Mam pytanie: dostałam skierowania na badanie okresowe z pracy - mocz i krew. Jakiś czas temu ( okolo 2 dni) paliłam jakieś zioło z dopalaczy. Moje pytanie brzmi czy podczas takich normalnych badan okresowych moze "coś" wyjsc?
dziekuje za odpowiedzi
Strona 1 z 1
Badabnia do pracy a dopalacze
Napisano 15 wrzesień 2010 - 14:17
Użytkownik dzulietta dnia 15 wrzesień 2010 - 13:15 napisał
Mam pytanie: dostałam skierowania na badanie okresowe z pracy - mocz i krew. Jakiś czas temu ( okolo 2 dni) paliłam jakieś zioło z dopalaczy. Moje pytanie brzmi czy podczas takich normalnych badan okresowych moze "coś" wyjsc?
dziekuje za odpowiedzi
dziekuje za odpowiedzi
krótko i na temat: 100% NIE!

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 24 wrzesień 2010 - 20:23
99% produktów na 10000% nie wygryje zaden narkotest ani we kwri ani w moczu ani we włosach (też są takie badania). Na ten 1% bym zostawił rzeczy posiadające 4hometa bo ktoś pisał ,ze to w organiźmie metabolizuje do psylocybiny która jest w grzybach halucynogennych - a one sa uznawane za nielegalne i narkotyk ,chociaż nie wiem czy są narkotesty na grzybki.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 29 wrzesień 2010 - 11:43
"Narkotesty używane przez policję są skutecznejedynie w wykrywaniu zabronionych narkotyków, a takimi nie są dopalacze. Wprzypadku kontroli nieprzytomnego, trzeźwego policjant nie może gozatrzymać. Dopalaczy nie ma też w kodeksie karnym. Mimo nowelizacji ustawyantynarkotykowej sklepy modyfikują skład substancji i nadal je sprzedają.Razem z funkcjonariuszami łódzka "Gazeta"chciała przeprowadzić eksperyment. Sprawdzić, czy po przyjęciu dopalaczypolicyjne narkotesty coś wykażą. Komenda Główna Policji odmówiła. Zgodziła sięfirma , która udostępniła nam narkotesty identyczne z tymi, które mapolicja. Wystarczyło tylko kupić odpowiednie dopalacze. Po zażyciu poczuciejest koszmarne (senność, osłabienie, plamy przed oczami, przyspieszony puls).Co wykazały trzy policyjne narkotesty: na zawartość w organizmie konopi,amfetaminy i opiatów? Nic!"
tylko stomil oks ! ! !
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź