FORUM.DOPALAMY.COM: Dowiadujecie się że... - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Dowiadujecie się że...

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   CJ. 

• kozak
  • Grupa: Members
  • gg:
    33996280

Napisano 25 marzec 2011 - 19:47

Powiem krótko. Jeżeli gustowaliby w MJ to na pewno kolekcjonował bym razem z nimi. Ale jeżeli były by to sole to zrobiłbym taką awanturę że raz na zawsze by im się tego odechciało. MJ jestem w stanie zaakceptować ponieważ jest nieszkodliwa ale sole nie bo to największe gówno. Mam jednak nadzieję że będą mądrzejsi od taty i gówna nawet na oczy nie będą chcieli widzieć:)
______LEGALIZE CANNABIS______
______________?_______________
.______________???____________
._____?__.______???_________?__
._____??_______?????_______??__
._____???______?????_______???_
._____????_____?????______????_
.______????____?????_____????__
.__?____????____???____????____?
..__??____????___???___????____??
.___????____???_???_???____????
.____??????___??_?_??___??????
.______???????_???_???????_____
____________??_?_??__________
__ ______?????_???_?????_____
__ ___????_____?? _____????__
__ __??________??_______??
__ ___________??
__ __________??
____________??
Jam jest nabita haszem butla twoja, która wywiodła cię z domu zamuły:P.....
1. Nie będziesz brał środków odurzających cudzego pochodzenia
2. Nie wymawiaj imienia dealera swego nadaremno
3. Pamiętaj aby palenie zawsze skręcić
4 .Czcij zioma swego i zioło jego
5. Zawsze butle nabijaj
6. Nie rozsypuj
7. Nie wpadnij
8. Zawsze wciskaj fałszywe nazwisko dzielnicowemu swemu
9. Nie pożądaj bucha bliźniego swego
10. Ani żadnej lufy która jego jest
0

#22 Guest_maczek_*

• Grupa: Guests

Napisano 11 październik 2011 - 04:19

ucieszyłbym się i tak--- pokaż co tam masz chłopcze ta , zioła, prochy synku skąd to masz KOCHAM CIE a jednak moja krew ach ty mordo ty moja czemu nic nie mówiłeś przeczesz nie brałbym w kredo ,, no ale teraz to za kare biorę wszystko dam ci rabat , daj ognia dawaj zajaramy
1

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • Grupa: Banned
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 11 październik 2011 - 12:18

Maczek nie chciałbym być Twoim synem.

Sądzę, że najlepiej ućpać się wtedy przy dziecku do granic wytrzymałości, wiem że brzmi głupio, ale na pewno zostanie w pamięci jak np. Ojciec rozpierdala od środka ambulans bo się nawpierdalał tego czy owego.

Zresztą sam nie wiem, ja pewnie okres buntu mam przed sobą, powiem Wam jak się zUbuntuje :tulimy:
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Ruff 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaPod Balkonem
  • Opening hours:Daje rowa 24h na dobe

Napisano 11 październik 2011 - 17:34

zakładając że miejsce ma tak sytuacja jak w temacie to proste , koniec z wydawniem hajsu na ćpanie :E wystarczy podpierdalać młodemu :tulimy: a jak ostre parcie będzie to można zakwirować mu wzsystko co ma pod pretekstem kary :brawo:
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
0

#25 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 11 październik 2011 - 17:45

Typowe myślenie ćpuna :E
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   kokoloco 

• swojak
  • LokalizacjaPL/EL
  • Opening hours:24

Napisano 14 październik 2011 - 22:43

szczerze to ja bym za wszelka cene nie pozwolił na to.. kazdy rodzic dla dziecka chce jak najlepiej a wizja ze moj syn chodzi i gada wez posyp to az myslec sie nie chce.. to ze stary głupek w tym siedzi to nie znaczy ze mam w to wlasne dzieci wciagac obled.. to moje zdanie mi jeszcze az tak bardzo te sole ozdoby jak zwał tak zwał nie odebrały jeszcze ost szarej komurki.. a jak bym go złapał to wpierdol towar odrazu na jego oczach bym wpierd.. a potem starał sie opserwowac czy to była przygoda czy juz sie w to wpierdolił.. a jesli tak to razem na terapie bo wsparcie to podstawa.. kazdy powie sam wali a dzieciakowi jazde robi.. ale to było by moje dziecko i chce dla niego jak najlepiej a prochy to droga do nikad.. nie jeden z nas o tym wie wiec niech nie popełniaja naszych błedów...
1

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 14 październik 2011 - 22:59

Tylko, że sprawa wygląda o tyle nieciekawie, że tutaj każdy z nas wie, co to znaczy być naćpanym, i mając pretensje do dziecka, powinniśmy odpowiedzieć sobie na pytanie : Czym ono jest gorsze ode mnie.

Nie powinno się kogoś osądzać będąc takim samym jak on, w każdym razie starać się pomóc, bo o to chyba chodzi nie? Sami wiecie jak z niektórych rzeczy ciężko wyjść.

Wszystkie dzieci nasze są :tulimy:
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   kokoloco 

• swojak
  • LokalizacjaPL/EL

Napisano 14 październik 2011 - 23:07

Nie powinno się kogoś osądzać będąc takim samym jak on, w każdym razie starać się pomóc, bo o to chyba chodzi nie? Sami wiecie jak z niektórych rzeczy ciężko wyjść.

masz racje osadzac nie ale ochronic przed tym.. a jak ktos pisze ze by razem MJ jarali jego sprawa tylko jak by potem dzieciak wsiadł w auto i by sie cos stało to ciekawe a sami wiecie ze rozne pomysły przychodza do głowy.. ale kazdy wychwuje dzieci na własnych warunkach..
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 14 październik 2011 - 23:09

Najgorsze jest to, że nikt z nas nie jest w stanie upilnować tak dziecka, by nie zboczyło z tej trzeźwej drogi. Jakiś złoty środek by się przydał 8)
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   kokoloco 

• swojak
  • LokalizacjaPL/EL

Napisano 14 październik 2011 - 23:16

pewnie ze nie ale my przynajniej wiemy kiedy mozna cos podejzewac.. bo sami to przerobilismy staramy staralismy sie ukryc itp. wiecie i od tych "normalnych" rodziców mamy jedna przewage jedno spojzenie i wiesz ze ktos jest na wystrzale zwale lub szuka jakis smakołykow.. co nie? nie jest powod do dumy ale w tym przypadku to jest nasz " + " i to chyba jedyny.. niestety..
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 14 październik 2011 - 23:18

Zgadzam się, kto jak kto ale my - doświadczeni w pewnych sprawach zaraz wiemy jak coś jest nie tak :tulimy:
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   kokoloco 

• swojak
  • LokalizacjaPL/EL

Napisano 14 październik 2011 - 23:24

ciekawe ilu" fachowcow " co sie tu wypowiedziało na temat wychwania swoich pociech wogole je ma... co innego jest sobie gadac a co innego jest miec maluszka i słyszec jak mowi tata. . .
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź