FORUM.DOPALAMY.COM: Dwa małe usprawnienia.. - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Dwa małe usprawnienia..

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 16 wrzesień 2009 - 20:04

1. Usunięta została możliwość zapisywania niewysłanych postów i wiadomości- wiem że sporo osób klikało zamiast Wyślij, to zapisz przez co część wypowiedzi zanikała na zawsze. Z tej funkcji i tak nikt nie korzystał, więc nie ma czego żałować ;)
2. Zmieniłem treść linków w panelu wiadomości. Do tej pory znajdowały się tam dwa pola- Do wysłania i Wysłane. To pierwsze było mylne i wprowadzało w błąd, bo wiadomość była wysłana (każda wiadomość wysyłana jest od razu), lecz nieodczytana przez użytkownika. W ich miejsce pojawiły się nazwy: Nieodczytane wysłane wiadomości i odczytane wysłane wiadomości. Prawda, że przejrzyściej? Na dniach postaram się też zaimplementować lepsze powiadomienia o nowych wiadomościach, bo cyferka 1 obok panelu użytkownika często bywa niezauważana. Co prawda za każdym razem kiedy jesteśmy na forum i otrzymujemy nową wiadomość to powinno wyskoczyć małe nowe okienko z informacją o tym, aczkolwiek jeśli nie mamy ich odblokowanych to w większości przeglądarek może się co najwyżej pojawić żółty pasek z informacją w stylu: "Program Firefox zablokował możliwość pojawienia się nowego wyskakującego okna..."

Pozdrawiam 8)

P.S- pamiętajcie, jeśli macie jakieś ciekawe funkcje do zaproponowania to piszcie o nich tutaj: viewforum.php?f=29
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź