FORUM.DOPALAMY.COM: Kinderćpuny - tolerować, czy tępić - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 6 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »

Kinderćpuny - tolerować, czy tępić Wątek wycięty z tematu o stacjonarkach

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   cienki21 

• swojak
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaChorzów

Napisano 20 styczeń 2011 - 15:34

Wyświetl postUżytkownik yourass dnia 20 styczeń 2011 - 14:10 napisał

Nie naprawimy na tym forum świata, ale możemy zmniejszyć choć straty w ludziach. Od nas zależy czy będziemy promować wśród nich wiedzę o "bezpieczeństwie i higienie pracy badawczej", czy będziemy przepędzać wygłodniałe wiedzy dzieciaki.

Tak masz 100% racje. Ale coraz częściej na forum wchodzą trole czy ludzie, którzy chcą tylko dokuczyć drugiemu.
Nawet nie mamy pojęcia ilu tu tak naprawdę jest dziennikarzy czy innych talentów. Nie mówię, że to stali forumowicze, ale na pewno znalazł bym tu nie jednego cwaniaka co szuka sensacja. Zwłaszcza, że dla mediów to wciąż ciekawy temat

Wyświetl postUżytkownik HihU dnia 20 styczeń 2011 - 15:31 napisał

Jeśli chcecie zmieniać świat to zacznijcie od siebie, bo dzieci biorą przykład z dorosłych.

I masz racje, Jeśli sami coś robimy i chcemy kogoś nawracać to nic nie osiągniemy.
0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• Zielarz
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 20 styczeń 2011 - 15:37

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 20 styczeń 2011 - 14:00 napisał

Przymuszony? Co ty gadasz. Jeśli kogoś przymuszają nawet do ćpania za młodu to raczej jest to grubo poniżej 1 promila więc praktycznie nie występuje takie coś.

WIna za to ,ze dziecko ćpa w wieku 11-14 lat jest tylko i wyłącznie rodziców. Nie ma w tym winy ani otoczenia ani szkoły ani telewizji. WIna jest TYLKO rodziców którzy nie potrafili dzieciaka wychować. Ja w swoje 17-te urodziny i w poźniejsze imieniny potrafiłem powiedzieć NIE jak mnie MJ chcieli częstować. Tak samo jak byłem gowniarz 14 letni umiałem odmawiac alkoholu i papierosów jak mnie częstowali koledzy. Nie zostałem przez to nigdy wyrzucony z grupy czy cokolwiek. Wiedziałem ,ze są takie zasady ,ze nie powinienem pić ani ćpać. Alkohol nie był dla mnie tabu bo na święta wielkanocne i bożego narodzenia zawsze dostawałem kilka kropel wina (ktore mi wtedy okropnie niesmakowało). Dzięki temu ,ze nie było to dla mnie tabu alkohol nie czułem potrzeby szpanowania przed kimś w podstawówce ,ze wypije cwierc piwa i sie najebie jak stodoła.
Dzieci w takmłodym wieku piją i ćpają bo nie mają się czym zająć. Nudzi im sie najzwyklej w świecie a do tego słabe wzorce które wynieśli z domu - jeśli w ogole jakieś - sprawiają ,ze dla nich to nic wielkiego ćpać.

Tutaj nie do konca sie zgodze. Sa rozne sytuacje w zyciu, np. takie kiedy rodzice/rodzic nie uczestniczy w 100% w wychowaniu swojego dziecka, bo poprostu nie moze. Moge swoj przyklad podac , gdy moj ojciec zmarl, mialem niecale 5 latek. Moja matka musiala pracowac od 7-18 , zeby zapewnic mnie a takze mojemu, starszemu bratu godny byt. Wracala z roboty okolo 19, wiec nie mogla , uczestniczyc w 100% w wychowaniu. Moj brat nigdy nie mial checi palenia ziolka, czy brania czegokolwiek. Nawet alkohol to tylko okazjonalnie. Natomiast ja zawsze mialem ciagoty do palenia papierosow, picia alkoholu czy pozniej palenia mj. Wiec mi sie wydaje , ze wszystko tkwi w naszych glowach. Wiadomo ktos moze byc dobrze wychowany, a w przyszlosci okazac sie kryminalista :P I na odwrot , zle wychowany lub wychowany przez srodowisko, ulice a w przyszlosci normalny dobry czlowiek ...

P.S. Sorry za bledy , ale zajebany strasznie to pisalem :)
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
1

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 20 styczeń 2011 - 18:38

@ HiHu
świetnie powiedziane.

Nie mam zdania na temat "kinder-ćpunów" może dlatego że sam jestem jeszcze małolatem, ledwie dwudziestka rocznikowo.
Dołączona grafika
0

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   Politoksykoman 

• swojak
  • LokalizacjaGorzów Wlkp
  • gg:
    3381903

Napisano 20 styczeń 2011 - 19:22

MŻ: zawsze wina jest tylko rodziców, a to, że szkoła 'uczy i wychowuje' i jest obowiązkowa nie ma wcale wpływu, przecież i tak rodziców obarcza się problemem. Nie wiem tylko czemu 11- 14 latek nie może użyć swojego rozumu. Wychować dziecko to można do 8 roku życia może. Później i tak tylko ponosi się odpowiedzialność za jego wyczyny, zamiast wspierać jego indywidualny rozwój. Dzieci są państwa tak w rzeczywistości, nie rodziców. A kinderćpuny..zależy w jakim sensie. Nie wiem, po co tępić kogokolwiek, bo lubuje się w Antidolu nie ogarniając głębiej tematu, czy bo jest młody? Mogę ewentualnie skomentować kogoś, kto nie jest w temacie a rozpisuje się w internecie o swojej narkomanii i nałogu na podstawie kopiowania czyichś doznań. Reszta niech sobie ćpa co chce, robi co chce i w jakim wieku chce, jeśli to jest to, co naprawde lubią robić i nikogo tym nie krzywdzą
0

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 20 styczeń 2011 - 19:24

A propo's bezprawia stosowanego. Jest jak w PRLu, adwokaci niby są a gówno mogą, patrz sklepy z dopalaczami jak pokazowo zostały udupione. Zamiast napisać prawo, to najpierw na pokaz zastosowano bezprawie.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   Tenihairu 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacja7 Heaven
  • Opening hours:48h/24h

Napisano 20 styczeń 2011 - 19:59

Kinder-ćpuny + RC = śmierć
Dołączona grafika
-1

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   cienki21 

• swojak
  • LokalizacjaChorzów

Napisano 20 styczeń 2011 - 20:36

Tak piszemy o tych kinder ćpunach to przychodzą mi na myśl jeszcze 3 rzeczy,

1) Na pewno nie zaczynają sami , zazwyczaj mają jakiegoś przewodnika lub starszego kolego, albo i coś jeszcze innego(przynajmniej ja tak zacząłem i jeszcze parę osób które znam)
2) Skądś muszą brać towar
3) Pod koniec działalności sklepów nie ważne było nic po za zyskiem, sprzedawali każdemu...

Z jednej strony tak opisujemy kider ćpuny i najeżdzamy na nich, a to nic nie zmieni,
0

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 20 styczeń 2011 - 20:41

Zmieni tyle ,ze będą świadomi ,ze nie są tolerowani przez społeczeństwo.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   Tenihairu 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacja7 Heaven
  • Opening hours:48h/24h

Napisano 20 styczeń 2011 - 20:42

Wyświetl postUżytkownik cienki21 dnia 20 styczeń 2011 - 20:36 napisał

Tak piszemy o tych kinder ćpunach to przychodzą mi na myśl jeszcze 3 rzeczy,

1) Na pewno nie zaczynają sami , zazwyczaj mają jakiegoś przewodnika lub starszego kolego, albo i coś jeszcze innego(przynajmniej ja tak zacząłem i jeszcze parę osób które znam)
2) Skądś muszą brać towar
3) Pod koniec działalności sklepów nie ważne było nic po za zyskiem, sprzedawali każdemu...

Z jednej strony tak opisujemy kider ćpuny i najeżdzamy na nich, a to nic nie zmieni,

1. nie koniecznie koledzy , złowieszcze media potrafią wszystko nakręcić (np. tv)
2 i 3. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie , jeżeli by pozniejszy pkt nie nastąpił istnieją jeszcze osoby jak "idioci"
Dołączona grafika
0

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   sipak00 

• swojak

Napisano 20 styczeń 2011 - 22:08

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 19 styczeń 2011 - 21:15 napisał

Tak - bez nakazu nie ma prawa ci otworzyć a w razie gdyby próbował masz pełne prawo stawiać bierny opór i drzeć się o pomoc

Skąd Ty takie głupoty bierzesz? Na legitymację mogą Cie przeszukać i przetrzepać co chcą.
1

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   dziwnetypy 

• swojak

Napisano 20 styczeń 2011 - 23:08

A propos definicji ćpuna:

"Kocham jak ćpuny wyzywają ćpunów od ćpunów, banda debili bez rozumu,
Ja wiem, ty nie masz siebie za ćpuna, ty tylko deczysz dziennie taszkę skuna.
I dobrze wiem, nie jesteś alkoholikiem, ty tylko kończysz dzień z 10 piwek wynikiem.
Tak wiem, nie jesteś uzależniony od koki, ty masz tylko nos głęboki.
I wiem wiem wiem ćpasz tylko okazjonalnie, weekend w weekend po ileś tabsów centralnie(...)"

Wyświetl postUżytkownik HihU dnia 20 styczeń 2011 - 15:31 napisał

Może to, że od roku nie ćpam, sprawia że nie mam tak pojebanego poglądu na to wszystko jak Wy po kolei :) (z nielicznymi wyjątkami).

Jakim cudem chcecie kogokolwiek umoralniać samemu sięgając po dopki? Narzekacie na zły stan zdrowia wciągając kolejną kreskę. Żalicie się jakie to życie jest chujowe przypalając kolejną lufkę. Proszę Was, to żałosne. (...)

Ja sobie powiedziałem że chuja wiem i w sprawie używek staram się nie oceniać nikogo, nawet heroinistów. Zresztą w ogóle mam swoje przemyślenia że nie ma żadnej prawdy ogólnej, ani czegoś takiego jak pojebane poglądy. Każdy ma swoje i wszystkie są równie pojebane/zdrowe. W końcu kto ma mnie i moje życie oceniać i jakim kurwa prawem?

A co do kinder-ćpuństwa - osobiście po psychodeliki sięgnąłem mając te swoje już 21+ na karku, specyficzny światopogląd, stan emocjonalny i świadomość jak to jest przeginać pałę na przykład z takim alkoholem. Widzę że gdybym wziął się za to będąc tym kim byłem jeszcze parę lat temu to niewykluczone że bym nie podołał, zwyczajnie bym się zabił, jak ostatni debil i potwierdziłbym wszystkie najbardziej dziadowskie schematy. Sądzę że dzisiaj mi to raczej nie grozi.

Natomiast ty rób co chcesz, ilu byś tam lat nie miał. Każdy sam ponosi konsekwencje swoich działań. Jak to Bill powiedział:
"To kretyn, nie żyje – dobrze. Straciliśmy kretyna – kurwa, świętujmy" :cwany:
"Od kiedy przeciętność i banał stały się dobrym przykładem dla waszych dzieci?"
Bill Hicks
2

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   TERRORIST 

• swojak

Napisano 21 styczeń 2011 - 03:10

Po 1 Cinek mam 21 lat i mam też wyrok na karku za uprawe MJ .Gdy przychodzi do mnie paczka a mnie nie ma w domu to momętalnie jest sprawdzana przez moją mamusie czy nie ma tam żadnych nasion a co dopiero dopalaczy albo Bóg wie jeszcze czego. Fakt tajemnica korespondencji czy jakoś tak według ciebie powinnienem donieść na matke ? Brawo na rodzine bym w życiu nie doniusł.

2. Osobiście zaczołem interesować sie narkotykami w wieku 15 lat . Potrafiłem odmówić zawsze kiedy wiedziałem że poprostu niemoge dziś ćpać.

3. Byłem z domu gdzie nieukrywam był problem alkoholu i dlatego do dziś go niepijam lecz wole sie naćpać.

4. Osobiście uważam sie za ćpuna znającego granice .

5. Ale zgodze sie też że te wszystkie małolaty które mają tyle ciekawych opcji na spedzenie czasu wybierają naćpanie sie i którzy nie potrafią odmówić to takich trzeba tępić .

Jeżeli o czymś zapomniałem to piszcie napewno wyraże swoje zdanie .
"... Ponad połowa ziomów już po wyrokach
Nie mamy gdzie już chować się na blokach..."

"... Nie pozwolę aby dila worka na mnie ciął
Nature wole i prawo dla niej będę giął
Dusza ma i sensi do siostry..."
1

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   JaY!!! 

• Member
  • PipPip
  • Lokalizacjauk was pl;)
  • Opening hours:any time

Napisano 21 styczeń 2011 - 04:37

Cytat

Cytat

Cytat

hej ja sie odniose do głównego pytania w tym temacie ponieważ nie zabrałem jeszcze głosu i nie chce sie wtracac miedzy wódke a zakąske, przedstwie jedynie moj poglad na sprawe kinderćpunów.
Tolerować czy tępić? Sam juz w wieku 18-20 lat popalalem kilka razy trawke z kolegą. Teraz po ponad 10latach, a nawet wiecej, wydaje mi sie ze bylem mlodym gówniażem, mając te 18 przykladowo lat, nie wiem czy teraz (gdybym wtedy nie mial takiego towazystwa i łatwego stosunkowo dostepu do tego i owego) byłbym taki jakim jestem..Czyli szczesliwym bywam, acz tutaj pytanie: kiedy?Czy kiedy sztachne sie i potrzymam dym z lufki w plucach czy tylko wtedy?
odpowiedz brzmi: nie! Choc pojeciu kindercpuna rozumiemy teraz o wiele mlodsze dzieci niz te moje przykladowe 18 lat.To najważniejsze jest otoczenie i klimat, a potem również powod dla ktorego ktoś, ( najgorsze jest jezeli to osoba niepełnoletnia albo po prostu dziecko(!) nie majace jeszcze poczucia wlasnego JA i ktore idzie nieraz jak krowa, w stadzie, za bykiem przewodnikiem)to coś przyjmuje.U mnie choc juz prawie pelnoletni nie bylo jeszcze tego buntu, rodzina i przyjaciele za to duzo czasu zajmowali i moze dlatego tak pozno mialem z tym kontakt.Być moze? Tylko czy to nie było zbyt wczesnie mimo to?
Skoro papierosy powoduja silne uzaleznienie psychiczne,a ja wiem cos o tym(1paczka dziennie to min ktore musze wypalic zeby zyc "bezstresowo") i przyjeło sie ze osoby zaczynajace palic po 19-20 roku zycia sa mniej narazone na uzaleznienie od nikotyny to w moim przypadku bylo odwrotnie.Ja nie palilem do ok 18 roku zycia:) ale potem byla juz moja pierwsza praca i wkoncu wlasne kasa(za co malotaty w szkole siedzacy kupuja jaranie albo prochy teraz to ja nie mam pojecia) a wczesniej trzeba bylo sie uczyc zeby chcociaz te srednie wyksztalcenie miec(choć i tak na nic sie to teraz zdaje). Fakty sa takie ze uzaleznilem sie od tytoniu na max i nie jestem od tego pierwszego papierocha skonczyc z nalogiem ,a od trawy nie uzaleznilem sie.Choc w podobnym okresie zaczynalem to i to a skutki widac do teraz.Dobre poczucie humoru w odpowiednim towarzystwie, opanowanie w sytuacjach stresowych ,choc moze nie doknca tak jest na zewnatrz(ale mnie sie tak czasem wydaje ze wszystko jest ok) i jest:) i np strony ujemne tez sa,ale to juz inna historia i inne czasy byłyDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
Reasumujac w czsach kiedy byla zielsko (i to dobre czyste trawsko) swiat byl kolorowy i wesoly ,ja juz nie pale kilka lat prawie wogole trawy.Za to testowalem sporo tych wynalazkow o ktorych wczesniej nie wiedzialem i przyznaje ze niektore sa bardzo mocne,co widać na załączonym obrazyk (czas aktualny, sposób układania zdań, dobór słownictwa) i ip, i obawiam sie ze mimo ze Potępiam w dzisiejszych czasach zazywanie przez nieletnie osoby wszelkiego swinstwa od tablet po orginaly i alko wlacznie to nie jestem wzorem do nasladowania i przyznaje ze gdyby mnie ktoś kiedyś potepial za to ze coś wziałem z ciekawości bo chcialem sprawdzić jak działą na mnie i co po tym mi bedzie np. , a nie dla kolegów ktorzy tez cos cpaja i trzeba cpac zeby byc na topie ,bo jak nie to sie do luzaków nie zalicza, to napewno skończylo by sie dla mnie o wile gorzej niz obecnie. Napewno w ramach buntu postanowilbym miec tych ktorzy mnie potepili w dupie i nie wiem czy zdazylbym wyrobic sobie swoje zdanie i swoj obecny charakter gdyby mnie nie dano czasu na to zeby samemu dijsc do tego co chce robic a co nie i co jest dobre a co zle.
Zawinąłęm teraz na max juz tak dla przykladu ale co do pytania to jestem przeciwko kinderćpunom lecz uważam ze potepianie niczego dobrego nikomu nie dało nigdy i nie da.
Trzeba w naszych czasach bardzo uwazac bo jezeli ktos maloletni np dorwie sie na glodzie do nowych mixow o ktorych np nie wie jak dzialaja a jedynie z wczesniejszego razu np pamieta ze to byl bialy proszek i bylo fajnie po 0,5g, to moze sie okazac ze trafil na pyralgin z odrobinką na speeda i po zazyciu takiej ilosci np podobnie wygladajacego proszku o pochodzeniu "bardziej oficjalnym"
serce moze nie wytrzymać i juz moze nie byc nastepnego razu.....
smutne ,ale prawdziwe: trzeba spróbować pomoc dzieciakom ,a nie ich potepiać oto moja odp...choć sam wiem ze nie jest latwo 14-15 latkowi przegadac do rozumu i jak juz raz sprubuje to przynastepnej okazji znowwu moze go bedzie ciaglo, a potem juz bedzie ciezko powiedzeic nie.........
narkaDołączona grafika
-to cytat :

Użytkownik angel edytował ten post 21 styczeń 2011 - 21:57

Dołączona grafika-----------------------------------------bY -- j A y !!!-------------------------------
nic dodać... nic ująć
1

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 21 styczeń 2011 - 14:14

Dobra przyznam ,ze dałem dupy. Od półtora roku policja może przeszukiwać listy i paczki kogo tylko chce i po co chce jeśli wyda jej sie to podejrzane.

Mój błąd. Za moich czasów narkotycznych jeszcze tego nie było :P Pewnie dlatego to zmienili bo dużo osób tak cwaniakowało.
Dołączona grafika

3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

1

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   JaY!!! 

• Member
  • PipPip
  • Lokalizacjauk was pl;)
  • Opening hours:any time

Napisano 23 styczeń 2011 - 22:33

Wyświetl postUżytkownik pablomoore dnia 19 styczeń 2011 - 14:17 napisał

Co do "kinder-cpunow" , to mam mieszane uczucia. Z jednej strony, majac teraz 26 lat i patrzac na to z perspektywy czasu, rowniez uwazam, ze takie cpunki to jest przeklenstwo nasze a takze calego spoleczenstwa. Dlaczego? Otoz wlasnie takie male gnojki robia przypaly na ulicach z dragami i z dopami, wiekszosc kradnie zeby miec na te specyfiki, bo wiadomo nie pracuje, a rodzicie nie wszystkich sa "bogaci" , zeby dawac codziennie synalkowi/coreczce na przyjemnosci. Przez nich notowalo sie zatrucia po dopalaczach, gdy amatorzy zle ocenili swoje mozliwosci i spalili za duzo Taifuna. No ogolnie mozna by wymieniac same negatywne powody.

Ale jest tez druga strona medalu. Powiedzcie mi wszyscy, ile mieliscie lat gdy po raz pierwszy zapaliliscie mj, zjedliscie mdma, nie mowiac juz o innych uzywkach? No napewno nie uwierze, jak kazdy teraz powie , ze jak skonczylem 18 lat to zaczalem... Hehe gowno prawda :)

Ja mozna powiedziec, ze zaczalem pozno palic mj (pozno jesli porownac dzisiejsza mlodziez) bo w wieku okolo 15-16 lat. Dziwnie bym sie czul gdyby mi wtedy starsi wytykali , ze jestem kinder-cpun , tym bardziej , ze zadawalem sie ze starszymi , w wieku okolo 18-20 lat. Wiec moim zdaniem nie ma co jechac po kinder-cpunach bo to i tak, nic nam nie da, a oni lepszymi ludzmi od naszego pierdolenia sie nie stana. Jedyne co mozemy zrobic w ich kierunku, to uswiadamiac ich , jak postepowac w trudnych sytuacjach, dzielic sie swoim doswiadczeniem. Do niektorych to trafi, a niektorzy to oleja, lecz uwazam , ze to lepsze niz jezdzic po nich. Pamietajmy my tez mielismy 15-16 lat, i napewno nie bylismy swietymi. :)

u mie bylo podobnie z wiekiem, może ciut poźniej ok 18, ale zgadzam sie z tym co pablo pisze w 100%
Dołączona grafika-----------------------------------------bY -- j A y !!!-------------------------------
nic dodać... nic ująć
0

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 24 styczeń 2011 - 20:22

NARKOTYKI NIE DLA DZIECI !!!! Nie ma nad czym dyskutować. Wiek należy określić na podstawie dojrzałości umysłu! Czasem i 22 latek a czasem 30 latek jest za głupi na dragi!
Get Rich or Die Tryin
0

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 25 styczeń 2011 - 18:38

29-latek zostanie dziadkiem
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 25 styczeń 2011 - 18:41

na filipinach 25 lat to normalny wiek aby zostać dziadkiem :E
Dołączona grafika

0

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• Zielarz
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 25 styczeń 2011 - 18:46

Wyświetl postUżytkownik starykoń dnia 25 styczeń 2011 - 18:38 napisał

Heh patologia sie szerzy :D

A w Anglii to jeszcze bardziej sie puszczaja te malolatki niz u nas :P Wiec w szoku nie jestem po odczytaniu tej wiadomosci :)
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
0

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 25 styczeń 2011 - 18:47

Gacie im po 2gim piwie zlatują z dupy automatycznie i nie mają na to żadnego wpływu :E
Dołączona grafika

0

Udostępnij ten temat:

• 6 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź