FORUM.DOPALAMY.COM: Do starych wyjadaczy forum i kolekcjonowania.... - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Do starych wyjadaczy forum i kolekcjonowania....

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   A.K. 

• Inkwizytor
  • Grupa: Administrators
  • LokalizacjaPolska
  • gg:

Napisano 16 lipiec 2010 - 15:50

To co poniżej napiszę, może okazać się samobójem, ale...

... zauważyłem, własciwie to już po całej "akcji" jaka miała miejsce w związku z tym wątkiem troche-zielony-t1416.html , że coś niedobrego się u nas dzieje. Wiadomo - człowiek widzi po raz "enty" pytanie o to samo i jakieś pierdoły, więc działa impulsywnie i agresją, ale... Cholerka, własnie przeglądam hypka i... heh, tak się chwalimy i cieszymy tym "rodzinnym" klimatem u nas, przyjazną atmosferą, a jednak od dłuższego czasu można zauważyć, że niewielu "nowym" dajemy szansę, nie staramy się poznać, a od razu lecimy na nich z całym asrenałem ubliżeń i docinek. Pewne wątki na hypku (DXM - wątek ogólny oraz ty vs famracueta) wydały mi się bardzo podobne pod tym względem do nas... heh, docinki względem nowych etc.

Ale do rzeczy (wiem, że sam często we wredny sposób reaguję na nowych), musimy chyba się przestawić na inne fale. Jakiś czas temu dyskutując z Mattem, stwierdziłem, że te nasze rakcje moga wynikac z zamknięcia się w grupie "wzajemnej adoracji", bo niestety ale zebraliśmy się w kilka/naście osób i tak trzymamy... Stąd taka prośba i apel, spróbujmy może przez tydzień być mili dla nowych? Nie odstraszajmy wszystkich ^^

Mam nadzieję, że zostałem dobrze zrozumiany ;) Bless i peace :)
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson

Spoiler

2

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Bal1001ejmaski 

• swojak
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaWarszawa/Białystok
  • gg:
    spytaj amigo

Napisano 16 lipiec 2010 - 16:03

Dla Młodych i Nowych tak, ale dla Leni, Lamusów i "Chcących przyjść tylko na gotowe" mówię otwarcie i stanowczo - Nie. Takie moje zdanie Mordy Wy Moje Kochane ^^
..:: I am The One from Happy Malkavian Family ::..
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Cichy Bob 

• Odszedł
  • Grupa: Zasłużony
  • Opening hours:0/0
  • gg:
    -

Napisano 16 lipiec 2010 - 16:11

Bob wyraża poparcie. %-)
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..

MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Afro 

• kozak

Napisano 17 lipiec 2010 - 11:57

Afro popiera %-)
Dołączona grafika
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   A.K. 

• Inkwizytor
  • Grupa: Administrators
  • LokalizacjaPolska
  • gg:

Napisano 17 lipiec 2010 - 12:11

Wypadałoby by zapytać " Pomożecie?" %-) Cóż, zobaczymy czy damy radę wytrzymać, jeśli tak, każdy w nagrodę kupuje sobie kode i zaprogramujemy się razem %-)
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson

Spoiler

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   PsychodelicLover 

• kozak
  • gg:
    37*****

Napisano 18 lipiec 2010 - 23:49

Czyli biorę tydzień wolnego od forum :E
A jak skończy się okres ochronny na nowych to wracam :E
Know Your Body
Know Your Source
Know Your Substance
Dołączona grafika
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   owoc76 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:21

Szczerze to mam w dupie byc pod ochrona i malo co mnie obchodz jak i kto obchodzi sie z nami "nowymi".Trzymam zawsze chillout,a jak ktos jest burakiem to niech sie zachowuje jak burak.Pokoj wam chlopaki:)
0

#8 Użytkownik jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • Grupa: überModerator
  • gg:
    37750292

Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:30

Miło wiedzieć, że ktoś czyta tematy sprzed roku, czy dwóch. :E
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:34

Jeśli chodzi o nowych, to przecież pojawia się cały czas sporo nowych i wartościowych osób. A co do takich nygusów którzy łamią podstawowe zasady współżycia na forum otwartym dla przestrzeni publicznej (zakładanie nowego tematu aby zadać prywatne pytanie - niepodpięcie się pod istniejący temat, nieczytanie forum i zadawanie oczywistych pytań na które istnieją odpowiedzi b.łatwe do znalezienia, itp - to jest to poletko pracy moderatorów). Chyba nic strasznego się nie dzieje. Zbyt rodzinna atmosfera spowoduje wysyp nygusów.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   dodolidanek 

• Member
  • PipPip
  • LokalizacjaCzaroLandja

Napisano 16 kwiecień 2011 - 12:36

Nie jestem nowy ale nie udzielam się aktywnie na forum głównie przeglądam i dowiaduje się nowych rzeczy ale mogę powiedzieć ze w bani troszkę mam i świerzak nie jestem :P
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Politoksykoman 

• swojak
  • LokalizacjaGorzów Wlkp
  • gg:
    3381903

Napisano 19 kwiecień 2011 - 14:48

MŻ: A to nie kwestiapodejścia nowych?

Bo czasami bywa tak, że ktoś coś pisze,żeby tylko napisać i wkręcić się w temat, to może być irytujące. Hyperreal jest jak feministki- atakują i walczą, nie wiedzą po co i o co, ale dla zasady. Stado przećpanych mózgów po prostu. To naturalne, że bardziej szanuje się osoby, które się już zna i w ogóle, ale masz rację- nie można tępić nowych, nie jesteśmu w podstawówce czy tam gimazjum;p

0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 11 luty 2012 - 12:40

Nadal aktualne? Bo po fali , jaka przeszła na forum, ciężko jest teraz dać wiarę "nowym" , wiadomo dlaczego, licho nie śpi. :tulimy:

P.s.

Przychodzi śmierć do Kurwy, szeptają sobie coś na ucho, po czym śmierć kiwa palcem do niej.

Kurwa na to : :ph34r: Długo nie pociągnę :torba:

:lol:

Peace
Dołączona grafika
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1