Do starych wyjadaczy forum i kolekcjonowania....
Napisano 16 lipiec 2010 - 15:50
... zauważyłem, własciwie to już po całej "akcji" jaka miała miejsce w związku z tym wątkiem troche-zielony-t1416.html , że coś niedobrego się u nas dzieje. Wiadomo - człowiek widzi po raz "enty" pytanie o to samo i jakieś pierdoły, więc działa impulsywnie i agresją, ale... Cholerka, własnie przeglądam hypka i... heh, tak się chwalimy i cieszymy tym "rodzinnym" klimatem u nas, przyjazną atmosferą, a jednak od dłuższego czasu można zauważyć, że niewielu "nowym" dajemy szansę, nie staramy się poznać, a od razu lecimy na nich z całym asrenałem ubliżeń i docinek. Pewne wątki na hypku (DXM - wątek ogólny oraz ty vs famracueta) wydały mi się bardzo podobne pod tym względem do nas... heh, docinki względem nowych etc.
Ale do rzeczy (wiem, że sam często we wredny sposób reaguję na nowych), musimy chyba się przestawić na inne fale. Jakiś czas temu dyskutując z Mattem, stwierdziłem, że te nasze rakcje moga wynikac z zamknięcia się w grupie "wzajemnej adoracji", bo niestety ale zebraliśmy się w kilka/naście osób i tak trzymamy... Stąd taka prośba i apel, spróbujmy może przez tydzień być mili dla nowych? Nie odstraszajmy wszystkich ^^
Mam nadzieję, że zostałem dobrze zrozumiany ;) Bless i peace :)
Napisano 16 lipiec 2010 - 16:03
Napisano 16 lipiec 2010 - 16:11
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 17 lipiec 2010 - 12:11
Napisano 18 lipiec 2010 - 23:49
A jak skończy się okres ochronny na nowych to wracam :E
Know Your Source
Know Your Substance
Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:21
Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:30
Fiesta
Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:34
Napisano 16 kwiecień 2011 - 12:36
Napisano 19 kwiecień 2011 - 14:48
Bo czasami bywa tak, że ktoś coś pisze,żeby tylko napisać i wkręcić się w temat, to może być irytujące. Hyperreal jest jak feministki- atakują i walczą, nie wiedzą po co i o co, ale dla zasady. Stado przećpanych mózgów po prostu. To naturalne, że bardziej szanuje się osoby, które się już zna i w ogóle, ale masz rację- nie można tępić nowych, nie jesteśmu w podstawówce czy tam gimazjum;p
Napisano 11 luty 2012 - 12:40
P.s.
Przychodzi śmierć do Kurwy, szeptają sobie coś na ucho, po czym śmierć kiwa palcem do niej.
Kurwa na to :
Peace

Pomoc