Z czego dziwnego paliliście ?
Napisano 16 kwiecień 2011 - 09:53
Użytkownik CinekMarcinek dnia 08 grudzień 2010 - 23:12 napisał
Ja wam moge podać najdziwniejszą metodę z jakiej paliłem. Było to na ostrym zjezdzie ze znajomymi. Nie było z czego jarać a my sie nie moglismy ruszyc z lozka nawet do kuchni a co dopiero w zime szukac szkła. W domu nie było prawie nic. Nawet folii w rolce. Folie wytrzasneliśmy z opakowania po kebabie ;P
Nie było puszek ani długopisów ani nic. Papierosów oczywiscie tez null.
Czego potrzebujemy? Butelke szklaną po piwie, ogłe do szycia jak najcieńszą i młotek - chociaż można się obejść bez to jednak polecam uzywanie profesjonalnego sprzętu czyli młotka.
Bierzemy butelke i kładziemy ją do góry dnem na jakiejś w miare absorbującej energie powierzchni - wycieraczka, dywan itp.
Następnie bierzemy igłe i jak gwóźdź kładziemy ją ostrą stroną do denka butelki - ktore mamy na gorze po odwroceniu jej do gory nogami.
Pozniej łapiemy młotek i JEDNYM ,PEWNYM I SILNYM ruchem walimy w igłe. Igła musi być pod kątem prostym do szkła [90*] inaczej nic z tego nie będzie.
Jeśli wykonamy to prawidłowo a nie pierdolniemy cepa jak pod remizą to igłe wyjmujemy z dna. Polecam przepłukać środek wodą.
Poźniej folie przy gwincie dajemy, nabijamy i palimy ciągnąć z dziurki którą zrobiliśmy igłą.
Pozdrawiam ćpaczy
Znam inny sposob z butelka.Wrzucasz 20gr ktore lezy na dnie ty chwytasz z a szyjke i mocno potrzasaaz tak zeby obijalo sie o scianki.Takim sposobem wybijasz dwie dziurki w butelce jak sprawnie jest wykonane.Mnie wychodzi jedna ale kumpel perfekcyjnie robi dwie bez problemu.
Tekturowe rolki po papierze do dupy.Robisz tylko otwor na koncu tuby dla lufki.Jeden koniec rurki to cybuch a druki sprzegielko:)Dobrze sie zaciaga przez duzy cybuch heehe
Napisano 20 lipiec 2011 - 15:43
Wygląda jak zwykła butelka...
butelka01.jpg (22,02 KB)
Ilość pobrań: 2
która - jak się okazuje - ma dziurkę...
butelka02.jpg (20,49 KB)
Ilość pobrań: 2
a pod zakrętką jakieś sreberko...
butelka03.jpg (23,24 KB)
Ilość pobrań: 4
z którego zrobiłem cybuszek.
butelka04.jpg (27,99 KB)
Ilość pobrań: 5
Oczywiście znów bez sprzęgła, bo nie znam jego zastosowania. Nigdy nie używałem.
Cybuch jeszcze blady, bo zdjęcia robione świeżo po rozdziewiczeniu. Jakichkolwiek minusuów byście nie wymienili, dla mnie liczy się to, że po zakręceniu wygląda jak zwykła, zeroprzypałowa butelka ...z dziurką.
Fiesta
Napisano 24 lipiec 2011 - 22:11
Cytat
Użytkownik CJ. edytował ten post 24 lipiec 2011 - 22:16
______________?_______________
.______________???____________
._____?__.______???_________?__
._____??_______?????_______??__
._____???______?????_______???_
._____????_____?????______????_
.______????____?????_____????__
.__?____????____???____????____?
..__??____????___???___????____??
.___????____???_???_???____????
.____??????___??_?_??___??????
.______???????_???_???????_____
____________??_?_??__________
__ ______?????_???_?????_____
__ ___????_____?? _____????__
__ __??________??_______??
__ ___________??
__ __________??
____________??
Jam jest nabita haszem butla twoja, która wywiodła cię z domu zamuły:P.....
1. Nie będziesz brał środków odurzających cudzego pochodzenia
2. Nie wymawiaj imienia dealera swego nadaremno
3. Pamiętaj aby palenie zawsze skręcić
4 .Czcij zioma swego i zioło jego
5. Zawsze butle nabijaj
6. Nie rozsypuj
7. Nie wpadnij
8. Zawsze wciskaj fałszywe nazwisko dzielnicowemu swemu
9. Nie pożądaj bucha bliźniego swego
10. Ani żadnej lufy która jego jest
Napisano 25 lipiec 2011 - 04:44
Użytkownik CJ. dnia 24 lipiec 2011 - 22:11 napisał
chodzi o to ,ze bierzesz to coś po papierze toaletowym - to tekturowe okrągłe na którym jest papier tylko jak papier się skończy. - i na jedną strone nakładasz folie, robisz w niej dziurki i wkładasz stuff.
Później trzymając to pod kątem 90 stopni przykładasz ryja w drugi koniec jak do bongosa, podpalasz stuff i ciągniesz.
Metoda znana każdemu ,kto w weekend wieczorem nie miał z czego palić a kioski pozamykane były

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 25 lipiec 2011 - 07:58
Ja już w życiu nie zapalę z puszki po piwie. Już mniejsza o te aluminium, jest tam coś znacznie gorszego - lakier na zewnątrz i wewnątrz puszki, który jest trucizną sam w sobie, a po podgrzaniu to już w ogóle.
Napisano 25 lipiec 2011 - 16:37
P.S.
Prawdę mówiąc nigdy nie patrzyłem na to pod kątem szkodliwości glinu. Ważne, że było z czego palić.
Fiesta
Napisano 09 październik 2011 - 15:42
jak widać (lub nie - zdjęcia słabej jakości bo cykane komórką)zwykła zatyczka od długopisu może posłużyć
pzdr.
Załączone pliki
-
Zdjęcie0616.jpg (184,69 KB)
Ilość pobrań: 17 -
Zdjęcie0617.jpg (159,17 KB)
Ilość pobrań: 18 -
Zdjęcie0620.jpg (13,24 KB)
Ilość pobrań: 13
Napisano 09 październik 2011 - 18:23
Użytkownik Lajtowy dnia 09 październik 2011 - 16:05 napisał
bo liczy się pierdolnięcie

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź