wygląda jak cukier z kawiarni piętro niżej
heheheh

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 20 styczeń 2011 - 16:01
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź