FORUM.DOPALAMY.COM: Analog Kokeine - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3

Analog Kokeine Czy ktoś się z tym spotkał? Jak to działa?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   MefJU 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 19 styczeń 2011 - 17:48

Witam. Dostałem właśnie gramulca czegoś, co nazywa się ANLOG KOKEINE.

Czy ktoś kiedykolwiek miał z tym czymś do czynienia? Jak to działa? I przede wszystkim jak długo? Nie chcę męczyć się całą noc i myśleć, że mi pikawa wyskoczy...

Trochę jest o tym na forach zagranicznych, ale rzetelnie mówicie o różnych rzeczach tutaj, wolę więc zasięgnać opinii krajanów.

Pozdrawiam

MefJU
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 19 styczeń 2011 - 18:06

Jakbyś kiedykolwiek brał kokaine to byś nie myslal kategoriamy "pikawa wyskoczy ,nie chce się męczyć" heh.

Wydaje mi sie ,ze nikt z forum nie mial tego jeszcze w swoich badaniach. Za to jedyne czym możemy tobie służyc to wiedza z innych zagranicznych for - jednak napisałeś ,ze zapoznałeś sie z takowymi więc niewiele tobie pomoge poza poieszeniem ,ze o serce nie masz sie co martwić raczej.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   ślepy 

• kozak

Napisano 19 styczeń 2011 - 18:07

No to jesteś wielkim wygranym tego wieczoru jeżeli coś takiego wpadło ci w łapy. O dawkowaniu za wiele ci nie powiem, ale sadzę, że jest w granicach MDPV. Jeżeli czytałeś na temat tej substancji to dawkowanie powinieneś ogarnąć. Co do działania, to twoje leki są jak najbardziej uzasadnione. Większość Designer Cocaine działa dość długo, a ich głównym celem jest przebicie pierwowzoru mocą. Niektórym się to udaje innym nie za bardzo. Jednak twój towar ma pewna poważną wadę i może być NIEBEZPIECZNY, ze względu na to, że nie wiesz jaka to dokładnie substancja. Nie możesz z cała pewnością określić co jest w worku, jak działa, ile wziąć i czy można mieszać z innymi specyfikami. Apeluje więc o rozwagę. I mam do ciebie jeszcze jedno pytanie: Na pewno dostałeś GRAM???? To dość duża ilość i z tąd moje zdziwienie.
Wired, I'm home!!!
1

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Cichy Bob 

• Odszedł
  • Grupa: Zasłużony
  • Opening hours:0/0
  • gg:
    -

Napisano 19 styczeń 2011 - 20:41

Analog Kokeine - hell yeah, jakieś 1000+ możliwości na to co jest w środku. Zadam tylko jedno pytanie... Mówisz, że jest trochę o tym na forach zagranicznych.. Moge wiedzieć, o czym? Bo chyba nie o czymś co się nazywa "Analog Kokeine"? Raczej o analogach, ale osobno o każdym. Przenoszę do działu Inne.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..

MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   muproject 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 19 styczeń 2011 - 20:45

Pamietam ze wyszlo cos podobnego do koksu, ktorys z sklepow rc Uk mial to w ofercie. w zasadzie znieczula tak jak koks, ale przy wiekszych dawkach. Chociaz przy obecnym czarnym rynku srednia na wyspach czystosci to z 20% max.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 19 styczeń 2011 - 20:58

Przecież ten temat to jedna wielka prowokacja ;) Wchodzi user z 1 postem o zerowej wiedzy na jakikolwiek temat związany z RC i mówi ,ze ma jakiś produkt który sie nazywa analog kokainy..... prosze. Przecież on nawet bladegopojęcia nie wie co ma jeśli to ma bo wydaje mi sie ,ze nic nie ma i wyczytał na zagr forach "cocaine analog" i sie podniecił jak pies do jebania.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   muproject 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 19 styczeń 2011 - 20:59

Nawet zrodla nie podal, w UK jest proszek o nazwie 'Kryptonite' , dziala troche podobnie jak mefedron, a jego kolor jest zielony. Dalej nie mam pojecia co to moze byc.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   corleoNe 

• swojak
  • LokalizacjaR

Napisano 19 styczeń 2011 - 21:20

a ja potwierdzam cala sytuacje, bo tez dzisiaj dostalem jako gratisa ten analog :E

edit:
dobra, znalazlem to, wrzuce zaraz foty albo cos :D

Dołączona grafika

od lewej dla porównania kolorów: m1, Analog Kokaine, dżejwidżi122

i ja tam jutro/pojutrze max wrzucam 'tr' ;)

Użytkownik corleoNe edytował ten post 19 styczeń 2011 - 22:55

0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   KamilTHC 

• swojak

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:38

zajebisty sklep jak wysyla probki i nawet nie poda nazwy substancji <ok>
na 90%procent jakies gowno, jedynym oczekiwanym analogiem koki jest RTI a tego jeszcze w sprzedazy nie ma
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   MefJU 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:45

*
Popularny

Denerwuje mnie jak ktoś tak infantylny jak niektórzy powyżej od razu próbują zrównać z ziemią.

Założyłem konto na forum, bo tak jak ktoś potwierdził dostałem dziś gratisa w postaci 1g czegoś co nazwano "Analoge Kokaine". Od razu muszę być nie wiadomo jakim ściemniaczem?

Przepraszam, że w ogóle zapytałem..... wybaczcie, że uznałem Was za specjalistów...

Edit by Cichy Bob: No, już nie płacz. Bob da cukierka ;-)
4

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:50

*
Popularny

Fakt faktem, że przesadzacie, nie popadajmy w paranoje, że każdy nowy to jakiś ściemniacz..
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

3

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Joe 

• kozak

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:51

Mozna wiedzieć który sklep wysyła te próbki ? Oczywiście nie podawać adresu a używana na forum nazwę ;-)
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   MefJU 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:58

Wyświetl postUżytkownik adeek dnia 19 styczeń 2011 - 22:51 napisał

Mozna wiedzieć który sklep wysyła te próbki ? Oczywiście nie podawać adresu a używana na forum nazwę ;-)

Ten od ptaka nielota.

Wyświetl postUżytkownik corleoNe dnia 19 styczeń 2011 - 21:20 napisał

i ja tam jutro/pojutrze max wrzucam 'tr' ;)

Poczekam chyba na Twoje wrażenia...
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   TheQ 

• swojak

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:58

Żeby od razu z RTI wyskakiwać to chyba zbyt piękne rozwiązanie. Jak znieczula Ci dziąsła (niewielka ilość) to zapewne Dimethocaine. Spotkałem się też z czymś co nazywało się Synthocaine(?). Działanie powinno być słabe, ale nie sugeruj się tym, bo to nie jest pewne.
Swoją drogą, ten vendor jest dla mnie coraz bardziej kontrowersyjny, ale chyba czas będzie samemu sprawdzic
Smoke Weed Every Day
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   735i 

• swojak

Napisano 19 styczeń 2011 - 23:07

a gdzie takie gratisy dorzucaja co?
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak
  • Grupa: Members+
  • LokalizacjaCapitol City
  • Opening hours:24 hours

Napisano 19 styczeń 2011 - 23:11

Wyświetl postUżytkownik TheQ dnia 19 styczeń 2011 - 22:58 napisał

Żeby od razu z RTI wyskakiwać to chyba zbyt piękne rozwiązanie. Jak znieczula Ci dziąsła (niewielka ilość) to zapewne Dimethocaine. Spotkałem się też z czymś co nazywało się Synthocaine(?). Działanie powinno być słabe, ale nie sugeruj się tym, bo to nie jest pewne.
Swoją drogą, ten vendor jest dla mnie coraz bardziej kontrowersyjny, ale chyba czas będzie samemu sprawdzic

Albo proszek dentystyczny Dołączona grafika (lidokaina/lignokaina)
"Te słowa muszą zabić, zatrzymać serce Z chromowanej stali Colt Peacemaker Dam dziś ci zagrać w rosyjska ruletkę Na nieświadomce z pełnym bębenkiem To jakbym podał cyjanek bez żalu W powietrzu zapach gorzkich migdałów Orzeł czy reszka, czuć chłód metalu I tylko ja znam trzecią stronę medalu"

Autor: Pih

0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   NieOgarNiam 

• kozak
  • gg:
    .

Napisano 19 styczeń 2011 - 23:21

Wetrzyj w dziąsła. Jak zdrętwieją tak jak po znieczuleniu u dentysty to może i coś warte.
Dawkowanie kokainy jest na 1 raz w granicach 100mg nie więcej, więc analog POWINIEN mieć podobnie!
Get Rich or Die Tryin
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Cichy Bob 

• Odszedł
  • Opening hours:0/0
  • gg:
    -

Napisano 19 styczeń 2011 - 23:29

Chuja tam. Dowiedzcie się lepiej od samego Vendora co za cholerstwo Wam wysłał, lub chociaż wyproście dawkowanie. Analogiem kokainy można nazwać MDPV, można nazwać RTI-126 (ok 3-4h działania), można nazwać RTI-121 (10h+ działania), można nazwać DMC (której sprzedawać w Polsce bez specjalnych zezwoleń nie wolno z tego co pamiętam, na pewno były jakieś wątpliwości prawne - używana jest w medycynie), można nazwać mefedron, można nazwać tak praktycznie cokolwiek. Według mnie ogromny minus dla dostawcy, który robi z Was, krótko mówiąc, idiotów którzy zeżrą wszystko.

Ach, dawkowanie zacząłbym od 10mg. Dlaczego? - spyta pewnie NON. Wciągnij na pierwszy raz 100mg MDPV, miłej zabawy.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..

MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   MefJU 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 19 styczeń 2011 - 23:35

Oto odpowiedź dostawcy:

Cytat

ANALOG KOKAINE to jak nazwa wskazuje... :)
jest to produkt nowy o bardzo dobrych komentarzach ( choć ciężkie zejście u niektórych osób ). Dozowanie ostrożnie i powoli żeby nie przesadzić bo mocny..produkt sniff...dostał Pan 0,5g więc proponuję podzielić na 10 części i ewentualnie dokładać.

czyli muszę się poprawić dostałem 0,5 choć wygląda jak 1g. Złudzenie optyczne.
0

#20 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 19 styczeń 2011 - 23:35

0,5 na dziesięć?! to co to jest? :blink:
-1

Udostępnij ten temat:

• 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź