FORUM.DOPALAMY.COM: KOKO EXOTIC smartszop - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

KOKO EXOTIC smartszop mega podobne do ukochanego exclusive :)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kokolinka26 

• bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaBerlin , Germany
  • gg:
    1442237

Napisano 19 listopad 2010 - 15:44

waga 0,35 ja kupuje exotic po 50zl. Super opakowanie w postaci metalowego breloczka :) to bylo pierwsze co mi sie spodobalo. W srodku fiolka z dosyc duza jak na oko zawartoscia we dwie z kumpela skolekcjonowalysmy pierwsza sztuke w 4turach hehe w splyw troche chemiczny ale naprawde czuc smak egzotyczny (!) po ok.10min.pelna euforia i chec wyjscia na impreze po raz pierwszy od czasu gdy wycofali kokolino znow poczulam sie jak w niebie. Balety z exotic mega wypas muzyka sama przeze mnie przeplywala duzo tanca troche pogaduszek pare whisky i po powrocie do domu nie bylo problemu ze spaniem. Aha! Tak jak z exclusive chce sie tego jak najwiecej. ja sie zakochalam w kolekcjonowaniu exotica :)
Ktos jeszcze probowal tego?

Załączone pliki

KIEDYŚ LUDZIE ZBIERALI ZNACZKI,ALBO W KLASERACH MOTYLE,A DZIŚ... WSZYSCY KOLEKCJONUJA JEDNO...DOPALACZE! Jacy Ci ludzie nagle zgodni wzgl.hobby sie zrobili
0

#2 Guest_lansswk_*

• Grupa: Guests

Napisano 19 listopad 2010 - 16:34

.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Legal 

• swojak

Napisano 19 listopad 2010 - 16:38

Gdzie masz w tytule.
Teraz będziesz pytał czy każdy proszek i pix jest na mefie? Dostałeś wiadomość, że mef jest nie legalny.
0

#4 Guest_lansswk_*

• Grupa: Guests

Napisano 19 listopad 2010 - 16:49

.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   kokolinka26 

• bywalec
  • PipPipPip
  • LokalizacjaBerlin , Germany
  • gg:
    1442237

Napisano 19 listopad 2010 - 17:25

moja kumpela miala sklepik wiec mam dojscie :) postaram sie pozniej zrobic ostrzejsze zdj.niestety fotki robie telefonem
KIEDYŚ LUDZIE ZBIERALI ZNACZKI,ALBO W KLASERACH MOTYLE,A DZIŚ... WSZYSCY KOLEKCJONUJA JEDNO...DOPALACZE! Jacy Ci ludzie nagle zgodni wzgl.hobby sie zrobili
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   oks 

• swojak
  • Telefon:raczej a nawet napewno nie 997
  • Lokalizacjaolsztyn-zatorze
  • Opening hours:non toper 25 godzin na dobe

Napisano 25 listopad 2010 - 19:10

dzis dostalem koko exotic wieczorem maly testing  :torba:
 tylko stomil oks ! ! ! 
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   MISSY24 

• Newbie
  • Pip

Napisano 25 listopad 2010 - 20:23

Ktos tu jest z okolic gorzowa , ja zamówiłam ivory na pyłki .com ale do jutra chyba nic nie dostane a zamówienie wysłalam w poniedziałek szukam jakiegos dojscia, kontaktu . chciałam w sobote poszalec a tu chyba lipa bedzie
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   cinas28 

• Newbie
  • Pip

Napisano 25 listopad 2010 - 20:57

Wyświetl postUżytkownik MISSY24 dnia 25 listopad 2010 - 20:23 napisał

Ktos tu jest z okolic gorzowa , ja zamówiłam ivory na pyłki .com ale do jutra chyba nic nie dostane a zamówienie wysłalam w poniedziałek szukam jakiegos dojscia, kontaktu . chciałam w sobote poszalec a tu chyba lipa bedzie

ja odebralem z tego sklepu plan b i zawiodlem sie na maxa a wiara tak opisywala za lepsze niz exklusive i tym wiekszy dol musze se zajarac
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   goscu4 

• Newbie
  • Pip
  • gg:
    12689246

Napisano 28 listopad 2010 - 16:59

prosze o namiary gdzie kupic exotic koko
-1

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   jajeczko111 

• Newbie
  • Pip

Napisano 09 grudzień 2010 - 21:59

gdzie można nabyć te koko ?!
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak
  • Grupa: Members+
  • LokalizacjaCapitol City
  • Opening hours:24 hours

Napisano 10 grudzień 2010 - 11:36

Wyświetl postUżytkownik cinas28 dnia 25 listopad 2010 - 20:57 napisał

ja odebralem z tego sklepu plan b i zawiodlem sie na maxa a wiara tak opisywala za lepsze niz exklusive i tym wiekszy dol musze se zajarac

Bo to już nie jest ten Plan B co kiedyś. Bardzo mi przykro, ktoś w końcu musiał Ci powiedzieć, ze Mikołaj nie istnieje (przynajmniej w tym kraju) Dołączona grafika
"Te słowa muszą zabić, zatrzymać serce Z chromowanej stali Colt Peacemaker Dam dziś ci zagrać w rosyjska ruletkę Na nieświadomce z pełnym bębenkiem To jakbym podał cyjanek bez żalu W powietrzu zapach gorzkich migdałów Orzeł czy reszka, czuć chłód metalu I tylko ja znam trzecią stronę medalu"

Autor: Pih

0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   MoZaK 

• swojak

Napisano 24 grudzień 2010 - 12:15

Dostanę może to gdzieś na terenie Gorzowa Wlkp ?
Jak prezentuje się w klaserze ? Jest szał czy szału nie ma ?
Chętnie skolekcjonował bym "Speedooo" normalnie Kocham ten proszek mam ok.100 opakowań po nim,czasami bywało tak,że dziennie szło po 2-3 opakowania 0,25g oczywiście mowa o "Speedooo" ze Smartszop ;)
Pozdro dla Dawida B.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum

Napisano 24 grudzień 2010 - 12:21

cała pensje wydawałeś na taki syf czy mamusia dokladała?
WBREW KARABINOM KRĄŻY HYDRO-CANNABINOL
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   MoZaK 

• swojak

Napisano 24 grudzień 2010 - 12:27

Dlaczego syf ? Delikatne, w sam raz na porządki świąteczne itp,nadaje chęci do robienia i zajęcia się.
A co do funduszy to kręciło się to tu to tam i powiem,że kiedy "dopki" były legalne nie było dnia bym nie spotkał się z moim "Speedooo" teraz to już podejrzewam tylko marzenia... apropo każdy ma swój ulubiony produkt spotykam się z ludzmi i bardzo chwalą "IVORY SPEED" (Słonik), a Ja miałem "Speedooo" ;)
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Terrorym 

• swojak

Napisano 26 grudzień 2010 - 01:59

Heh bardzo dobrze ci mowia Ivory speed moim zdaniem wymiataal :D ogolnie produkty z coffeshop.com.pl byly dobre nawet moim zdaniem byly nr1 zaraz zanimi dopalacze.com
0

#16 Użytkownik jest zalogowany   zolwik na spidzie 

• swojak
  • Lokalizacjana zakręcie swoich mysli

Napisano 20 kwiecień 2011 - 06:23

Jezeli polityka firmy wczesniej nastawiona glownie na zysk,przy cenach 3 wyzszych niz aktualnie.100 opak,oby to byla prawda.Co do Speedoo to dam przyklad-1 gr w ciagu 4 godz skolekcjonowany i po zabawie.Za stacjonarek bylo lepsze,a i materialu koloru zoltego -a dostalem][pozbywali sie,a jak ktos trafil podmiana.Ale i tak Szopik to zaufany sklep,pozdrawiam
[img]http://http://www.rotfl.com.pl/data/media/13/sex_zolwi.jpg[/img]
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   japl 

• bywalec
  • PipPipPip
  • gg:
    10169753

Napisano 20 kwiecień 2011 - 15:08

Archeolog się znalazł za dychę. Kończ waść, wstydu oszczędź.
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Patryk1989 

• swojak

Napisano 20 kwiecień 2011 - 17:10

Wyświetl postUżytkownik zolwik na spidzie dnia 20 kwiecień 2011 - 06:23 napisał

Jezeli polityka firmy wczesniej nastawiona glownie na zysk,przy cenach 3 wyzszych niz aktualnie.100 opak,oby to byla prawda.Co do Speedoo to dam przyklad-1 gr w ciagu 4 godz skolekcjonowany i po zabawie.Za stacjonarek bylo lepsze,a i materialu koloru zoltego -a dostalem][pozbywali sie,a jak ktos trafil podmiana.Ale i tak Szopik to zaufany sklep,pozdrawiam

Wydaje Ci się że ceny były 3 razy większe?
Zapomniałeś doliczyć kosztów utrzymania lokalu oraz pracowników, więc nie jest tak kolorowo jak się wydaje
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   MoZaK 

• swojak

Napisano 22 kwiecień 2011 - 18:22

Próbował ktoś ?
Co o tym sądzicie ? ;-)

Bardzo proszę o odpowiedź.
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Dooms 

• kozak
  • LokalizacjaSomwhere in Poland
  • Opening hours:24h/7 :)

Napisano 22 kwiecień 2011 - 19:09

Jednym słowem ZAJEBISTE !
Nie jest to proszek typowo speedujący czy euforyzujący. Bardziej zaliczył bym go do chillującej fazy. Na poczatku oczywiście pyszny zapach owoców (ja tam czułem coś z pomarańczy i bananów), później przez nochal ida ci wielkie substancje chemii które są bardzo niesmaczne. Wkręca się jakies 15 min, gdzie po 10 minutach gwałtwonie zasycha ci w gardle, także przygotuj małe pićku. Odradzam palenia dopków gdy faza KOKO cię uderzy, nic nie czuć, nawet fajki palisz jak popaprany bo każdy dla ciebie jest jak super light. pierwsze 30 minut to czysty chillout, odrealnienie, nowe pomysły, chęć do rozmowy, drobne pobudzenie organizmu, acz kolwiek nie chce się wstać na proste nogi, taki leń się włącza. Ale to przez pierwsze 30 minut, później kolejne 30-45 min to czysty speed. Czujesz jak ciało obejmują dreszcze i bum, czujesz się orzeźwiony, pełen energii i chęci do pracy, zmniejsza się troszke słowotok i myśli układają się w jedną całość.
Zejście.. jest bardzo zmulające, podobnie jak przy MJ.
Problemów ze snem jeszcze nie miałem.
W KOKO MINT siedzi o wiele więcej euforii i energii, KOKO CHERRY to słabsza wersja MINTa, a KOKO EXOTIC to coś co spodoba się każdej osobie, bez względu na to czy wącha czy też nie. Ja osobiście nie cierpie nic co idize w nozdrza, ale KOKO to mój faworyt.. normalnie REWELKA!
10/10 tej subtsancji :D
Kilka słów na temat LSD, dla wielu ambrozją Bogów:

"..po prostu wsadź cały wszechświat do działa, wyceluj w mózg, STRZELAJ!" .

Doświadczenie z: THC, h@sh, grzybki, lsd, meta, feta, mefedron, bufedron, kurczaki, mitseezy, bardzo duża ilość dopoupalaczy.. :)
Ale to co piszę to oczywiście czcze gadanie, wszystko przecież jest wytworem mojej wyobraźni, jestem istnym bajkopisarzem :-D
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź