Forum a ryzyko odwiedzin organów ucisku
Napisano 12 październik 2010 - 22:21
Napisano 12 październik 2010 - 22:50
Cytat
Tak więc jak widać każda taka wypowiedź to jedynie opis swojej fantazji bądź snu.
Ponadto:
Cytat
Żadne wiadomości i treści umieszczone na tym forum nie mogą być dowodami w prawnym znaczeniu ze względu na możliwą konfabulację.
głęboko wierzę, że wszyscy użytkownicy to ludzie prawi, dlatego nie tykają żadnych nielegalnych środków
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 12 październik 2010 - 23:14
Użytkownik oks dnia 12 październik 2010 - 22:24 napisał
W dupie ich mam
Napisano 12 październik 2010 - 23:51

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 13 październik 2010 - 07:49
http://www.wired.com...cket-forensics/
Jeżeli chcesz swobodnie wypowiadać się bez obaw o to, że śledczy zaraz będą mieli adres domu i zawitają o 5 rano to jedyna opcja to proxy przez VPN na AESie na prywatnym serwerze w jakimś fajnym kraju południowo-afrykańskim z którego to dopiero lecisz dalej przez TORa. Najlepiej do VPNa łączyć się przez wifi sąsiada, żeby nie było na Twoje nazwisko.
Oczywiście jeżeli zastosujesz tego typu środki ostrożności każdy analityk stwierdzi że albo jesteś obcym agentem albo planujesz coś grubszego.
Napisano 13 październik 2010 - 14:35
Użytkownik pqnk dnia 13 październik 2010 - 12:45 napisał
Tą w Szczytnie, specjalizacja perkusista. Zawsze zazrdościłem chłopakom w czarnych mundurach jak pieścili górników. Górnikom nigdy nie zazdrościłem.
A przez TORa net aż tak nie ślimaczy. Szybko, bezpiecznie, darmowo. Wybierz dowolne 2.
Napisano 14 październik 2010 - 11:00
głęboko wierzę, że wszyscy użytkownicy to ludzie prawi, dlatego nie tykają żadnych nielegalnych "
No oczywiście że tak,jestem uczciwym obywatelem,nie tykam się nielegalnych substancji,na tym forum wcielam się jedynie w rolę człowieka lubującego się w substancjach psychoaktywnych aby lepiej zrozumieć postawy takich ludzi.
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi
Napisano 15 październik 2010 - 00:09
Użytkownik Edek Z Kredek dnia 12 październik 2010 - 22:14 napisał
Konfabulacje karane ani ścigane nie są.
Napisano 18 październik 2010 - 17:30
Na każdego paragraf się znajdzie, choć by to było oprogramowanie bez licencji.
Napisano 18 październik 2010 - 17:56
Użytkownik zuziaza dnia 18 październik 2010 - 17:47 napisał
generalnie prowokować nie należy
a co do pytania o ryzyko odwiedzin na podstawie opowieści
poziom ryzyka mocnym zainteresowaniem można było niedawno obserwować - na podstawie zdjęć jakiegokolwiekbądźproszku w sprawie pana senatora
Słowo kluczowe "senator".
Poza tym samo zażywanie nie jest przestępstwem, ale posiadanie. Jeżeli jest po spożyciu to problemu nie ma (choć bywały wyroki za nieopaloną lufkę), ale mamy też takich, którzy przez forum ogłaszają się z chęcią handlu. Nie byłoby dla mnie zaskoczeniem gdyby odwiedzili ich panowie w czarnych mundurach o 4 nad ranem.
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź