Napisano 21 październik 2010 - 13:07
Zauważyłem błąd systemu. Po przeniesieniu tematu, który był przypięty i po odpięciu go w nowym miejscu, ten znika. Na stronie głównej widać, że w danym dziale jest ileśtam tematów, ale po otwarciu zawartości działu, lista tematów jest mniejsza. Po wpisaniu adresu tego konkretnego tematu, on otworzy się i tam będzie napisane, że znajduje się on w tym właśnie dziale, jednak nie ma go na liście tematów.
Zdarzyło mi się tak, gdy powstał dział Zdrowie & Detoks. Ktoś przeniósł tam 3 tematy. 2 z nich były przypięte. W nowym dziale pinezki nie miały już sensu, więc odpiąłem te tematy i w tym momencie zniknęły one z listy tematów w tym dziale. Są tam jednak, tylko nie wyświetlają się.
Nie wiem, na czym dokładnie polega błąd, ale udało mi się jeden naprawić. Miałem adres tego tematu (Jak uniknąć złych stanów.....) w historii przeglądarki i otworzyłego go w ten sposób. Po otwarciu przypiąłem ponownie i pojawił się spowrotem. Sukces.
Problem teraz wygląd tak, że nie wiem, jaki temat był tym drugim, dlatego niech ten, kto przenosił tam te tematy, napisze tu, co przeniósł, a ja to naprawię, albo niech sam przypnie go, tylko najpierw trzeba go otworzyć, a ten nie chce się wyświetlić na liście tematów. Wyświetlają się 2, a strona główna pokazuje, że w tym dziale są 3 tematy (ogłoszenia nie są brane pod uwagę - razem z ogłoszeniem są 3 tematy, ale nie o to chodzi - jeden jeszcze tam się ukrywa).
Działać, Panowie, trzeba przywrócić ten temat.
NIE ODPINAJCIE TEMATÓW PO PRZENIESIENIU.
Edit:
Spox, już działa. Problem dotyczył nowo utworzonego działu, który domyślnie wyświetlał tematy z filtrowaniem "dzisiejsze". Dlatego znikały.
"Moim zdaniem zarzucać coś i siedzieć w domu? Trochę padaczka.
Są kluby, dyskoteki, bary, skwerki, parki, karczmy, dom kolegi, dom sąsiadki ;) łono natury, cokolwiek.
Pisanie na forum na fazie? Myślę, że nie."
Runner