Potrzebni funkcyjni na forum!
Napisano 24 sierpień 2010 - 18:34
Dzisiaj dajemy Wam szanse dołączenia do redakcji dopalamy.com!
Poszukujemy nowych moderatorów i redaktorów do znajdowania i pisania własnych artykułów i felietonów. Jak zapewne zauważyliście na podstawie dotychczasowych osób pełniących u nas funkcje, za dobre wypełnianie obowiązków otrzymuje się u nas nagrody! Do tej pory z nagrodami było skromnie teraz za pomoc będziesz zbierał punkty, a punkty wymieniasz na nagrody.
Chętne osoby zapraszamy do zgłaszania tutaj swoich kandydatur z zaznaczeniem funkcji którą chciałoby się pełnić. Ze zgłoszonych osób wybierzemy betamodów którzy jeśli się sprawdzą, to po max. miesiącu zostaną oficjalnie moderatorami.
Czekamy na Wasze zgłoszenia!
Ekipa dopalamy.com!
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 24 sierpień 2010 - 20:21
Napisano 24 sierpień 2010 - 21:12
Co do mnie... Nie miałem w klaserze tak różnorodnych kombinacji, jak ci mający najwięcej postów, bo od 10 lat kolekcjonuje tylko te najbardziej oczywiste w naszym kraju specyfiki. Dlatego redaktor ze mnie żaden. Mógłbym jednak zająć się porządkami na forum. Jestem tu często i czytam dużo. Zawsze lubiłem rozwiązywać spory. Jakieś tripraporty z przeszłości też czasem wpadną.
Pozdrawiam.
Fiesta
Napisano 24 sierpień 2010 - 21:25
Co prawda artykuły będzie mógł dodawać każdy, ale bardzo potrzebne są osoby które np. będą czytać zagraniczne wydawnictwa i tłumaczyć je na język polski- ogólnie zależy nam też na newsach z całego świata.
Napisano 24 sierpień 2010 - 21:58
Greenboy napisał:
Ja bym Ci dał szansę na moda, bo mi pasujesz, Bobowi również, natomiast mod z telefonu to nierealne, jest to bardzo niewygodne.. Musiałbyś jednak wykorzystywać jakiegoś kompa ;)
Napisano 24 sierpień 2010 - 21:58
Posiadam w miarę rozległą wiedzę teoretyczną nt. chemii nieorganicznej i organicznej, dość dużą wiedzę praktyczną i teoretyczną jeżeli chodzi o RC&DD, lubię pisać - sprawia mi to przyjemność.
Z wyszukiwaniem artykułów - gorzej. Jeżeli chodzi o tłumaczenia z języka angielskiego - jak najbardziej.
Know Your Source
Know Your Substance
Napisano 25 sierpień 2010 - 11:30
Takie moje CV :E
Pozdrawiam.
Napisano 25 sierpień 2010 - 11:41
ślepy napisał:
Byłoby świetnie, tylko pokaż jakąś próbkę tekstu, bo się jeszcze mało znamy. Powiedzmy przeredaguj newsa o odejściu Domańskiego z Dopalaczy i znajdź jakiś ciekawy art który chciałbyś wrzucić na portal. Możesz zacząć od teraz, bo na starcie portal nie może stać pusty, a dużo nam do startu nie brakuje :brawo:
Napisano 25 sierpień 2010 - 11:49
Hihu, a może niech każdy coś napisze/przeredaguje/opisze i w ten sposób wybierzesz? :D
Napisano 02 wrzesień 2010 - 10:18
Poszukuję osób (w miarę regularnie) do pisania tekstów dla portalu, głównie felietonów, biografii co ważniejszych postaci świata używek oraz tekstów publicystycznych (w tym reportaży na wzór tego z najnowszego Newsweeka).
Ponad to portal będzie potrzebował tłumaczy tekstów i nowinek z obcojęzycznych serwisów (oczywiście po angielsku), no i wyszukiwania ich w sieci.
Nie wspominam o podsyłaniu redakcji portalu tego co przypadkowo znajdziecie w sieci ;)
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź