FORUM.DOPALAMY.COM: Czy i jak zamawiać towar z FUNNYTABS.COM - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 21 stron +
  • « Pierwsza
  • 19
  • 20
  • 21

Czy i jak zamawiać towar z FUNNYTABS.COM zalążek tematu ogólnego o sklepie.

#401 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 25 czerwiec 2011 - 19:35

Wyświetl postUżytkownik olomaster dnia 25 czerwiec 2011 - 19:06 napisał

Niestety jestem zmuszony odradzić wszystkim korzystanie z tej strony. Korzystałem z ich usług kilkakrotnie i nigdy nie miałem żadnych problemów. Aż do czasu złożenia ostatniego zamówienia, niedługo przed tym jak skończył im się towar. Zamówienie zostało złożone 1 czerwca na ok 250 zł i tego samego dnia przelałem im pieniądze. Na następny dzień status mojego zamówienia się nie zmienił, dalej widniało: "oczekiwanie na płatność", więc aby przyspieszyć sprawę przesłałem potwierdzenie dokonania przelewu w pdf. W szczegółach mojego zamówienia pojawiła się jedynie informacja: "klient przesłął potwierdzenie zapłaty", a status zamówienia dalej był:"oczekiwanie na płątność". Dzisiaj mija już 24 dni, pisałem do nich chyba pięciokrotnie z zapytaniem co z moim zamówieniem, czy pieniądze nie przeszły itp. itd. Nie otrzymałem absolutnie żadnej odpowiedzi, a próbowałem się kontaktować zarówno poprzez ich stronę jak i odpowiadając na ich automatyczną wiadomość wysyłaną po każdym zamówieniu. Na początku byłem bardzo zdziwiony tą sytuacją, gdyż do tej pory kontakt z nimi był najlepszy ze wszystkich sklepów. Czekałem i czekałem na jakąś odpowiedź z wyjaśnieniami, albo na zamówiony towar, ale się nie doczekałem, aż w końcu strona przestała działać, a ja już z pewnością nie dostanę towaru ani nie odzyskam pieniędzy. Jednak przestrzegam wszystkich pozostałych, ażeby po wznowieniu działalności przez tą stronę poważnie się zastanowili nad składaniem u nich zamówień...

Szkoda tylko ,ze funnytabs wysyła za pobraniem........
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#402 Użytkownik nie jest zalogowany   2Pac 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaWherever in Poland

Napisano 25 czerwiec 2011 - 19:38

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 25 czerwiec 2011 - 19:35 napisał

Szkoda tylko ,ze funnytabs wysyła za pobraniem........

Błąd Cinku, sklep przestał wysyłać za pobraniem - wprowadził tylko przedpłatę.
Palimy zioło jakby to było czymś normalnym, więc nawet dzieci chcą spróbować...
"Historia zawsze się powtarza i nigdy nie przestanie"
0

#403 Użytkownik nie jest zalogowany   BlindGuardian 

• kozak

Napisano 26 czerwiec 2011 - 12:14

Ale Funnytabs nie istnieje:D (czyt. nie działa).
Na forum wchodzę i opisuję swoje marzenia senne.
0

#404 Użytkownik nie jest zalogowany   Ludomir 

• Chemik socjopata
  • Grupa: überModerator
  • LokalizacjaDopalaczolandia
  • gg:
    122

Napisano 26 czerwiec 2011 - 13:41

Ale kolega zapłacił 1 czerwca gdzie obowiązywała przedpłata a nie pobraniówka.
Czytać ze zrozumieniem.
 pStop cyckom i takim tam innym - MODERATOR :e 
1

#405 Użytkownik nie jest zalogowany   ChillOut 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 27 czerwiec 2011 - 11:12

Wyświetl postUżytkownik olomaster dnia 25 czerwiec 2011 - 19:06 napisał

Niestety jestem zmuszony odradzić wszystkim korzystanie z tej strony. Korzystałem z ich usług kilkakrotnie i nigdy nie miałem żadnych problemów. Aż do czasu złożenia ostatniego zamówienia, niedługo przed tym jak skończył im się towar. Zamówienie zostało złożone 1 czerwca na ok 250 zł i tego samego dnia przelałem im pieniądze. Na następny dzień status mojego zamówienia się nie zmienił, dalej widniało: "oczekiwanie na płatność", więc aby przyspieszyć sprawę przesłałem potwierdzenie dokonania przelewu w pdf. W szczegółach mojego zamówienia pojawiła się jedynie informacja: "klient przesłął potwierdzenie zapłaty", a status zamówienia dalej był:"oczekiwanie na płątność". Dzisiaj mija już 24 dni, pisałem do nich chyba pięciokrotnie z zapytaniem co z moim zamówieniem, czy pieniądze nie przeszły itp. itd. Nie otrzymałem absolutnie żadnej odpowiedzi, a próbowałem się kontaktować zarówno poprzez ich stronę jak i odpowiadając na ich automatyczną wiadomość wysyłaną po każdym zamówieniu. Na początku byłem bardzo zdziwiony tą sytuacją, gdyż do tej pory kontakt z nimi był najlepszy ze wszystkich sklepów. Czekałem i czekałem na jakąś odpowiedź z wyjaśnieniami, albo na zamówiony towar, ale się nie doczekałem, aż w końcu strona przestała działać, a ja już z pewnością nie dostanę towaru ani nie odzyskam pieniędzy. Jednak przestrzegam wszystkich pozostałych, ażeby po wznowieniu działalności przez tą stronę poważnie się zastanowili nad składaniem u nich zamówień...

nie wiem jak to mozliwe skoro ja swoje zamowienie zlorzylem 3 czerwca i wszystko doszlo ladnie pieknie bez zadnych problemow .
Z reszta w FB zawsze wszystko gralo i spiewalo nie robili ludzi w balona
0

#406 Użytkownik nie jest zalogowany   BombastiQ 

• swojak
  • gg:
    7567131

Napisano 27 czerwiec 2011 - 11:31

@Chillout: Chyba coś Ci się pokręciło. To jest wątek dot. sklepu FunnyTabs (FT), a nie jak piszesz FunBoosters (FB). ;)
"Oto i on - Boski prototyp, mutant który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony, by żyć i zbyt rzadki, by umrzeć."

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Kliknij w poniższy button, zarejestruj się, wykup tani transfer i pobieraj bez limitów - za każdy wykupiony przez Ciebie transfer dostanę 15% jego wartości.
Dołączona grafika

Dołączona grafika
0

#407 Użytkownik nie jest zalogowany   ChillOut 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 27 czerwiec 2011 - 12:40

Wyświetl postUżytkownik BombastiQ dnia 27 czerwiec 2011 - 11:31 napisał

@Chillout: Chyba coś Ci się pokręciło. To jest wątek dot. sklepu FunnyTabs (FT), a nie jak piszesz FunBoosters (FB). ;)

oczywiscie ze chodzilo mi o FunnyTabs :) mała obsuwa :D hehe literki mi sie pomylily :P
0

#408 Użytkownik nie jest zalogowany   olomaster 

• Newbie
  • Pip

Napisano 30 czerwiec 2011 - 11:04

Tutaj na potwierdzenie moich słów dowód wpłaty i potwierdzenie złożenia zamówienia przesłane automatycznie z Funnytabs.
Dołączona grafika

Dołączona grafika
0

#409 Użytkownik nie jest zalogowany   olomaster 

• Newbie
  • Pip

Napisano 04 lipiec 2011 - 13:11

Jeżeli ktokolwiek ma jakiś kontakt z ludźmi z funnytabs i mógłby jakoś zadziałać w mojej sprawie, byłbym bardzo wdzięczny. Ja dalej zamierzam ich męczyć mailami jeśli tylko strona zostanie reaktywowana. Nie ukrywam, że 250 zł to dla mnie duży wydatek... Jakakolwiek pomoc z Waszej strony będzie mile widziana.
0

#410 Użytkownik nie jest zalogowany   MoZaK 

• swojak

Napisano 04 lipiec 2011 - 13:17

Zawinęli kitę ...

Przykro Mi ...

Pozdrawiam !
0

#411 Użytkownik nie jest zalogowany   Wiorec 

• swojak

Napisano 04 lipiec 2011 - 14:29

Z kasa mozesz sie raczej pożegnać...FunnyTabs zwinęło interes
Dołączona grafika
Doświadczenie: MJ, Almost Spring, Spice, Bobby Sence, Sensimillia, Mad Dogg, Hash, Hardcore Fantastic, Smoke(nowy), Bonzo Tree, Rasta, Magic Dragon, N.O, Greengo, Tajfun, Mean Green, Good Stuff, I Love [wi:d],
0

#412 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum

Napisano 04 lipiec 2011 - 14:36

Szkoda tylko że na sam koniec okazali się skurwielami, z tego co widać.
WBREW KARABINOM KRĄŻY HYDRO-CANNABINOL
0

#413 Użytkownik nie jest zalogowany   olomaster 

• Newbie
  • Pip

Napisano 07 lipiec 2011 - 02:43

3 dni temu, 4 lipca pieniądze zostały zwrócone na moje konto. Nie wiem czy to zasługa moich postów, czy moze ktoś zadzialal w moim imieniu. Nie mniej pieniądze wróciły, a Funnytabs się zrehabilitowało... Chociaż i tak mam im za złe nie dostarczenie towaru i brak kontaktu z ich strony.
0

Udostępnij ten temat:

• 21 stron +
  • « Pierwsza
  • 19
  • 20
  • 21

Szybka odpowiedź