FORUM.DOPALAMY.COM: Forum a ryzyko odwiedzin organów ucisku - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Forum a ryzyko odwiedzin organów ucisku

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 18 październik 2010 - 20:46

Wyświetl postUżytkownik bolek_12535 dnia 18 październik 2010 - 17:56 napisał

Nie byłoby dla mnie zaskoczeniem gdyby odwiedzili ich panowie w czarnych mundurach o 4 nad ranem.

A mnie by to zdziwiło, bo przychodzą o 6tej :)
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   bolek_12535 

• ÜberMOD
  • Grupa: Zasłużony
  • LokalizacjaPolska
  • gg:
    tajny/poufny

Napisano 18 październik 2010 - 21:12

Zależy od pory roku i targetu chyba.
[...] für die Folter und Demütigung unseres Volkes Schwöre ich dem Feind Rache! Ich schwöre, dass ich eher im Kampf mit dem Feind sterbe, als mich zu ergeben!
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   farigator 

• kozak
  • Grupa: Members+

Napisano 19 październik 2010 - 06:55

Ja bym im nie otworzył ani o 4 ani o 6... : ) Czy myślicie że wpadną w kominiarkach z granatem hukowym do dzieciaka, co napisał na forum, że nie lubi Tuska i pali właśnie skręta? Heh... No w sumie jak bym był premierem to bym wprowadził takie coś... Ile kasy podatników można na to wydać.... Dołączona grafika !!!głosujcie na mnie!!! Dołączona grafika

Generalnie wszystkiego tego nie polecam... Lepiej zostać prawnikiem, policjantem... albo chemikiem...

Padłeś? Poleżżż....... 2cp
Nawijaj, aż zbaraniejesz....
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   bolek_12535 

• ÜberMOD
  • LokalizacjaPolska
  • gg:
    tajny/poufny

Napisano 19 październik 2010 - 08:59

A gdzieś na tyłach gazety wybiórczej albo na drugiej lokalnej widnieć będzie wiadomość

"Policja przeprowadziła rajd na mieszkanie podejrzewanego handlarza tzw dopalaczami. Zabezpieczono niewielką ilość narkotyków oraz opakowania po "dopalaczach". Ekspertyza ma ustalić, czy pył w opakowaniach nie zawierał zabronionych substancji. Znaleziono też 80 płyt z nielegalnym oprogramowaniem, komputer zatrzymano. Zenobiusz Q. usłyszał już zarzuty posiadania niewielkiej ilości narkotyków oraz posiadania nielegalnego oprogramowania, grozi mu wyrok do lat ośmiuset"
[...] für die Folter und Demütigung unseres Volkes Schwöre ich dem Feind Rache! Ich schwöre, dass ich eher im Kampf mit dem Feind sterbe, als mich zu ergeben!
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   weź już wyjdź stąd 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Lokalizacjaśrodkowopomorskie

Napisano 19 październik 2010 - 09:25

Po mnie byli o 6:00, odprawę mieli o 5:00, wstać musieli o 4:20 ;-)
Dziewczyna mnie budzi i mówi "policja przyszła" a ja kurwa sobie myślę półprzytomny: taki chuj! Bo co rusz śni mi się dużo nienormalnych rzeczy; dopiero jak mną potrzęsła to "ożyłem" i patrzę a w przedpokoju naprawdę stoi dwóch smutnych panów. I w dodatku był to dzień gdzie na godzinę 8:00 miałem iść pierwszy raz do nowej pracy...

Konkretnie co do tematu to niech noga nie lata. Chyba, że w Twoim mieście jest pies-fanatyk (tu tekst obrazujący: "...lufę za lufą odpalał, pech chciał, że tym samym parkiem 2 psiaków z owczarkiem szło; pierwszy z nich chuj wie kto, drugi to Chlebowski dobrze znany na gruncie Mikołowskim, chciałby być drugim Rutkowskim. Pierdolony Strażnik Teksasu, jeden z kutasów, jeden z wyłapywaczy palaczy grassu. Należy zarazem do asów tutejszej komendy, nietępy typ mendy...";-)))
http://www.youtube.c...h?v=HmMt27PL0mI
to jak się uprze to na internecie Cię znajdzie i zobaczy czym się zajmujesz a wtedy to nawet do własnej ubikacji będziesz wchodził na oriencie ;-) Prawnie człowieka w Polsce bardzo łatwo jest zniszczyć, niestety...
zajebista strona! www.google.pl
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 19 październik 2010 - 11:34

Kiedyś dawno temu matce powiedziałem, że jak ktoś będzie naparzał w drzwi o 6:00 to niech nawet nie wstaje z łóżka. :D . Ja się lubię dobrze wyspać..

Wezwanie na komendę niech zostawią zatknięte za drzwiami i niech nie sapią...
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   farigator 

• kozak
  • Grupa: Members+

Napisano 19 październik 2010 - 12:38

@starykoń: i to jest prawidłowe podejście :D

Wyświetl postUżytkownik bolek_12535 dnia 19 październik 2010 - 08:59 napisał

A gdzieś na tyłach gazety wybiórczej albo na drugiej lokalnej widnieć będzie wiadomość

"Policja przeprowadziła rajd na mieszkanie podejrzewanego handlarza tzw dopalaczami. Zabezpieczono niewielką ilość narkotyków oraz opakowania po "dopalaczach". Ekspertyza ma ustalić, czy pył w opakowaniach nie zawierał zabronionych substancji. Znaleziono też 80 płyt z nielegalnym oprogramowaniem, komputer zatrzymano. Zenobiusz Q. usłyszał już zarzuty posiadania niewielkiej ilości narkotyków oraz posiadania nielegalnego oprogramowania, grozi mu wyrok do lat ośmiuset"

..hehe ..tak tak ...na pewno wypatrzyła go specjalna grupa operacyjna do poszukiwań niebezpiecznych przestępców w internecie na forum ...człowieku, wystarczy że sąsiad będzie Cię dość mocno nie lubił, żeby do Ciebie wpadli kolesie od robienia niedobrze. Znam to kurna z własnego przejebanego doświadczenia : ) Paranoja związana z forum przypomina zakładanie hełmu podczas podróżą motocyklem 300km/h - nie zaszkodzi, ale raczej nie uchroni podczas wypadku, choć zawsze człowiek bezpieczniej się czuje ; ))
Są teorie w stylu Toma Clancy, że w Stanach boty podłączone do każdego rodzaju telekomunikacji wyłapują słowa "prezydent" 'bomba" "zamach" itd... Jendak: 1-jest to tylko teoria 2-do Stanów mamy kawałek pod każdym względem i co najistotniejsze (3) mam nadzieję, że nie mamy na forum, aż takich fundamentalistów, co by myśleli o niekonstruktywnej walce o wolność : ))

Użytkownik farigator edytował ten post 19 październik 2010 - 12:40

Generalnie wszystkiego tego nie polecam... Lepiej zostać prawnikiem, policjantem... albo chemikiem...

Padłeś? Poleżżż....... 2cp
Nawijaj, aż zbaraniejesz....
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• kozak
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 19 październik 2010 - 14:57

Ogolnie trzeba uwazac co sie mowi, i trzeba wiedziec co mozna mowic. Choc oczywiscie jak ktos tu wczesniej wspomnial, np. moje posty to czysta fikcja literacka i moje wlasne chore przeslania ktorych doznalem w czasie marzen sennych :)
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   gidek 

• kozak
  • LokalizacjaGdynia
  • gg:
    1813504

Napisano 20 październik 2010 - 15:15

http://www.tokfm.pl/...monitoring.html

Jak wiadomo od dawna machina ruszyla, politycy szukaja problemu w spoleczenstwie zamiast zalatwiac prywate miedzy soba. Jezeli wejdzie inwigilacja to wtedy zostana nam odebrane juz resztki wolnosci, ktora w tych czasach i tak jest tylko pozorna. Jak widac dla politykow najlepiej by bylo jakby powstala strona Polska Polityka.pl ktora jako jedyna dostepna dla szarej masy pozwalalaby nimi kierowac. Nie glosowac na swinie, chyba, ze chcemy miec ciagly chlew. To mowie ja, Jarzabek, kierowany nierealnymi snami i marzeniami, ktore tutaj na forum sa dostepne ; )
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   zuziaza 

• swojak

Napisano 20 październik 2010 - 15:38

Według posłów na użytkowników łamiących w sieci prawo powinni donosić do organów ścigania administratorzy forów
:galy:
Mhm
czyli że właściciel każdego forum będzie zatrudniał etatowych administratorów do czytania WSZYSTKIEGO, kontrolowania, oceny prawnej i sporządzania zawiadomień :fp:

choroba się komuś pogłębia
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 20 październik 2010 - 19:02

Cytat

Według posłów na użytkowników łamiących w sieci prawo powinni donosić do organów ścigania administratorzy forów

Hihu czas działać :D
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   weź już wyjdź stąd 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Lokalizacjaśrodkowopomorskie

Napisano 21 październik 2010 - 01:14

Jak to dobrze, że nie mam internetu.
zajebista strona! www.google.pl
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   bolek_12535 

• ÜberMOD
  • LokalizacjaPolska
  • gg:
    tajny/poufny

Napisano 21 październik 2010 - 14:07

No no, chłopaki już szykują sprzęt żeby zwalczyć internetowych przestępców.

Dołączona grafika

U Twoich drzwi wkrótce
2

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 21 październik 2010 - 14:24

http://anonymouse.org/anonwww.html
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   LooC88 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 22 styczeń 2012 - 20:05

"Na każdego paragraf się znajdzie, choć by to było oprogramowanie bez licencji. "

A słyszałeś kolego o programie TrueCrypt?
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź