Upalacze.pl - pytania dot. sklepu Zamówienia, asortyment itd.
Napisano 10 luty 2012 - 17:43
Ja zakupiłem u Pingwina i przyśniło mi się, że w stanie nieświadomości zakupiłem jeszcze jakieś dwa Los Petardos - ale to już gdzie indziej i rano wstaje patrze, biore klucz od skrzynki na listy, a tam zawezwanie na pocztę, bo jest przesyłka i czeka... Ach... no to poszedłem na pocztę ... no i było. Wróciłem do domu. I wtedy się właśnie przebudziłem. Co za sen...
Napisano 14 luty 2012 - 17:56
cena minimalna spadła do 222 pln ale jest to tyle warte co ,nowelizacja ustawy mówiąca o 3 przesłankach więc tyle co nic
nadal to jest bardzo dużo mógł już obniżyć do 200 pln
ogólnie minimalna kwota nie powinna być większa niż 150 pln maksymalna granica 175 pln
nadal to jest bardzo dużo mógł już obniżyć do 200 pln
ogólnie minimalna kwota nie powinna być większa niż 150 pln maksymalna granica 175 pln
Napisano 24 luty 2012 - 15:55
Przesyłka blyskawiczna! Mega plus za to dla sklepu. Do tego doskonale zakamuflowana! OGROMNY plus za zamaskowanie! Pingwin jest bardzo kreatywny 
Plus, plus, plus!
Plus, plus, plus!

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 24 luty 2012 - 17:34
Nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesz

3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Napisano 25 luty 2012 - 11:18
Oglądałeś harrego pottera? Tam mieli taką peleryne niewidzialności. Pingwin te peleryny sam szyje po nocach a poźniej paczki w nich chowa. I tak powstał chocapic.
Weź głupich pytań nie zadawaj....
Weź głupich pytań nie zadawaj....

Napisano 25 luty 2012 - 17:54
Ktoś za pewne Testował na swoich szczurach w labolatorium. Zapraszam do działu Mieszanki ziołowe.
Rasta,Joker itp
Rasta,Joker itp
pStop cyckom i takim tam innym - MODERATOR :e
Napisano 10 marzec 2012 - 11:31
paczki kurierem przychodzą w sobote? Nie wiem co z tą przesyłką pieniądze wpłacam w środe w czwartek ok.11 zmienili mi status na wysłane a wczoraj nie było kuriera... Niby nie było mnie w domu z 1h ale to chyba powinien się kontaktowac? zwłaszcza że to napisałm w uwagach.
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź