Strona 1 z 1
Czego oczekujesz od forum czyli po co tak właściwie tu przychodzisz
Napisano 07 listopad 2010 - 07:30
Kurcze, taka sobie ta ankieta, bo wiekszosc uzytkownikow szuka wlasnie informacji o jakims produkcie/substancji. A z tym wiaza sie wszystkie pozostale odpowiedzi, ktore sa niezbedne (przynajmniej dla mnie) do zdecydowania sie na cos.
Let's do some drugs together !
Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
Napisano 07 listopad 2010 - 08:08
rzetelnych informacji, i opisu doświadczeń. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, że nie wolno łączyć ćpania z niektórymi lekami, dlatego przydał by się spis wszystkich najpopularniejszych substancji, i ich interakcja z popularnymi lekami, zwłaszcza antydepresyjnymi, tego bardzo brakuje.
A z tej ankiety, to wypadałoby wszystko zaznaczyć, i chyba większość osób tak zrobi, myślałem, że konkretnie pytasz..
@down, na mnie średnio można liczyć - jestem ćpunem
ale, jak znajdę, to na pewno przynajmniej podlinkuję
kiedyś znalazłem taką tabelkę, kiedy szukałem interakcji mefedronu z mitrazapiną, - moja podpowiedź, ale teraz już nie mogę tego ni chuja nigdzie znaleźć. I jak znajdę, to będzie po angielsku, chyba każdy rozumie co nieco.
dodam jeszcze, że mefedron + mitrazapina przetestowałem na sobie i było ok, wydaje mi się, że trochę mocniej i dłużej. Ale przydałoby się, żeby wiedzieć jak to jest w teorii, bo każdy organizm jest inny, i takie eksperymenty, to o kant dupy potłuc.
kolejny edit: a chuj, raz się żyję, poszukam trochę, i zrobię Wam ten temat
, a jak nie, to patrz wyżej %-D
wszak trzeba dział: zdrowie i detox uzupełnić
A z tej ankiety, to wypadałoby wszystko zaznaczyć, i chyba większość osób tak zrobi, myślałem, że konkretnie pytasz..
@down, na mnie średnio można liczyć - jestem ćpunem
dodam jeszcze, że mefedron + mitrazapina przetestowałem na sobie i było ok, wydaje mi się, że trochę mocniej i dłużej. Ale przydałoby się, żeby wiedzieć jak to jest w teorii, bo każdy organizm jest inny, i takie eksperymenty, to o kant dupy potłuc.
kolejny edit: a chuj, raz się żyję, poszukam trochę, i zrobię Wam ten temat
wszak trzeba dział: zdrowie i detox uzupełnić
wszystko zmyślam.
"miasto, wciąga"
"And remember, respect is everything"
"miasto, wciąga"
Napisano 07 listopad 2010 - 08:09
Użytkownik eXe dnia 07 listopad 2010 - 07:30 napisał
Kurcze, taka sobie ta ankieta, bo wiekszosc uzytkownikow szuka wlasnie informacji o jakims produkcie/substancji. A z tym wiaza sie wszystkie pozostale odpowiedzi, ktore sa niezbedne (przynajmniej dla mnie) do zdecydowania sie na cos.
Dlatego umożliwiłem zaznaczenie kilku odpowiedzi.
Użytkownik ponury_sniffiarz dnia 07 listopad 2010 - 08:08 napisał
rzetelnych informacji, i opisu doświadczeń. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, że nie wolno łączyć ćpania z niektórymi lekami, dlatego przydał by się spis wszystkich najpopularniejszych substancji, i ich interakcja z popularnymi lekami, zwłaszcza antydepresyjnymi, tego bardzo brakuje.
Dobrze gadasz... jednak takie informacje zwykle znajdują się w temacie konkretnego produktu. Jeśli uważasz, że przydałby się temat opisujący szkodliwe interakcje różnych substancji z lekami lub innymi substancjami, załóż takowy (jeśli masz oczywiście rzetelne informacje - nawet skopiowane teksty z tego forum). Na pewno wyjdziesz na tym na plus. Masz powód i wenę? TWÓRZ.
Ja odpadam... ciągle jestem pijany
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta

Fiesta
Spoiler
Napisano 07 listopad 2010 - 13:49
wszystko zmyślam.
"miasto, wciąga"
"miasto, wciąga"
Napisano 14 grudzień 2010 - 18:20
chcialbym aby nie wypowiadali sie idioci ktorzy w dupie byli i gowno widzieli, i nie rozprowadzali dalej bzdur ktore znalezli na innych portalach. chcialbym aby ludzie wypowiadajacy sie w temacie jakiejs substancji, z gory powiedzieli jakie doswiadczenie mieli wczesniej z pochodnymi substancjami. chcialbym rowniez, aby postujacy zdawali sobie sprawe z tego ze EUFORIA to niejest napizganie amfetaminowe jak po 50mg MDPV w mixie z 50mg Bufedronu. TO NIE JEST KURWA ZADNA EUFORIA
Napisano 06 wrzesień 2011 - 18:57

Popularny
Moim zdaniem równie ważne jak informacje od doświadczonych użytkowników są opisy wrażeń "amatorów" którzy nie mają wyrobionej tolerki, zrypanego zdrowia i porównania do nielegalnych mocniejszych substancji. I co najważniejsze: którzy kolekcjonują produkt na czysto, bez mixów itd.
Niestety wielu starych wyjadaczy to jest coś takiego:
wczoraj brał coś z RC -> dzisiaj w dzień pali mieszankę -> wieczorem testuje nową sól -> nic nie czuje -> dorzuca po 30min. -> słabo czuje faze -> mixuje wszystko co ma -> czuje pierdolnięcie -> popija wódką -> bierze benzo na sen -> opisuje na forum że substancja jest słabiutka albo za mocna albo za bardzo siada na serducho
Najbardziej wartościowe są tutaj informacje o działaniu produktów, dawkowaniu, plusach i minusach. Oraz wpływie na zdrowie. Pod tym względem doświadczeni użytkownicy są nieocenieni bo dzielą się swoją wiedzą chemiczną/medyczną i przestrzegają przed błędami które sami popełnili lub z którymi mieli w jakiś sposób do czynienia.
Poza tym towarzystwo tutaj przesiadujące jest nieprzeciętne
Niestety wielu starych wyjadaczy to jest coś takiego:
wczoraj brał coś z RC -> dzisiaj w dzień pali mieszankę -> wieczorem testuje nową sól -> nic nie czuje -> dorzuca po 30min. -> słabo czuje faze -> mixuje wszystko co ma -> czuje pierdolnięcie -> popija wódką -> bierze benzo na sen -> opisuje na forum że substancja jest słabiutka albo za mocna albo za bardzo siada na serducho
Najbardziej wartościowe są tutaj informacje o działaniu produktów, dawkowaniu, plusach i minusach. Oraz wpływie na zdrowie. Pod tym względem doświadczeni użytkownicy są nieocenieni bo dzielą się swoją wiedzą chemiczną/medyczną i przestrzegają przed błędami które sami popełnili lub z którymi mieli w jakiś sposób do czynienia.
Poza tym towarzystwo tutaj przesiadujące jest nieprzeciętne
Wszystkie napisane przeze mnie posty są wyłącznie wytworem mojej wyobraźni i nie posiadają jakiejkolwiek wartości użytkowej.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź