Nie wiem, może Onet będzie dobrym miejscem na smęty?
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Wykrywalność
Napisano 05 kwiecień 2011 - 19:09
aklorak jest forumowym psychologiem z funkcją okresowego umoralniania. Nawet mi nie podnoszą już ciśnienia jej/jego próby porywania się z motyką na słońce.
Wszystkie powyższe słowa są w szyku przypadkowym, nawet jeśli tworzą sensowne zdanie - nie mogą nim być, ponieważ konto obsługiwane jest przez zmutowanego chomika-alkoholika. Powaga.
Napisano 27 kwiecień 2011 - 21:54
Użytkownik Parathormon dnia 27 kwiecień 2011 - 01:02 napisał
4 - Nie ma huja, nic nie wykaże... Nie ma testów na tryptaminy, bo metabolity usuwane są z organizmu zanim jeszcze faza ci się skończy 
Nie byłbym tego taki pewien. Jeśli nie wiesz, do czego metabolizuje się homet, to skąd możesz mieć pewność, że nie do np. 4-HO-DMT (psylocyny, której homet jest strukturalnym analogiem) lub czegoś, co może zostać wykryte jako psylocyna? Testy na grzybki wykrywają właśnie psylocynę, która jest tryptaminą, więc nie wymyślaj. Homet jako analog może wyjść na teście podobnie jak JWH pokazujące się jako THC.
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta

Fiesta
Spoiler
Napisano 27 kwiecień 2011 - 22:28
Nie wiem jak homet, ale 4-aco-dmt metabolizuje sie do psylocyny, wiec wielce prawdopodobne jest, ze na testach sie pojawi.
Let's do some drugs together !
Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
Napisano 29 kwiecień 2011 - 01:10
Odrazu po fazie, jak już ogarniesz
; I proszę mi tu panie greenboy i exe nie insynuować bo ja wiem co piszę 
Nie ma testów na grzyby, tak jak testów na LSD, nie ma, bo te substancje nie pozostawiają po sobie żadnych śladów, jak choćby GHB (choć to dwie różne bajki).... A jeśli nawet coś tam na coś jest to pewnie w huj to drogie i niedostępne etc. patrol policji szuka THC, Amfetaminy, Opiatów a nie jakichś tam wymyślnych tryptamin jak grzyby, homet, lsd czy inne ....
Nie ma testów na grzyby, tak jak testów na LSD, nie ma, bo te substancje nie pozostawiają po sobie żadnych śladów, jak choćby GHB (choć to dwie różne bajki).... A jeśli nawet coś tam na coś jest to pewnie w huj to drogie i niedostępne etc. patrol policji szuka THC, Amfetaminy, Opiatów a nie jakichś tam wymyślnych tryptamin jak grzyby, homet, lsd czy inne ....
Napisano 29 kwiecień 2011 - 09:11
Użytkownik Parathormon dnia 27 kwiecień 2011 - 01:02 napisał
(...)
4 - Nie ma huja, nic nie wykaże... Nie ma testów na tryptaminy, bo metabolity usuwane są z organizmu zanim jeszcze faza ci się skończy
(...)
(...)
Użytkownik Parathormon dnia 29 kwiecień 2011 - 01:10 napisał
(...)
Nie ma testów na grzyby, tak jak testów na LSD, nie ma, bo te substancje nie pozostawiają po sobie żadnych śladów
(...)
Nie ma testów na grzyby, tak jak testów na LSD, nie ma, bo te substancje nie pozostawiają po sobie żadnych śladów
(...)
Dwie mocne teorie...
Proszę o poparcie ich wiarygodnymi linkami.
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta

Fiesta
Spoiler
Napisano 26 październik 2011 - 22:32
Użytkownik aklorak dnia 05 kwiecień 2011 - 18:23 napisał
zastanawiam się, jak to z Wami jest.. kłócicie się, co jest wykrywalne, a co nie, ponadto z legalnością nie ma to nic wspólnego. zastanawiacie się, co jest wykrywalne w moczu, a co nie. czy dopalacze są Wam aż tak do życia potrzebne, aby dokładać sobie kłopotów, stresu w postaci ewentualności wykrycia tych substancji w Waszym moczu lub krwi? nie zastanawiacie się nad tym, jaką krzywdę wyrządzacie Waszym organizmom? a może Wasze "kolekcjonowanie" - oprócz tego, co nazywacie hajem czy przyjemnością - dostarcza Wam sporo stresu związanego z ewentualnym wykryciem, psuje Wam mózgi, zaburza metabolizm i ogranicza, a nie pobudza myślenie.. warto?
Następnym razem stań na ambonie..
Testy uniwersalne coś tam pokazują i to bardzo ogólnie.. po takich testerach często mogą was zgarnąć.. mi przy maczance z jwh210 kiedys wykazało prekursor mdma a próbnik się zabarwił na czarno.. mieliście widzieć mine policjanta
Oprócz tego jakis czas temu to po eXpertyzie na maczance z JWH 210 (nie jestem pewien czy tam mdpv było) to wykazało m. in. barbital i butylon, gdzie ten pierwszy od dawna jest nielegalny, butylonu nie było jeszcze wtedy w ustawie.. ktoś mi cos na ten temat powie.. myślałem że skoro pro expertyza to Jotwuhe wykaże..
Wszystkie myśli moje obłednie pływające wśród zieleni rajskich łąk.
Każde źbło odbijające światło księżyca, a przytłaczająca większość myśli..
nad ogromem gwiazd na nieboskłonie - na łonie natury - psychodeli matki natury.
Każde źbło odbijające światło księżyca, a przytłaczająca większość myśli..
nad ogromem gwiazd na nieboskłonie - na łonie natury - psychodeli matki natury.
Udostępnij ten temat:
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

Pomoc
Dodaj odpowiedź